Искам да кажа ... (57)

• 36 364
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • някъде ... тук ...
Гена, когато ходеше Радо, ортодонтът им беше един и явно обикаляше клиниките им, защото само в определени дни беше в Дианабад. Странно изглеждаше, отнесен такъв, ама си вършеше работата. Даже не помня как се казва Crazy Сега не знам как е. Питай зъболекаря Peace

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 12:53 от ЕлиТ

# 511
Сексът предполага изпотяване, а чрез потта се изхвърлят доста вредни за организма вещества. Ша, отчетох се и снощи и сутринта, направих въпросното изпотяване, горещ душ и разтривка с първак- външно. Хремата намаля, но ме болят мускулите и съм отпаднал. Лиляна, има и други механизми за правене на секс, без да ти капят сополите smile3534

# 512
А сега кажете и как със запушен нос ви е комфортно да правите секс. Защото, ако едва гледам и дишам, колкото и здрав и страстен да е сексът, аз пак не мога да се прежаля.

# 513
Еми, щом не искате по моя начин,.... Simple Smile
Освен това, като някой те обича му все тая ,че ще го заразиш, то като живеете заедно и без да правите нищо пак си менкате вирусите, така че разлика не виждам. Моя мъж не би го притеснил  грипа ми ни най- малко. Здрав е и не боледува хич. От  работниците му все  има  болни, него нищо не го лови.
А отделно секса освен, че лекува ,подържа и добрата мускулна  форма. Така че, ползи много, само желание да имате в двойката. Wink

# 514
  • Ямбол
... Лиляна, има и други механизми за правене на секс, без да ти капят сополите smile3534
Наистина ли? Гледай ти, пък аз да не знам....

А сега кажете и как със запушен нос ви е комфортно да правите секс. Защото, ако едва гледам и дишам, колкото и здрав и страстен да е сексът, аз пак не мога да се прежаля.
Така е. Особено, когато има и главоболие и болки в мускулите сексът може да е дори неприятен.
Ама нищо, важното е да се говори за секс в петък.

# 515
  • До хладилника, който обичам
Секса е здраве. Разбира се говориме за приятния , страстен  и задоволяващ такъв, не за просто лашкане.
Crossing Arms Хайде, пак условия.
Не стига, че човек е болен, да речем, кашля на умиргане, носът му тече, главата боли, ами и сексът да е страстен, задоволяващ и с множествен оргазъм.
Капризи.

--
Като казахте 'ваканции', да си кажа, че ваканциите по другите страни повече ме устройват. Лятната е по-къса и през цялата година на всеки 6-8 седмици има 1-2 седмици ваканция. Хем децата не изкукуригват от учене целогодишно, хем лятото не е с безкрайни 3 (а в началното училище 3,5) месеца ваканция, да се чуди човек какво да ги прави толкова време, ако работи и не разполага с гледачи.

# 516
Няма причина, за да не правя секс. Трябва да съм умрял и съвсем да не мърдам. Само дето не се целуваме, щото съм с маска.

# 517
Да бе, то ти може и умрял да правиш секс, ама аз не мога.

# 518
  • София
Главоболието не ми пречи на секса, даже ми минава Simple Smile Виж, запушения нос е друга работа, там не става.

Бу, така мисля и аз за ваканциите  Peace

sandokanchev  Shocked Шегуваш ли се за маската?

# 519
Хаха, кво му и лошото да се правя на чичо доктор, на трапезарната маса newsm17

# 520
Секса като лекарство го разбирам, ама не винаги. Просто си представям с бруталната кашлица дето въдих как изригвам в лицето на мъжа ми в неподходящ момент... Има и болежки, при които помага...

Това с маската ме преби...  Joy

# 521
  • София
Либидото ми си взе почивен ден току-що  Joy Joy

# 522
Хаха, кво му и лошото да се правя на чичо доктор, на трапезарната маса newsm17

И аз съм с маска от вчера. Да вземем да си поиграем с мъжа ми на Спешно отделение. Добра идея, Сандоканчев!

# 523
Добро утро!

Бу, я кажи, мога ли да замразя ябълки за пюрета и по какъв начин?

Едно време правехме пюретата и тях замразяваме. Във формички за лед. После ги вадиш, слагаш в торбичка и замразяваш. Всичко така правехме.

# 524
Секса като лекарство го разбирам, ама не винаги. Просто си представям с бруталната кашлица дето въдих как изригвам в лицето на мъжа ми в неподходящ момент... Има и болежки, при които помага...

Това с маската ме преби...  Joy
     Карайте на задна.Ако сложиш маска и слушалки, можеш да предизвикаш незабравими еротични фантазии.

Общи условия

Активация на акаунт