Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 453
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Не,че е конкретно грък....просто ми е странно да се сррещам с чужденец.Извинявам се за допуснатите грешки.

Извинявай, стана ми смешен коментарът на другата потребителка.

Аз не виждам нищо лошо в това, че момчето е чужденец. Не разделям хората по национален признак. Важно е как се държи с теб, ти какви чувства имаш и куп други неща. Пък и той е грък, би трябвало да е по-близо до нашата народопсихология, защото от моя опит канадците например са все едно дошли от друга планета - и мъжете и жените. Но намирам европейците и латиноамериканците много близки до нас като мислене и поведение.

Аз от мнението на роднини, съседи, приятели по въпроси от личен характер не се вълнувам и не се влияя. Така, че за мен това не би било фактор във вземането на решение дали да бъда с някого или не.

# 16
колко е висок ?

# 17
Спокойно, добре ще те приеме неговото семейство. Гърците напоследък си свиха перките, ама преди няколко години бяха много важни.

# 18
Имах колега грък. Моя колежка много го харесваше, хубаво момче беше. Излизаха и тя го беше питала нещо за връзките между българи и гърци и той съвсем чистосърдечно й каза, че когато става въпрос за връзка с гъркиня, си мисли за любов и брак. Аз го разбрах, че възприема българките само за едното...

Но всеки си е различен, дано при теб не е така.

# 19
  • София
За мен,няма лошо, че е грък все пак не сте тръгнали да се жените. Ти си на 22, чудесна възраст. / попитах за възрастта не без причина /

# 20
До авторката:

Не мога да направя връзката между първия въпрос и заглавието. Разказваш за себе си, защо питаш нас какво бихме правили? Важно е дали ти би се срещала с него. Доколкото разбирам, не си влюбена. Ако беше, чуждото мнение нямаше да те интересува изобщо, нито на близките ти, нито на непознатите в Интернет. Помисли си какво искаш от тази връзка. Тук ти говорят за дългосрочни сценарии, но май не сте я докарали дотам.

На теория е много вероятно да не успееш да осъществиш дългосрочна връзка с чужденец, а щом още отсега си се запритеснявала, не виждам положително развитие и смисъл да влагаш усилия в тази връзка. Освен ако не се надяваш на възвръщаемост от друг тип.

# 21
Не говорим в дългосрочни сценарии, а едно семейство като е против момичето, се има предвид и неговото отношение към нея. Много българки се ожениха за гърци, но гъркините на ръце ги носят, с нас по иначе се държат. Нямам против чужденците, а напротив. Смятам българина за простак и се смята че жената трябва и да му работи и да му гледа децата, и домакинство да върти. Виж при гъркиня как ще мине номера.

# 22
Опита ми показва, че гърците с българки само се гаджосват. За сериозни семейни взаимоотношения рядко се стига Wink

От лични ми опит с грък - верен е слуха, че са хубави, ама в леглото са гола вода.  Tired Гола, че студена ...

# 23
От лични ми опит с грък - верен е слуха, че са хубави, ама в леглото са гола вода.  Tired Гола, че студена ...
Че ти само от един единствен ли съдиш за всичките, та така под общ знаменател ги сложи с лека ръка?

# 24
На мен един грък ми беше завъртял главата. По-голям шанс има за сериозна връзка ако е от малко населено място или остров. Гърците са болни на тема националност и квартири не дават на кой да е. Също отношението зависи и от момичето, защото сме известни като златотърсачки. Познавам една жена, която се беше оценила за вдовец. Живеел, с дъщеря си и сина си в една къща но на различни етажи. След като я завел у тях те показно се изнесли.

# 25
В интерес на истината, ММ заговори за брак още от самото начало на връзката ни, оженихме се няколко месеца след това и сега 8 години по-късно и две деца все още не е променил отношението си към мен. Не съм усетила по-особено отношение, че съм българка нито от него, нито от семейството му. Моето семейство много си го харесва.
Изобщо не мога да разбера авторката какво я притеснява.

Дорис, изобщо не съм съгласна  Laughing

# 26
зависи от държавата и културата...откъде е чужденец. За да излизам с някого, трябва да има моите разбирания или близко до моите разбирания и да ми харесва на външен вид. Това означава да е либерален, с модерно мислене, образован и над 185 висок и със европеидни черти. ако чоекът ми харесва, не ми пука за произхода му. Аз живея в много интернационална среда и съм виждала какви ли не двойки.

# 27
Смятам българина за простак и се смята че жената трябва и да му работи и да му гледа децата, и домакинство да върти. Виж при гъркиня как ще мине номера.
Е това е истината.
Иначе аз пък познавам много семейства,където жената е българка,а мъжът грък.Аз го считам за нормално това,защото от гъркините,по-грозни жени не съм виждала.Всичките де що годе прилично изглеждащи са я с българска жилка,сръбска и т.н. или са кипърки.

# 28
Така зададен въпросът ме кара да се смея  Laughing Само едно гадже е бил българин, останалите - чужденци  Peace Важно е да имате сходни възгледи за живота. При големи различия не би съществувала връзка макар и между хора от една националност  Peace

# 29
стината.
Иначе аз пък познавам много семейства,където жената е българка,а мъжът грък.Аз го считам за нормално това,защото от гъркините,по-грозни жени не съм виждала.
Абе защо се говори, че гъркините били грозни, пък по протестите гръцките все хубави момичета и момчета бяха? Аз ли не съм вред? Младите гъркини ми се виждат много хубави, стройни , грацилни и с хубави лица и разкошни коси. къде ги тези грозни гъркини?

Относно българите простаци, стига с тези глупости.

Такъв типаж ги дават гръцките девойки по немските вестници (ама без флага, де). Това за мен е красиво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт