Искам да кажа ... (57)

• 36 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Либидото ми си взе почивен ден току-що  Joy Joy
Току-що се опитах да си представя мъжът ми хем страстен, хем с маска на лицето и щях да се заклещя под бюрото от смях.  Joy  Joy  Joy

# 526
И аз си помислих, че, ако видя такава гледка, освен да се пукна от смях, друго няма да ми се случи.

# 527
Tonka, дано да се разминете с брекетите, защото и поддръжката им не е лесна, а и дано са свикне с шините, защото аз моите ги носих точно един ден на пресекулки през повръщането  Sick.

Какво подхванахте секса, то вярно, че е петък, ама бива ли така (между другото оргазмът намалява разно болки наистина).

# 528
Ммм, но ако над маската ви гледат едни такива блестящи изпиващи ви сини очи, м? Party Тоня?  Примерно вие може да  си представите вашия Мики,  примерно  Wink

# 529
  • София
Шанти, мен си ме гледат две черни очи, нямам нужда от сини, че да ми стане гот.  Mr. Green

# 530
  • Sofia
Абе,ей на гимнастика съм и се хиля кат' за в цирка  hahaha. Не ща с маска,пък Crossing Arms.Може с домино,обаче Flutter
Не ДЪрт Вейдър,само Зоро  Crazy

# 531
  • София
Абе,ей на гимнастика съм и се хиля кат' за в цирка  hahaha. Не ща с маска,пък Crossing Arms.Може с домино,обаче Flutter
Ти що не се разпъваш на тая гимнастика ми си зяпаш телефона, а?

# 532
  • Sofia
Абе,ей на гимнастика съм и се хиля кат' за в цирка  hahaha. Не ща с маска,пък Crossing Arms.Може с домино,обаче Flutter
Ти що не се разпъваш на тая гимнастика ми си зяпаш телефона, а?

Разпъвам аз,ама от кръста надолу  Wink

# 533
Нищо не би ме спряло да правя секс. Да не говорим за някаква настинка. Либидото ми е по-голямо от това на мъж.

Днес помислих, че съм видяла Ша. Чаках метрото и мярнах на спирката много готина и едрогърда блондинка. Шанти не съм й виждала лицето и не мога да съм сигурна, че е била тя. Но от начина, по който се е описвала въпросната ми заприлича на нея. Без малко да я питам дали не пише в БГ Мама. Но не посмях. Laughing

# 534
Цвети, аз не съм толкова едрогърда, дори май не мога да се нарека така  Wink
Не съм била аз, не съм излизала днес, само да взема детето, но бяхме с кола. Simple Smile

# 535
Ясно. Но не бих те нарекла и плоска, Ша. Wink

# 536
  • София
И какво стана при вас, buni? Има ло подобрение с израстването или не особено?
Подобрение от лекарствата - никакво, на своя глава спрях да давам всякакви лекарства, инхалациите също спрях, постепенно кашлицата сама изчезна (последният път кашля повече от три месеца). Когато вече не кашляше я заведох при поредният специалист пулмолог-алерголог, който беше категоричен, че детето няма никакви наченки на астма  Confused и не виждаше никаква нужда от кръвен тест за алергия. Няколко месеца да чукна на дърво няма проблем. Сега само като лекичко се закашля или се задави, просто настръхвам, защото вече три години сме в тази спирала. При хрема промивам носа със спринцовка с физиологичен разтвор като детето си накланя силно главата назад и после хубаво се издухва носа, по рецепта на лекарката на Тонка.

# 537
Тоня, станахте ли близки с някоя от майките на първоласниците, при нас много  някакви никакви.. Не поздравяват, затворили се някакви, не знам. Дъщеря ми е много общителна и поиска да поканим на гости едно дете, аз разбира се веднага откликвам, казах на майката, че са добре дошли когато са свободни, тя се уплаши едва ли не,   и някаква смотолеви нещо... Rolling Eyes

# 538
  • София
Шанти, убедих се, че в училището е друга бира, не както в градината. Аз дори не мога да се засека с други родители, пък и като не познавам децата, няма как да навържа кой кой е и на кого е.  Grinning А и мъжът ми основно води и прибира Кати. А той освен да зяпа госпожицата, която води танците, друго надали прави.  Mr. Green
Иначе на мен би ми било приятно да си контактувам с някои от майките.

Бъни, няма нужда детето да си накланя главата назад, докато правите промивка. Дъщеря ми си стои изправена и сама си прави промивките, много обича, което за мен е супер непонятно, но тя твърди, че й е приятно. Ние купихме и инхалатор за сефте на дърти години, така че и той като че ли върши някаква работа. Поне този път хремата мина бързо и не се стигна до кашлица.

# 539
  • София
Тонка, аз да съм по сигурна, че ще стигне максимално назад в гърлото физиологичният разтвор, ще удавя детето   Laughing
Gena, уби ме с този астролог, много ми се иска да отида я на врачка, я на астролог, ей тъй някой да ми каже, че ще стана много богата и ще съм много щастлива  Mr. Green. Никога не съм ходила, че ме е страх. Давай координати, ако трябва и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт