Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Момичета само ако знаете как ви се възхищавам, че правите упражнения. Аз все нещо започвам и го зарязвам  Embarassed. Мързелива съм си и това е   Crossing Arms. Затова сега съм се навила за предизвикателството, а и няма да съм сама  Party.
Въпрос на нагласа  Wink
Ако веднъж започнеш и започнеш да виждаш резултатите няма да има спиране Simple Smile

Права си така е  Peace
Аз и затова се навих за предизвикателството. Като за мързелив човек като мен си е добро начало  Mr. Green

Поздравления за смъкнатите кг.  Hug

# 136
  • У дома
Алекс, в твойта група съм, такъв мързел като мен рядко се среща, говоря за упражнения, никога не съм била някаква супер физически активна, но уви метаболизма се забавя и килата се трупат. Така като знам, че и други ще правят предизвикателството от понеделник съм в кюпа hahaha
Днес да ви споделя за Системата, първи ден, и супер странно след като ядох закуска(195гр плодово мляко с мюсли), за О не можах да си изям храната(а аз съм страшно лакома), това направо ме изуми, явно пропуска на закуска досега, ме е карал да бъдя като ламя на масата Thinking

# 137
***Дани***, супер си! Добро постижение само за 5 дни!

И аз много се забавлявам на танците! Не се потя прекалено много, но като вляза в колата след това - стъклата се запотяват!  Laughing

alex.viki, Genni, браво момичета! Заедно ще надвием мързела  Hug

# 138
И аз съм в отбора на мързеланките  Whistling
Освен това ми е ужасно досадно да правя упражнения повече от 10мин. да речем Laughing
За това и започнах да си правя разни мои си пред телевизора, за да се разсейвам.

# 139
** Дани ***-браво добър стимул.
Моят обяд от зелева салата му прибавих и едно кюфте на скара ама то 100гр.-т.е.-големичко беше.
Пробвах предизвикателството-40 секунди издържах на първа проба.Колко пъти на ден трябва да го правим това .че нещо не разбрах?Пак ще погледна.

# 140
  • У дома
Аз съм същата, на мен пък всичко ми омръзва бързо, каква е тая моя черта от характера, бързо се отегчавам и ако нещо не ме грабне, абсурд да се занимавам дълго с него, явно физическите упражнения не са ми от най-интересните и затова съм си такава трътка hahaha Joy М/у другото, за да не се застоявам дълго, докато правя нещо или гледам ТВ, не че имам време спокойно да гледам ТВ, имам си едно шило вкъщи, но ако се застоя, ставам и започвам ходене на едно място, ей така докато върша нещо друго, след 25-30мин краката ми се схващат hahaha Така, че и това е нещо според мен, въпреки че аз навъртам по незнам колко км с дребното Crazy
Това предизвикателство е веднъж на ден, поне така се надявам, пък и то се свиква, ти не може много да издържиш още пърият ден hahaha В понеделник всеки ще сподели как е минало Joy

# 141
Genni и аз съм го забелязала това със закусването. Не винаги съм гладна сутрин, но в повечето пъти закусвам ако съм гладна де.
  qvili аз смятам да го правя както е по таблицата. По един път на ден като започна с 20 сек. и ще увеличавам както е написано там. Нали така трябва  newsm78. Поправете ме ако греша..

# 142
Зизy, сложих си приложението с калкулатора на телефона, много благодаря че сподели bouquet
Наистина изглежда удобно и интересно, ще взема да пробвам да броя калориите.
Предизвикателството нали от понеделник го започваме newsm78

# 143
Извинявам се, напълно бях забравила за снимките.  Embarassed От другата седмица ми започват изпитите имам и курсови и съм доста отнесена. Това са предизвикателствата, всяка за отделна част от тялото, подбрани са така да се каже най-добрите упражнения за дадена област.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Дани,  Hug браво страхотен резултат! На какъв режим си, сигурно си споменала, но в момента не се сещам.

И аз не съм от най-активните, но първо си е до навик, а и втори да ти харесва даденото занимание. Няколко пъти съм се опитвала да тръгна трайно на фитнес, ами не ми харесва и това си е.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 14:07 от Анонимен

# 144
mamamishi, наистина е хубаво приложението Simple Smile Само не забравяй ако си свалила някое килце да го впишеш за да ти преизчисли броя на калориите Peace

Мери, супер са упражненията Hug Веднага ги Pin-нах, а вероятно като се върна ще пробвам с някое Simple Smile

# 145
Зизу, писали сме заедно в старата тема  Laughing Настина са добри упражненията. Какво е това приложение? Пак съм пропуснала нещо, ще ме извинявате.  Heart Eyes

# 146
Предложих старата тема за заключване. Остана да й сложат катинара Simple Smile
А това е приложението за Андроид за броене на калории Peace

# 147
Благодаря, че ми посочихте новата тема - ето пак въпроса ми :
Някоя пробвала ли е 3 Chenes - 804, Осем дневна програма за отслабване - изглежда ми интересно  newsm78
 Peace

# 148
mamamishi от понеделник започваме да  Peace

Мери мноого благодаря  bouquet

Искате ли освен планк да правиме и тези които показа Мери. Незнам обаче дали четирите или ще ни дойдат множко  newsm78

# 149
Благодаря, че ми посочихте новата тема - ето пак въпроса ми :
Някоя пробвала ли е 3 Chenes - 804, Осем дневна програма за отслабване - изглежда ми интересно  newsm78
 Peace
Добре дошла Hug
Сега погледнах, какво е това чудо ... Ами, аз не бих си го причинила Naughty Твърдо против подобни неща съм, а и факта, че дават точни цифри звучи направо малоумно. 4кг. и 3,1см. от талията  Shocked Глупости на търкалета, според мен.
Освен това през цялото време се приемат само течности. Със същия успех можеш да караш 8 дни на фреш и супи и пак да имаш успех.
Аз, например, за 24ч. само на вода свалих близо 2кг., които задържам, дори без да внимавам много, много с храненето Peace

Общи условия

Активация на акаунт