На пазар във Варна - 40

• 56 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Някой бил е близките дни в Travel Shop-a на Морска гара ?
Силно се вълнувам има ли Лего Чима Mr. Green
и в какви ценови граници е,
ако си спомняте .

Писах им съобщение във фейсбук,
но не вярвам да ми отговорят.

# 286
  • Вестерос
На мен така и не ми отговориха, писах им преди 3,4 месеца. Иначе не съм ходила скоро

# 287
  • Варна
Трябва да си подновя диоптричните очила и съм се насочила към Леонардо. Преди години бях доволна от тях, а в
Хипократ ми скъсаха нервите. Искам там да ме прегледат с апарата за установяване сегашния диоптър. Миналата седмица обаче минах по обновения център и видях, че има няколко оптики Лепнардо вече. До Св. Никола са две или три. newsm78  Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.

# 288
  • Варна
ако си спомняте .
В четвъртък ходих, имаше лего дупло, стар уорс ,и
др. ама какви  Thinking за това което питаш не
се сещам...дали го видях. Два стелажа имаше с лего.
В зависимост от големината между 16лв. и 32 лв.

# 289
  • Варна
Благодаря, evil!

# 290
Трябва да си подновя диоптричните очила и съм се насочила към Леонардо. Преди години бях доволна от тях, а в
Хипократ ми скъсаха нервите. Искам там да ме прегледат с апарата за установяване сегашния диоптър. Миналата седмица обаче минах по обновения център и видях, че има няколко оптики Лепнардо вече. До Св. Никола са две или три. newsm78  Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.

Здравейте,лекарите им са на ул.Драгоман и в магазина до църквата св.Никола (магазина на ъгъла). Разнообразие има във всеки магазин,като този който е на Кн.Борис 29 се води аутлет. Разлика в магазините и цените няма.Въпрос на късмет е къде ще ви направят по-голяма отстъпка Simple Smile

# 291
  • Варна
Хипократ ми скъсаха нервите. Искам там да ме прегледат с апарата за установяване сегашния диоптър. Миналата седмица обаче минах по обновения център и видях, че има няколко оптики Лепнардо вече. До Св. Никола са две или три. newsm78  Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.
Знам, че съветът ми е непоискан, но ще го напиша.
Не си проверявай диоптърът на машина. По - добре при офталмолог. Мисля, че и направление може да си вземеш.

# 292
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От чисто любопитство...Някой да знае какво строят под Технополис?

# 293
  • Варна
От чисто любопитство...Някой да знае какво строят под Технополис?
Местят Практикер, нали ги купиха.
http://www.varna.utre.bg/2015/04/24/315015-praktiker_se_mesti

# 294
От кой магазин е най-изгодно да се купи спирулина на таблетки?

Коя е най-евтината за Вас аптека? Марешки ли? Останах с впечатлението, че в Санита е доста скъпо...а пък в Субра има добри намаления понякога...

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 18:11 от Алетеа

# 295
  • Варна
..................
Коя е най-евтината за Вас аптека? Марешки ли? Останах с впечатлението, че в Санита е доста скъпо...а пък в Субра има добри намаления понякога...

За мен най-евтини са Марешки и Крес, в Санита и на мен ми се струва скъпо  Peace

# 296
Здравейте, някой знае ли къде продават капсули на Tchbo, знам, че мога да си поръчам, но искам да знам дали ги има някъде.

# 297
  • Варна
ако си спомняте .
В четвъртък ходих, имаше лего дупло, стар уорс ,и
др. ама какви  Thinking за това което питаш не
се сещам...дали го видях. Два стелажа имаше с лего.
В зависимост от големината между 16лв. и 32 лв.

Момичета къде е този магазин? У нас са двама страстни любители на лего и само това имам в коледния списък Simple Smile

# 298
  • Варна
На Морска гара е.

# 299
  • Варна
Да, на Морска гара е.
Няма голям избор на Лего там, по принцип.
Но, цените са най-ниските в града.
Последно като сравнявахме
дори цената беше по-ниска,
от тази която мъжът ми беше платил
в един от магазините на едно летище в Германия.
Разликата май беше 10 лева и повече.

Аз ще поръчвам от mytoys.de,
защото синът ми иска Лего,
което не зареждат в магазина на Морска гара,
защото е огромно.

Там имат от по-малките Лего,
в малки кутии, които са.

Общи условия

Активация на акаунт