На пазар във Варна - 40

• 55 986
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ски панталон си купих от Мъпет маг на Чаталджа(до Красен стил), има и очила, каски, ръкавици
Благодаря!
Това на кръстовището ли е?

# 661
  • Варна
Ски панталон си купих от Мъпет маг на Чаталджа(до Красен стил), има и очила, каски, ръкавици
Благодаря!
Това на кръстовището ли е?

В този магазин цените са високи. Пробвай в някой от Бултексите. http://www.bg.bultex.eu/

# 662
  • Варна
На кръстовището с Ген. Колев, слиза се по стълби където са магазините в подблоковото пространство. На мястото на бившата гарнизонна фурна....

# 663
  • Варна
Търся тротинетка micro.  Някъде да сте виждали промоции или магазин с по-ниски цени попринцин? 250лв много ми се виждат за тротинетка....

# 664
  • ВАРНА
Търся тротинетка micro.  Някъде да сте виждали промоции или магазин с по-ниски цени попринцин? 250лв много ми се виждат за тротинетка....

От магазини Рая бях купила тротинетка за 6г ми дъщеря -китайски вариант на Микро,увериха ме,че не отстъпва по нищо,дадох 99лв - доволна съм.Не бях сигурна колко ще я кара,а тя направо не слизаше от нея - по плочки,пътечки,че и по тревни площи. Издържа до 60кг натоварване,качваше и сестричката и двете едновременно се возят.Имат и вариант за по- малки деца към 60лв,в едни ярки цветове са - розова,синя,оранжева,зелена

# 665
# 666
  • varna
Дъщеря ми има тротинетка от Рая, хубава е. В последствие и подариха и Micro. Определено Micro е в пъти по-добра. Лагерите са несравнимо по-бързи Simple Smile

# 667
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Микрото са най-яките и безшумни тротинетка. Имаме я от три години и абсолютно се заслужава парите.

# 668
Имаме микро -големия вариант, не мини, която е до 50 кг.. Взехме я за 4-тата коледа на детето, сега е на 9 и още си я ползва. На мен ми беше много удобна да го влача на разходките с нея, вместо да ми мрънка, че се е изморил

Бих взела втора употреба микро, но не и другите имитации

# 669
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И нашата е Макси.Не бих дала примерно 150лв. за нещо, което ще ползва 6 месеца. От Минито полза няма според мен.

# 670
  • Варна
От къде да купя сурвакница? Оф, в последния момент все се сещам  ooooh! Интересува ме някъде около моловете дали мога да намеря и около Тракия? Мерси много  Hug

# 671
  • Варна
Макси търся и аз просто се чудех ако има някъде промоция. Благодаря за изказаните мнения! Явно и аз правилно съм се ориентирала, а и доста време се ползва и май няма дете, което да не ги харесва.

Сурвакници вчера и днес продаваха няколко баби на синия пазар. Дрянови и украсени. Не е в района ти, но поне за там знам. Предполагам, че по всички пазари има.

# 672
  • Варна
От къде да купя сурвакница? Оф, в последния момент все се сещам  ooooh! Интересува ме някъде около моловете дали мога да намеря и около Тракия? Мерси много  Hug

В Кауфланда до Варна мол видях днес. След касите са, до фойерверките, цена около 5лв.

# 673
  • Варна
Благодаря ви много, сякаш Кауфлад ми е най-удобно, че в този студ не ми се разхожда особено  bouquet

# 674
  • Варна
Откъде купувате оригинални парфюми на добри цени?

Весели празници!
 People Santa

Общи условия

Активация на акаунт