Искам да кажа ... (57)

• 36 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Обичам дъжда, когато е тих без вятър. Онзи ден цял следобед се разхождахме с детето на дъжда с чадърчета.
Акаша, Никол кара варицела миналия декември пи Изопринозин, а пъпките мажехме със спирт и след това със Судокрем.

# 91
  • Бургас
Добре де, за варицела не трябва ли да има първо Т? Чак като избият пъпките да спадне?

Аз от детската изкарах всичко дето можах да закача Simple Smile Заушката даже я карахме двамата с баща ми.

Понеже сега сме на тема захранване в нашите отчетни,та там хит е сварен брокол  ooooh!

# 92
Направих джинджифил, мед, лимон и канела. Утре сутрин ще го пробвам на гладно. Пък, ако успея и на детето да пробутам 1 лъжица....
Тръгнахме за библиотеката и ни застигна дъжд. Сега лягаме двете, аз си имам нова книжка....пък тя слугинската работа няма да ми избяга

# 93
  • София, Младост
Обичам да ме вали топъл летен дъжд. Този есенния, студения може да вали, ама аз да съм си вкъщи. Да се разхождам когато вали сняг най-обичам  Crazy.
Аз почти оздравях, сега малчо е наред-кашля като разпран и носът тече. Ще се лекува вкъщи, час за лекар чак в сряда, но ще отидем тогава да го чуе все пак.

# 94
Аз изкарах варицела на 28 години, детето не я прихвана, макар че си се гушкахме. Характерното на обрива е, че може да има пъпки в окосмените части и лигавицата. Ако има в косата и в устата, значи е варицела. Синът ми я изкара преди месеци, но беше леко. Нямаше много пъпки и само един ден имаше температура. То и аз така я изкарах де, та не винаги на повече години се кара тежко.

# 95
  • Стара Загора
Мразя понеделниците !!  #2gunfire #2gunfire Не обичам да вали цял ден !!

# 96
Обичам всеки един ден от седмицата, стига да е слънчев Simple Smile  bouquet Grinning Heart Eyes

# 97
 При нас е топло и слънчево, днес го дават 34градуса, детето вчера плува в басейна. Чакам дъжд да завали да ми позамие колата, че нямам врене за автомивка Laughing

Майка ми твърди че като дете съм карала всички шарки, моето дете обаче не е карало нито една.

# 98
  • Euskal Herria
Такъв порой се лее в момента... Сгушила съм се в леглото с четиво, кучето и то се е излегнало.

# 99
  • До хладилника, който обичам
Няма ли край този понеделник.
Успях да си предам домашната с близо месец закъснение. Записах онлайн курс към колеж тук, ама то мързелът не е шега работа, да ви кажа... а не си ли завърша курса, ще ми вземат такса, която не искам да давам. И така, хем сърби, хем боли, хем драго ми е.
Яде ми се свинско със зеле, но със зелето, което имам тук (обикновено полско) човек не може просто да сготви зеле - след предния експеримент се разбра, че първо трябва да се изкисне във вода. Иначе от сол манджата едва се ядеше с 2 чаши ориз вътре.

# 100
  • София
Ох, само за кисело зеле ми говорят всички напоследък. Ще си купя и аз утре буркан кисело зеленце. Много го обичам запечено с ориз  Heart Eyes
Скрит текст:
Единствено докото бременеех с Емма ми се прияждаха неистово разни неща. Тогава пращах мъжът ми през август да ми търси кисело зеле. Имах чувството, че ако не хапна ей те те сега на, просто ще умра. Е ядох! И ядох, и ядох, и ядох... една тава омахах сама.... и след това върнах поръчката, разбира се Blush

За утре съм си планирала да прегледам и преподредя гардеробите на двамата малки. Не искам да идва утре ooooh!

# 101
  • Варна
Видях му сметката на понеделника... въпреки, че тръгна зле.
Средната се оповръща в по първи петли, нещо хранително ще
да е било, назобих я с илачи и в 8ч. беше пушка за училище.
Справих се с един заплетен, работен проблем с минимум средства.
Заслужено мога да се почерпя с нещо високо октаново  Laughing

Е, с това кисело зеле ще ме луднете ,сега едни пъстърви чакат
ред. Та зелцето ще му дойде времето в сряда, може би...
Утре съм на балет с госпожицата, "Пепеляшка" ще гледаме,
мъжете ще трябва да се оправят сами с изхранването.

# 102
Да свършва тоя понеделник, че вече се замислям и аз да си сипя един лидълски бейлис Blush

# 103
  • Ямбол
Този срок имам най-малко часове в понеделник и петък, та си ги обичам. особено като минем първа смяна, ще ми е супер.

На мен ми се прияде пък прясно зеле готвено и утре май това ще правя, че тази вечер имам друга поръчка и е на котлона вече.

# 104
И мен ме чака една кисела зелка, която я бях взела за сарми, но няма да са сарми. Ще я наготвя на фурна със свинско утре вечер Peace Иначе вчера правих за днес мусака, младежа обаче се разписа с дюнери от Аладин.

Общи условия

Активация на акаунт