Искам да кажа ... (57)

• 36 326
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Ямбол
Аз допускам, макар и съвсем малък процент да има вероятност, че дъщеря ми не е разбрала добре. Но специално за Москва, след като си прочете няколко пъти домашната, тя си го произнасяше 'москоу", в това съм убедена. Не вярвам в училище да е произнесла друго. Имало е поправка. Тази госпожа ми е трън в очите на мен и не случайно. Децата не я харесват, родителите не я искат и ни я пробутаха във втори клас. След надигане от страна на родителите, в трети я нямаше и децата отново заобичаха английския. Сега пак е тази. И този път ще трябва отново да се разправям с нея. Засега ще премълча, но при следващата подобна изцепка, ще направя всичко възможно да се почувства поне малко гадно, както се чувства дъщеря ми, обвинена от нея.

# 286
  • София
Ей ама сте писали-писали-писали... едва ви изчетох.
Тъкмо щях да се засрамя, защото и аз я знам като Москоу и видях че въпросната госпожа нищо не отбира. Спокойна съм, че все още мога да контролирам моите деца какво пишат/говорят по английски;-)
Закарах си колицата на ремонт, голям страх ѝ брах докато я занеса до сервиза. Тя че има нужда от 102 неща да ѝ се сменят - има - някакъв ремък, накладки, нещо-си на задната чистачка за да пръска вода, сигурно и още 5-6 работи и се канех в петък да я заведа на майстор. Но вчера с ужас установих, че задните ми гуми не са успоредни, ами са под ъгъл навън спрямо оста. Закарах децата на градина сутринта и като тръгвах от там ми се видя, че въпросният ъгъл е още по-голям. Та веднага звъннах на мъжа ми да ми уреди час при майстора и я закарах. Много треперех, че някъде по пътя ще вземат да ми се отчупи някое колело  Embarassed Човекът като я видя и се хвана за главата. Да видим какво ще направи и най-вече кога. Дано да е по-скоро, че се подвизавам с една друга бръкмица, която хич не я чувствам удобно ooooh!

# 287
Бързо ще ти е поправят, Она!
Кажи Ема как е

# 288
  • София
Много хубав аватар имаш, Рамацоти  Heart Eyes

# 289
  • Пловдив
Някак не ми се говори за ремонти за коли защото на моята се задават няколко неща за четирицифрена сума, и то не започва с единица.

# 290
Излизах аз да се уговарям с майката на приятелката на дъщеря ми какво да сложим в колета и уж в банката щях да ходя Grinning
 Усетих се вече като се бях натоварила с покупки в магазин до вкъщи почти / изкупих де що подправки видях - това й липсвало там /
 Кекс и курабии мисля да правя и кашкавал ,лютеница и сирене и някоя кутия заешко - и не се сещам друго какво да бъде.
   Утре ми е пръв работен ден и не съм наясно какви смени ще съм и дали ще успея да направя кекс и други неща.

# 291
Благодаря ти Бърди Grinning
Някой знае ли защо елени спря да пише тук? Вчера я мярнах в някоя друга тема

# 292
То доста спряха да пишат тук - то и аз си пиша дето намеря и грам не ми дреме дал някой ма чете ил не Grinning

# 293
  • Пловдив
Някой знае ли защо елени спря да пише тук? Вчера я мярнах в някоя друга тема
Млади сте. За толкова години форумен живот знаете ли колко хора изобщо спряха да пишат във форума?

# 294
Някога изнервяли ли сте се до степен да се разтреперите? Е така се изнервих преди малко, разкарвах се до едно тъпо студио 4! пъти, за да не е ок нищо. Писна ми от хора, които не знаят какво правят, ама толкова ми писна, че ако отида 5 път ще стане много селско с моето дейно участие  Stop А се опитвам да се събера в кожата си и по друг повод, защото трябва. Много ми идва да крещя в момента, но ще се овладея. И този път.

# 295
  • В Космоса
Правих и аз крилцата. Биват, ама май очакванията ми бяха завишени. Малката ме кара да ѝ беля кожата, не ѝ хареса особено леко сладникавия вкус. Тя си пада традиционалистка. Онзи ден пред сушито избра свинските пържолки. Laughing

# 296
Моят син даже и не ги опита крилцата. Като не хареса нещо на външен вид не го и опитва даже Grinning

# 297
Мър  Hug Случва ми се да, аз съм доста чувствителна и рязко реагирам на несправедливости. Основно се ядосвам по причините, които ти си описала - някой не е компетентен да си свърши работата. Понякога викам. Селско, не селско, не мога всичко да си събирам в мен...

# 298
  • София
Мда, аз за щерка ми съм абсолютно сигурна, че крилцата няма да ги пипне (ако взема да се мина, та ги направя все пак довечера  Laughing). За нея има леща Simple Smile

# 299
  • София
Някак не ми се говори за ремонти за коли защото на моята се задават няколко неща за четирицифрена сума, и то не започва с единица.
Хммм, нашата кола не беше в движение близо 10 дни. Изгаснала на булеварда и мъжът ми едва я добутал пред входа ни. Съответно майсторът трябваше да дойде днес до обяд. През това време мъжът ми скокнал за бензин и О, небеса! колата взела, че се оправила. Та и на мен не ми се коментира, въпреки хепи енда.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт