Искам да кажа ... (57)

• 36 325
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде ... тук ...
Добре, че баща им ги нацелва с размерите или ходят с него. Хич не обичам обикалянето по магазините, особено с ремарке/та или мъж.
Дребният винаги е имал собствено мнение за обличане и обуване. Баткото започна да има като го подхвана пубертета.

Сушилня нямам. Искам, но няма къде да я сложа. А и комбинирана не мога да купя, защото не било добре да се слага в гардероба.
Пекарна също нямам, но и не искам. Майка ми ме навиваше, даже искаше да ми купува за подарък. За мен е още един излишен уред в кухнята, който само трябва да го мисля къде да го слагам.

# 181
  • София
Пробвах и аз с контролиран избор, Светалчо, мисля, че бях писала - не става. Предлагам 2 рокли, тя казва - не тези, искам синята пола с къдричките и бялата блуза с мини маус  Laughing
Сега на 5 е малко по-сговорчива де, не мога да се оплача. Ако вечерта сме се разбрали за тоалета, сутринта ще го облече (преди не ставаше така).

Пазаруване не обичам и аз, колкото мога правя онлайн. За съжаление, има неща, които не мога да купувам така и се налага и се изнервям и аз бързо.
Сега даже направих и една пробна поръчка онлайн от фантастико, утре трябва да ми ги донесат след работа покупките (най-вече крилца и пепси, щото в нашия квартал няма  Laughing).

# 182
  • София
Хахаха Бърди Hug
И аз най-накрая имам крилца и пепси, върнах мъжа ми два пъти защото беше взел пепси лайт Laughing
Ама сега ме мъчи следният въпрос : дали да не ги сложа с тези съставки във фурната, че ги обичаме по-хрупкави, а си мисля че в тенджерата ще са варени newsm78
Някой да е пробвал?

# 183
  • Пловдив
Не са варени, уверявам те. Не прекалявай с пепсито, едва-едва да покрива крилцата.

# 184
  • София
ОК
мерси Hug

# 185
И със соевия сос не прекалявай  Mr. Green Последният път ми станаха солени и загоряха  Crossing Arms Ама нямах нет да направя справка, на малък котлон на макс, така става.

# 186
Разбирам Ша за ол инклузива. И аз никога не напълнявам, но хората са различни. Мъжът ми мрази бюфети, защото не може да се контролира и преяжда. А аз обичам, защото похапвам по малко от различни неща.

# 187
  • Euskal Herria
А ако са капризи като мен, ще има гладни да си ходят  Joy

# 188
  • Tам през Атлантическия океан
Така ми се иска за малко поне есенно време  Simple Smile да е дъждовно , облачно  Flutter и едно уютно вкъщи  Grinning Има и такива дни тук ( не са много де ) чакам ги с нетърпение  Grinning а дъждовете са едни порои , силни и продължителни.
Иначе си обичам топлия климат тук  Heart Eyes

Това с лакомията при яденето го минах  Laughing става ми лошо , като пораснах  Laughing вече не го правя , нищо не може са ме изкуши да преям  Wink само салата  Crazy но усещането за тежест бързо минава  Wink

# 189
  • Tам през Атлантическия океан
Разбирам Ша за ол инклузива. И аз никога не напълнявам, но хората са различни. Мъжът ми мрази бюфети, защото не може да се контролира и преяжда. А аз обичам, защото похапвам по малко от различни неща.
+ 1  Grinning

# 190
  • Телиш/Плевен
Lucie, Янтра е напълно права. Имай предвид, че аз крилца не обичах изобщо, а за варено пилешко месо - да не говорим. Sick Когато ги направих, останах без думи. Мъжът ми дори не ми повярва, че са варени. Joy

И аз ще похваля рецептата за макарони, която сподели Лиляна.  Hug Разкошни станаха! Heart Eyes

Исках да купя на детето домашни пантофи, ама нямаше нейния номер и взех едни обувчици. Те пък се оказаха писукащи (нямах идея) и малката толкова им се радва, че май ще проходи с тях. Joy Тя по принцип си ходи, но "не го осъзнава" ( Mr. Green ) - все иска да ме държи за пръста или за блузата, но реално си ходи без опора, просто я е страх да се пусне. Или поне досега се страхуваше, защото с тия обувчици съвсем забрави, че трябва да се държи някъде и прави смело няколко крачки и сама си се радва. Laughing Да видим ще правим ли тоя месец прощъпалник. Flutter

# 191
  • Sofia
Аз от ОИ се връщам заслабнала,даже  Mr. Green.
Едно,че от много храна ми се отяжда,а и на такъв режим спирам да си купувам и хапвам разядки-солети, бисквитки,десертчета,та оттам и заслабвам,обикновено 'рупам само салати и тук-там по някой кроасан,тестен сладкиш.
Много неприятно ми става като видя претрупани чинии  Sick.Предпочитам да намина няколко пъти, отколкото да пълня Peace
И това не е никак български манталитет, моите наблюдения са,че е интернационално явление  Rolling Eyes

Така и не съм правила крилцата,ама у нас няма кой да яде  Naughty.Младежът яде само гърди,а таткото никакво пилешко не яде.

Но пък правя  пълнени чушки пак,във фурната  Mr. Green.

Кисело зеле не правя, не готвя и не допускам дОма. както и агнешко. Осмърдява ми се душичката  Stop. Който желае-по кръчмите да яде  Whistling.

# 192
  • Mediterraneo

И аз ще похваля рецептата за макарони, която сподели Лиляна.  Hug Разкошни станаха! Heart Eyes

Изтървала съм тази рецепта, но точно вчера правих едни макарони на фурна, с бекон и бешамел. Направо фантастични!

Кисело зеле ми се дояде ужасяващо много, като ви чета тука 2-3 дни! Ще ходя до руския магазин да видя дали не продават. Нямам нерви да се занимавам да правя, нито зелето е зеле, нито желанието ми е желание. Прясното е ужасно, а не бих отказала едно постно сготвено.

Хлебопекарна имам, единствена тя остана след тоталната разпродажба на всичко, което притежавахме в Бг  Confused Че и тук си я донесох. Редовно меся тесто в нея, хляб отдавна не съм пекла, но за месене и втасване се ползва редовно.

# 193
 На ОИ единственото с което прекалявам е пиенето Embarassed

# 194
  • Телиш/Плевен

Изтървала съм тази рецепта, но точно вчера правих едни макарони на фурна, с бекон и бешамел. Направо фантастични!
Ето я рецептата, може и някой друг да не я е видял, а според мен си заслужава. Peace
Макарони на фурна не бях правила досега, имах някакъв лош спомен от детството (но дори не помня с какво бяха, само знам, че бяха на фурна) и си ги ядях варени (и им слагах кетчуп и сирене). Blush Обаче като видях рецептата, се оказа, че имам налични почти всички продукти, а и след като имаше препоръка, се осмелих. Ей, добре, че сте вие, защото аз не си позволявам експерименти в кухнята (наплашила съм се от времето, когато си позволявах и резултатите бяха катастрофални Laughing). Hug

Кисело зеле много обичам, ама колко пъти го споменахте, а още не ми се дояжда. Може нещо да съм се повредила... newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт