Искам да кажа ... (57)

• 37 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Лили и аз и сестра ми не сме карали варицела, но тя си прави изследване и има антитела,  което значи че сме карали някаква вътрешна варицела и никой не е разбрал. Може при дъщеря ти да е подобен случая.
Куркума, сварени броколи се пише.

# 76
Добро утро!
Моя дзвер не съм го къпала никога. Подозирам, че ще има убити, ако се опитам. Решем се и се подстригваме редовно, два пъти в годината слагам препарат за бълхи, нищо че е домашна. Ама за баня... нямам смелост.
Не обичам дъжда, става ми меланхолично и студено. Кално и цапащо. Ако ще вали - да е сняг.

Хубава седмица ви пожелавам!

# 77
  • Ямбол
Лили и аз и сестра ми не сме карали варицела, но тя си прави изследване и има антитела,  което значи че сме карали някаква вътрешна варицела и никой не е разбрал. Може при дъщеря ти да е подобен случая.
....
Аз си го мисля същото. Тя като малка често получаваше уртикария и може една от всичките да е била варицела. Макар че уртикарията е с доста едри хроли. Или пък нещо да е било съвсем незабележимо. Освен и аз да ѝ направя такива изследвания.

Добро утро.
Оставих си доста работа за днес и сега с неудоволствие започвам да я отмятам.

# 78
Според мама и ние със сестра ми не сме карали варицела. Аз имам спомени от една ужасна рубеола, но от варицела не.
А бях на 20 плюс, когато едно гадже се разболя от варицела, имахме близък контакт в деня преди разболяването , когато би трябвало да е най-заразен, а аз така и не я изкарах.
Алечка, на теб мина ли ти кашлицата?

# 79
  • Бургас
За повръщане ли се даваше чай от джоджен?

Добро утро!

# 80
Валери, не  Shocked Благодаря, че попита. Бухам си все едно не съм пила нищо. Утре ще ида да ме чуят, защото трябва да пускам едни изследвания и не искам да пия лекарства преди това.

Добро утро, Лина! Аз чай от джоден съм давала за болки в стомаха, за повръщане не знам  newsm78 Да се оправяте

# 81
Лина, при гадане  и повръщане- лимон, разреден с вода или Натриев цитрат.
Алечка, обърни си внимание Hug

# 82
  • Ямбол
Джедженът е газогонно - за газове и колики.
При повръщане глюкоза. Най-добре е натриев цитрат.

# 83
  • дядовата ръкавичка
И аз се зачудих защо къпете котките. Особено  ако живеят вътре само. Нашият котарак също много обичаше да се навира в банята, спеше в мивката като бебе, а веднъж го намерих в пералнята  Laughing, добре че навреме  Grinning.  Не го приех като знак, че иска да бъде изкъпан/изпран  Wink. А сега, като имаме 3 котки, ако реша да ги къпя, трябва цял ден да им посветя.

Обичам дъжда, но този взе да ми поомръзва. Не ми харесва дъжда в града - да се чудиш на коя плочка да стъпиш, че да не направиш фонтан, да се пазиш някой "внимателен" шофьор да не те изкъпе. И на двора не обичам като се разкаля много.
Онзи ден се прибирам и заварвам следната картинка: двегодишният ми племенник, бос и без гащи, доволно бута камиончета в калта. Приличаше на малко прасенце. Така и не разбрах каляваха ли го или го бяха изпуснали безконтролен  Grinning. Моите като бебета ги оставях да си лазят из двора, един съсед ми викаше, че им правя "циганска закалка"  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 09:40 от Айяла

# 84
Лили и аз и сестра ми не сме карали варицела, но тя си прави изследване и има антитела,  което значи че сме карали някаква вътрешна варицела и никой не е разбрал. Може при дъщеря ти да е подобен случая.
....
Аз си го мисля същото. Тя като малка често получаваше уртикария и може една от всичките да е била варицела. Макар че уртикарията е с доста едри хроли. Или пък нещо да е било съвсем незабележимо. Освен и аз да ѝ направя такива изследвания.

Доколкото знам, се кара като най-обикновен грип и никак, ама никак не може да се подозира, че е варицела, ако не се пусне изследване. Дано е така и при твоето момиче.
Скрит текст:
Моята сестра като бременна имаше досег с дете болно от варицела и си направи този тест и се оказа, че е карала, аз не си направих, но щом тя има антитела и аз имам, защото дъшеря ми кара варицела на 4 и аз не прихванах.

# 85
Добро утро!
Чудесна снимка. Дъжда го обичам, но не винаги. Обичам топъл летен дъжд, този ми идва малко в повече. Но тъй като малкият е като охлюв, се радвам на разходки с него. Аз още не съм се оборудвала с гумени ботуши, но трябва да го направя, че ще ми е по-лесно сега в дъждовния сезон.
Светкавица, предполагам, че когато прецъфтят твоите орхидеи и им изсъхне цветоносното клонче, ти решаваш, че са изсъхнали, а това не е така. Аз имам една орхидея, която не е спирала да цъфти от 2 години, непрекъснато излизат цветоносни клонки, а друга цъфти веднъж на две години, после има период на покой, в който е само на листа. В този период се поливат по-рядко.
Със списъците и аз бях като Жаки, обаче сега се понаучиха и само дрехите подреждат и не пиша списък, те си знаят вече какво яде и какъв му е режимът.
Пожелавам ви успешна седмица и да оздравяват всички деца и възрастни. 

# 86
Искам да кажа, че толкова ми харесват Мая Новоселска и Теди Москов, че не мога да се накарам да почна подготовка за работа.

# 87
 Добър ден!
  Дъждовен ,мрачен и студен!
  Изпразвам пералнята  и хуквам да ми отчетат мантуто и после тук и там - дано днес успея да оправя всичко до край.
Скрит текст:
Предстои среща с лудият доктор -дано ми е последна за дълъг период -ако може и завинаги  Joy

# 88
  • София
Добро утро! Hug
За варицелата нищо не мога да кажа... забравила съм абсолютно кой и дали я е карал Blush

За къпането на котки : аз съм къпала само един път котарак, ама беше голяма  dohдрама!!!
Както се разхождаше важен, важен около и в камината  ... изведнаж подскочи и изчезна в комина!!!!
Започна да се катери вътре в комина и да вие като койот .... и точно когато си представях как разрушаваме всичко с чук, за да го извадим, той тупна долу в цялата си прелест!!!!
Оранжевото коте беше станало чисто ЧЕРНО!!! Оттам хукна панически, и докато го заловим .... боядиса цялата стая, мебели, стени, под ... нас ... ВСИЧКО в сажди!!!!!
Къпането и сушенето бяха като филм на ужасите ... и оттогава котка НЕ КЪПЯ!

А кутренцето много обича да взема душ заедно с мен, ама гледам да спазвам правилата за да не му повредя козината Laughing

Обичам дъжда, ама този ми дойде вече в повече Crossing Arms Трябва да събирам орехи, а то е кал ... кал!!!

Пожелавам ви успешна седмица и да оздравяват всички!

# 89
  • София
Добро утро!
Много ми е скапано днес. И времето има немалък дял в това. Всъщност ако си бях вкъщи без да ми се налага да излизам нямаше да имам нищо против времето, щях да си направя чайче и да си чета книжка на дивана. Вместо това аз имам 3 излизания днес - едно да закарам дребосъчко на градина, второ - да свърша разни важни неща по разни администрации по обедно време и на финала пак да се замъкна до детската градина за да си прибера детето. ДА минава по-бързо тази седмица и да тръгват пак с бусчетата, че ми е голямо губи-време това каране и прибиране от градината. От горе на всичко реших да оставя Емма вкъщи днес за да я слушам как кашля, защото призори пак влезе в серия  Confused
Помрънках си, а сега отивам да чистя, защото и жената, която ми помага вкъщи е болна и Богданка ще трябва да се хване малко на работа Tired

Общи условия

Активация на акаунт