Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 431
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Не виждам нищо лошо или странно във връзка с чужденец.
П.С. Според мен, гърците са големи мрънкала. Simple Smile

# 31
стината.
Иначе аз пък познавам много семейства,където жената е българка,а мъжът грък.Аз го считам за нормално това,защото от гъркините,по-грозни жени не съм виждала.
Абе защо се говори, че гъркините били грозни, пък по протестите гръцките все хубави момичета и момчета бяха? Аз ли не съм вред? Младите гъркини ми се виждат много хубави, стройни , грацилни и с хубави лица и разкошни коси. къде ги тези грозни гъркини?

Относно българите простаци, стига с тези глупости. Такъ типаж ги даат по немските вестници (ама без флага, де)

Хубави са гъркините. Има всякакви, но има и високи и руси. Там изтървани деца като тук почти няма. На 12 по дискотеки и тн. А българина си е такъв. Колко българки има в Гърция да работят да си гледат семейства, а мъжете на пръсти се борят. Точно тук  им харчат парите, изкарани с тежък труд, по любовници.

# 32
най-големите мрънкала са немците. На тях това им е национална черта. времето та времето. Или им е дъждовно, или им е горещо или е такова или е онакова. Еми като си немец, би следвало да си си свикнал на гадното време в собстената си държава. Като се върнат от ваканция пак се оплакват. Гърците поне имат повод да мрънкат... Laughing.
За толкоа години как един не каза "егати якото време!".

# 33
Аз пък от грък съм чувала да коментара,че гъркините не били хубав, все едни трътлести и ниски... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 12:20 от AnnNikol

# 34
Знам,че е странно да си задавам въпроса тук..Просто явно аз съм израстнала в една по ограничена среда,честно казано много-много с чужденци не съм имала  допир.Не са ми били в компанията или обкръжението...Като общуване не съм затворена към тях,даже напротив интересни са ми искам да общувам с различни хора,но стане ли въпрос за връзка нещо меее спря ей така.Благодаря за коментарите,прави сте.

# 35
Аз пък от грък съм чувала да коментара,че гъркините не биле хубав, все едни трътлести и ниски... Laughing Laughing Laughing
И аз затова се чудя. Виждам все хубави гъркини, пък съм чувала разни ужасии. Представях си ги масово табуретки с мустаци и бради, а те едни засукани госпожици, стройни елегантни. Не знам аз ли имам вече изчанчен вкус, от толкова години живот в Германия, гъркините ли са се разхубавили...мистерия ми е.

# 36
Аз пък от грък съм чувала да коментара,че гъркините не биле хубав, все едни трътлести и ниски... Laughing Laughing Laughing
И аз затова се чудя. Виждам все хубави гъркини, пък съм чувала разни ужасии. Представях си ги масово табуретки с мустаци и бради, а те едни засукани госпожици, стройни елегантни. Не знам аз ли имам вече изчанчен вкус, от толкова години живот в Германия, гъркините ли са се разхубавили...мистерия ми е.
ЕЕЕЕ ми тей кажи,че си в Германия, те само хубавите гъркини са останали там и са хванали някой германец...,грозните като не са ги взели,са се прибрали в Гърция.... Wink Wink Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 37
Има всякакви гъркини, разликата е, че са доста по-самоуверени като цяло и изискват доста от човека до себе си. Като цяло също съм на мнение, че гърците са абсолютни мрънкала  Laughing

# 38
Имам доста скептично отношение към срещите с чужденци. Или поне за първите срещи де. Не го знаеш какъв е, от къде идва и пр. Нооо за англичанин бих направила изключение!  Heart Eyes Laughing

# 39
Ох, а ние дето сме се взели с чужденец... Joy

# 40
Имам доста скептично отношение към срещите с чужденци. Или поне за първите срещи де. Не го знаеш какъв е, от къде идва и пр. Нооо за англичанин бих направила изключение!  Heart Eyes Laughing

Те, пък, щото всички англичани все от кралския двор идват  Laughing

# 41

Не ми е за кралския двор, а за акцента!  Laughing

# 42

да бе и аз се замислих... ако е некав по-засукан, тогава са хубави, ама простолюдието е най-грозното от цяла Европа. Едни розови кожи, едни свински лица. бррр

# 43
Гърци има много лъжат, че не са семейни, а са. Има и ниски гърци има и високи, има и едни грубовати, има и руси. Често са по-тъмни и къдрави, но и тук русия цвят не е много често срещан. По-едри са, но пък стегнати и поддържани, прическа, дрешки. Самочувствие имат, и ги гледат. То и българките преди не бяха много хубави, но от едно невзрачно момиченце, с грим и прическа, много може да се постигне. Пластики си правят също доста.

# 44
Да забелязах,че повечето са тъмнокоси,ама той един рус...с едни сини очи Grinning аз съм 1,73 той е поне 1,80

Общи условия

Активация на акаунт