Искам да кажа ... (57)

• 36 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тонка, не успях да се представя вчера, ние бяхме след вас.
Ха, вярно ли?!
Да не би да бяхте с момиченцето, което ходи да си мие зъбите или не... Защото само тях запомних. То там е пълно с народ, но добре, че си спазват часовете.
Ако се засечем пак, свиркай.  Hug

# 496
Ваканцията за Деня на будителите я разбирам  децата да отидат в  музей, на изложба, ако щете в парка да оставят цветя на паметник на писател, книжовник.

Така, един почивен ден, който е работен за родителите- какво ще правят децата, ще дремят, а по-големите сигурно ще отидат в Мола на ел. игри.

# 497
  • София
Мър, и аз имам едни подозрения, че синът ми няма да я носи шината, ама ... ще пробваме, пък да видим. Ортодонтката каза, че лесно ще ги нареди, ама все пак и от него се търси съдействие Simple Smile

# 498
  • някъде ... тук ...
Бърди, и аз си мислех, че Радо няма да носи шината Simple Smile Щом е само през нощта, по-няма да я забравя Simple Smile Поне при нас беше така. А и е модерно сега да се носят шини, поне според сина Crazy
И дребният ще носи, но според ортодонта трябва да изчакаме още 2 зъба от новите да пораснат.

# 499
  • София
Дано и при нас стане така, Ели  Hug

# 500
  • София
Да, залепнал й бонбон за зъба. Хитро е да сложиш буркан с дъвчащи бонбони в зъболекарския кабинет, моята веднага ги налази. Не знам дете с шини или недай си Боже с брекети ако надъвче такъв бонбон Wink

# 501
  • София
ToHu, хахаха, Кати щом фиксира бонбоните и си взе от всички видове. Едва я удържах да не ги започне там.

# 502
Сега се сетих за една смешка от снощи. Говорим си с Алекс в леглото за новолуние, че луната сега е малка, че не свети много. Той се сеща, че когато бяхме на море, играеше навън и имаше пълнолуние със страхотна оранжева луна. Обяснявам какво е пълнолуние, какво е новолуние и т.н. Той обаче пита: - А с какво е пълна луната, когато има пълнолуние? Simple Smile

# 503
  • Sofia
Настинка/грип при синко пресичам с Осцилококцинум- 3 дози на ден, Инфлуцид-3 пъти по 2, антибиотични капки(Тобрекс,Тобрадекс,Макситрол) за очи в носа и май е това. Действа безотказно до сега,пу-пу.Моят рядко кашля,но за кашлица-ГелоМиртол.

Вчера вадихме зъб пак, ние...Да взема и аз да го заведа на една консултация с ортодонт  newsm78. Ама,ако може някой да ми препоръча  Praynig.Смятам в ЕоДент,където ходим и на зъболекар,ама така не съм се наканила.Външно-няма нужда  Peace,ама според мен  Mr. Green

Чух се с астроложката си   Crazyпо един проблемен въпрос, поуспокоих се, че бая се бях напрегнала тия дни  Blush  bowuu.Кой на психолог,кой на астролог,все кукувици покрай мен  Rolling Eyes

Колата ми пак даде фира  Shocked.Дето толкова си я хваля,гледам и обичам  Crossing Arms.Не пали и туй то  Thinking. Техникът ще дойде да я вземе, в понеделник,обаче  ooooh!. Ще карам мъжовата,че имаме доста задачи и уговорки...ама си е тегаво,де...Голяма е,тежка,по-трудно се паркира,много харчи  ooooh!,ама не щем с трамвая  hahaha

# 504
Извинете, че се намесвам. Извлека от морска краставица го няма в аптеки Марешки. Билкова аптека ли трябва да търся? Дали тинктурата не я приготвят на място?
Но нали секс ти казах,  още ли обикаляш по аптеките Rolling Eyes

# 505
  • София
Шанти, би ли обяснила по-подробно как сексът лекува грип? Че явно съм пропуснала този урок в училище.

# 506
  • Ямбол
Да тръгва по жени, не по аптеки, ако неговата сега не може.
И аз не знам как сексът лекува грип. Може би по бабешкия метод с изпотяването.

# 507
  • София
Айде, айде, секс, та после и жена му да легне болна  Stop Има си време за секс и то определено не е сополиво-храчещото  Laughing

# 508
  • Ямбол
Айде, айде, секс, та после и жена му да легне болна  Stop Има си време за секс и то определено не е сополиво-храчещото  Laughing
Joy Представих си как се е надвесил над жената и един зелен секрет тръгва от носа му за любовна целувка... Mr. Green

# 509
Шанти, би ли обяснила по-подробно как сексът лекува грип? Че явно съм пропуснала този урок в училище.
Просто е. Отделят се ендорфини, хормони на щастието, имунната система се мобилизира. Освен това подобрява се кръвообращението, кръвта се раздвижва, така да се каже. Секса е здраве. Разбира се говориме за приятния , страстен  и задоволяващ такъв, не за просто лашкане.

Общи условия

Активация на акаунт