Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Аз се чудя как е само 800гр. плюса Mr. Green Така се освиних тези дни, че е направо ужас.
Днес вероятно ще направя едно по-стабилно хранене към обяд и от там до утре на плодове. Утре преди луната ще изям сандвич и после ще видим до къде ще я изкарам Peace

# 676
  • Велико Търново
Пишете, пишете, че да си стимулираме взаимно Heart Eyes
Аз станах в 5.20, правих разгрявка, клекове и стречинг, закуска за семейството, къпане, оправяне за работа и минах през фитнеса да изпия един протеин.

Хубав ден на всички Hug

# 677
Здравейте момичета,

мисля пак да лунувам. Добре ми понесе миналия път и като че ли е най-подходяща за мен в момента. Нямам сили в това предколедно време на всевъзможни вкусотии непрекъснато да се ограничавам. След Нова година започвам съвсем дисциплинирано със здравословно и нискокалорично хранене. Целта ми е да стигна и под 60кг.

Поздрави

# 678
Е като сте казали ще пишем-мен ме е налегнала една коледна летаргия и все към коледните рецепти гледам.Вчера добра тренировка направих.Днес кантара ме ядосва.
Зизy-"дишам ти във вратът"-днес кантара закова на 75.5кг.Бавно и славно вървя надолу.      Ям каквото ми се яде но количеството е с 1/2 по-малко от преди.Закуската днес 1/2л.бананов шейк+кафе.Втора закуска 4 малки масленки-купешки Embarassed.Късен обяд-в 15часа- 6 дребни сармички с 1 ф.п.х.Вечерята ще я мисля.
Лунуването не е за мен-ще се пробвам след 16часа да съм само на чай и фреш до другата сутрин.
Имам нужда от нови маратонки за тренировка правя намеци на Дядо Мраз и се ослушвам. Замислям се утре дали да не карам на кис. мляко и айрян-нещо като вариация на лунната диета ама аз ще правя млечната диета. Laughing

# 679
karamfilcheto, аз лично не съм ги ползвала, нито познавам някого, който е, за да питам. Но не вярвам някак в тяхната концепция  Rolling Eyes По-скоро да успокоят болка някаква, но чак пък да горят мазнини....

ами аз ги намерих  в интернет, http://centarzapromocii.com/zdrave/cmpm-dmts-228/  Все още се замислям дали си струва... newsm78 просто искам да подпомогна процеса на  отслабване, а ме е страх да гълтам хапчета...знае ли човек какво съдържат...

# 680
Добър вечер, група!  Flutter
Утре ще пропусна луната, защото пак хванах някакъв вирус, но започвам моята си измислена 90дд. Ако искате може да си публикувам измишльотините. За утре менюто е готово, тъй като всеки път, когато не съм решила ориентировъчно поне какво ще хапвам ям боклуци.
TheOneS, Зизу, Сиска, Тони успех с лунуването.
Явили, не му обръщай много внимание на кантара. Щом полагаш усилия, резултатите няма как да не дойдат, рано или късно.
Карамфилче, според мен няма смисъл от подобни хапченца.

Heart Eyes

# 681
  • Велико Търново
Май съм отслабнала, ако не съм то поне видимо със се стегнала Blushтова го констатира мъжа ми и голямото дете, докато мерех едни нови чорапогащници Heart EyesМай съм доволна Blushно имам още много работа по краката Sad Sad

Мери, пиши на воля-обичам да имам различен поглед върху различни хора тяхната храна и евентуално тренировки-всичко ми е полезно Hug
Днес го изкарах на плодове-доволна, измита и сита отивам да лягам, че кожата ми освен хубава козметика иска и сън Mr. Green Mr. Green

# 682
Хоп, идвам на отчет.
Днешния ден на кисело мляко мина успешно.
Сутринта тренировката мина повече от добре, бягах дори повече отколкото ми е по програма
Изядох 3 коф. Вереа 0,1%, като последната я хапнах в 16ч.
После ходих по магазини - купих си рокля и обувки за 8 Декември  Flutter
Прибрах се в 21:15 и не смятам да ям повече, никакъв апетит нямам   Confused

Утре, ден 16: Моно-лунна   hahaha Смятам да изпия 2 фреша от грейпфрут, а през останалото време - водичка   Flutter
Имам и почивен ден от фитнеса по програма, но за сметка на на това ще съм на лекции от 11 до 19ч., а след това ще пътувам до Пловдив. Та, ще бъде дъъълъг ден.

Мери Споделяй, споделяй менюто, може да си открадна нещо за захранването след като стигна желаните килца
siska79 Ще се стгнат краката, няма къде да идат. Че после като изкараш един стегнат бедъъърр...  Flutter

# 683
  • Велико Търново
Планувала съм да атакувам 40-та си година в перфектна форма и физическа и психическа Heart Eyes

# 684
Ще я атакуваш, сигурна съм!  Hug
После нова рокля Chanel за награда  Mr. Green Heart Eyes

П.С. Аз днес толкова много неща си харесах в мола, че като ида към 14-15 дек. да си пазарувам дрешки за срещата - тежко му и горко на моя мил тати.. Ще отслабне доста.. финансово  hahaha Joy

# 685
Ще публикувам вечер окончателното меню.
Сиска, щом другите забелязват промяната, значи си на прав път.
TheOneS, ако ми кажеш, че и си от Пловдив, накрая да не излезе, че се познаваме.  Mr. Green
Алекс нещо ми се губи. Дано всичко е наред!  Praynig

Peace

# 686
Мери От Пловдив съм  Laughing Mr. Green

# 687
Мацорани  Hug

Абе, мислих, мислих... и си викам да взема да лунувам и аз тая седмица. Сега вечерях леща + зелена салата към 20ч. Разбрала ли съм правилно - от днес 21:45 до утре по същото време трябва да я карам на вода / фреш ? Мисля, че няма да ме затрудни, защото сега съм сита, после цяла нощ - сън, през деня пък ми е лесно да гладувам, вечерта съм на танци и ще ям едно мляко към 22ч... Звучи ми ок  Peace

Мери, публикувай задължително менютата, както и всички момичета, които искат - идеи не са излишни никога chef

Ходих днес на кафенце и си викам, я да обуя онези дънки от миналата година - те си ми ставаха тогава де, ама малко ме притискаха горе. Е казвам ви, изстинаха ми яйцата днес с тях - направо ми се свличат, че като се прибрах накрая, ги събух неразкопчани!  baby_neutral Голям успех за мен!

Желая на всички стегнати красиви бедра, плоски кореми, секси рокли и много  Shocked от близки и познати!

# 688
ТутмЪничка, 09:41ч, но утре сутринта Peace Ако станеш по-рано може може дори да закусиш преди старта Mr. Green

# 689
Хахахахах, аз съм все недоразбрала  Joy

Зизу, ще правя значи моя си версия  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт