Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 445
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Toва че съм писала, че българина е простак, къде пиша, че всички други са цветя? И албанците са простаци като нас.  Mr. Green Имала съм честта да отрасна в туристически град и да имам представа за доста от народите. Има хора всякакви навсякъде, но дори албанците мъже работят да си хранят семействата. Обосновала съм се, като колко българи мъже работят в Гърция да си пращат парите на семейството примерно? И колко българи са женени за гъркини? А че българина по презумпция си мисли, че е пич защото е мъж, а жената му е длъжна/с малки изключения/. Мога да дам и рецепта за щастлив гръцки брак: Там на дъщерята се купува имот и мъжете се женят за зестра. Всичките за завряни зетьове и слушкат, че пушек се вдига.  Mr. Green

# 61
Моя мъж се е прекарал здраво тогава, зестрата му е една панелка на майната си  Mr. Green

# 62
Adelinda, моят пост не беше към теб, а обратно към Fire life, която подскочи за недооценения българин Peace
 Твоите разсъждения също ги споделям до голяма степен, но това със заврените зетьове, категорично не. Чувала съм го за Атина, но в селата, особено тук нагоре мисля, че даже е обратно.

# 63
Adelinda, моят пост не беше към теб, а обратно към Fire life, която подскочи за недооценения българин Peace
 Твоите разсъждения също ги споделям до голяма степен, но това със заврените зетьове, категорично не. Чувала съм го за Атина, но в селата, особено тук нагоре мисля, че даже е обратно.

Ами на веремето така е било. Сега младите го отричат и уж по любов се вземат, но си го имат предвид. Там манталитета е, че от жената е къщата и си гледа децата, мъжа работи да ги издържа. Няма лошо и жената да работи, и доста го правят. Моите разсъждения не ги вземайте за чиста монета, малко са на шега, но не съвсем. Точно по селата и по островите по-успешно се вземат с българки и готините гърци не са атиняни.  Peace

# 64
  • София
Aз подкрепям с 2 ръце, мнението е, че повечето /български, защото не познавам други/ мъже, са пичове, само защото са мъже. От мой горчив опит, а и мои приятелки, се трепят от работа, отделно от къщна работа,  гледат децата /защото за мъжа това е изключително трудно/  и онзи българина, пак не е доволен. ..
За това и в предишен пост казах. Ще си хвана чужденец,  поне да не го разбирам кво мрънка пак хахахаха..

# 65
Точно по селата и по островите по-успешно се вземат с българки и готините гърци не са атиняни.  Peace
Все това ми се набива на очи - българки,а не българи.Що ли? newsm78

# 66
Точно по селата и по островите по-успешно се вземат с българки и готините гърци не са атиняни.  Peace

Ми не съм чула ни един българин да се е взел с гъркиня, че и гаджета да са. Защо?!, не съм аз човека който да отговаря. Не че аз като не съм чула и значи че няма, и други да кажат. Peace Само една гъркиня по един наш левенти съм видяла залитнала, но на наша почва, тя учеше тук, а той много хубав наистина. Също много са малко мъжете там отишли по една или друга причина.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 23:30 от adelinda

# 67
Точно по селата и по островите по-успешно се вземат с българки и готините гърци не са атиняни.  Peace

Ами защото с тоя балкански манталитет, дето е бетер и от арабския (щото техните жени гледат деца и прислужват, обаче никой не очаква от тях да работят и изкарват колкото мъжа) коя чужденка ще ги вземе?

# 68
Това го казах със сарказъм.Точно така е,както го казваш.
Има и бели лястовици - млади,но масовката е Stop - мамини златни,на отглеждане до откат от мама,че и булката водят при мама.
За справка- свекървенската тема.

# 69
Лошото е, че и гърците са ни научили и там не излизаме от това русло. Умна, красива, работи, деца гледа, домакинства.  Joy Ей и са не изчервявам начи.  bowuu Joy И гъркинчета момичета има много свестни, но са му намерили на хляба мекото И СА СИ В ПРАВОТО. Peace

# 70
Никъде не критикувам недооценен, а генерализацията, че българският мъж е простак, която написа Аделина. После се оправдава, че не била нарекла всички така, е написано: "бългаският мъж е простак" значи, че смята всички за такива, кратко и ясно.

# 71
Никъде не критикувам недооценен, а генерализацията, че българският мъж е простак, която написа Аделина. После се оправдава, че не била нарекла всички така, е написано: "бългаският мъж е простак" значи, че смята всички за такива, кратко и ясно.

На българския мъж, генерално му е сбъркано възпитанието и това как трябва да се държи към една жена и какво да дава и какво да очаква. Личностните качества не ги обсъждам. Добър, лош.... А ти ако се имаш за изключение, нека някой страничен да каже.  Peace

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 09:41 от adelinda

# 72
Fire_life , подкрепям те напълно. Имам опит с чужденец и благодарение на него оцених българския мъж. Да, има и простаци, да не кажа тъпаци сред тях, но пък ние жените всички ли сме "китки"? Stop

П.П. Аделинда,  Fire_life е мъж.  Peace

# 73
Fire_life , подкрепям те напълно. Имам опит с чужденец и благодарение на него оцених българския мъж. Да, има и простаци, да не кажа тъпаци сред тях, но пък ние жените всички ли сме "китки"? Stop

П.П. Аделинда,  Fire_life е мъж.  Peace

Ааааа, чак сега разбирам.  Whistling Mr. Green

# 74

На българския мъж, генерално му е сбъркано възпитанието и това как трябва да се държи към една жена и какво да дава и какво да очаква. Личностните качества не ги обсъждам. Добър, лош.... А ти ако се имаш за изключение, нека някой страничен да каже.  Peace
Интересно, кой му създава това възпитание на бг мъжа, ми мама и тате. Тате седи, гледа мач и пие ракийка, а синчето бива оставено на маминка, която си го държи до полата до 30+г. Както се вижда в съседни теми, даже някои от тия синчета, живеещи още с мама и тате, взели жена, направили дете и раздават шамари. Или пък му дали апартамент за ползване и вече са мама,тате и той срещу жената и детето, на место да го оставят да се "дави" сам в реката(живота).
 Новото поколение след 90-та с които съм имал "късмет" да работя ми се плаче направо и от двата пола.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 10:12 от Fire_life

Общи условия

Активация на акаунт