Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 559
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
Я да се включа и аз тук, сколасах за момента!
Ние с мм чистим подробно в неделя. През седмицата максимум през ден моп. Малкия е в басейна. ПРах и да бърша и да не бърша всеки ден след мен е същото... Готвя 2 дни, после 2 дни почивам. Обаче с това учене хич не ми стига времето. Сега като е хубаво, да не вали, сме на вън следобяда, докато се приберем станало почти 6, вечери, бани, ала-бала и не остава грам време.

# 226
Пускам 3 пъти прахосмукачка, защото не мога да търпя и троха да има по пода... Основно почистване на целия апартамент правя 1 път седмично (пренареждам гардероби , подреждам всички стаи) , а прах бърша през ден.

# 227
Лелелее от кога не съм влизала тук  Embarassed Embarassed

# 228
То и почти никой не пише тук  Blush

# 229
Давате ли закуска на децата, освен кърма или АМ? Ние едва издържаме (и двете) на кърма до обедното пюре.

# 230
  • Под кленовите дървета
Hдаааа..реално има четири хранения. В 6:30 гризе оризова бисквита след сутрешно кърмене докато Ники закусва. Към 9 часа яде тукашен компот, което се оказа пюре от ябълки, но по-течно. В 12 обяд, в 15 плод и после вечеря. Реалнж сутринта не яде, а си правят компания с баткото. Рядко яде и в градината преди обяд, нж те й предлагат. Обяд, следобедна и вечеря яде.

# 231
Jasmin, обядът и вечерята какво съдържат? На мен нещо не ми харесва идеята за каша за следобедва закуска. Обикновено сме навън по задачи, и си става време за ранна вечеря, а и искам да давам чист плод по-рано. Затова ми се струва, че вашия начин на хранене може да е приложим при нас.

# 232
  • София
Ние имаме 3 хранения, различни от млечните: закуска-зърнена каша, обяд зеленчуково пюре с месо, следобедна закуска-пресен плод. Засега мисля да не давам твърда храна за вечеря.

# 233
  • София
Аз се чудя, мисля скоро да изместя кашата сутрин, на обяд пюре, мляко, плод супа примерно и мляко за заспиване. Как ви се струва?

# 234
  • София
Аз кашата от самото начало си я давам сутрин, по-скоро към 11-11.30.

# 235
аз като дам нещо различно от мляко след 19ч.После докато не огладее към 10 11 няма заспиване.Записахме се и на кухня Беборани.Хапва си всичко от там.

# 236
Ох и аз се замислям за кухня вече ooooh! или да го включвам към нашата кухня и просто ще пригаждам менюто ни спрямо него. Понякога имам чувството, че съм нон стоп на котлона, да правя пюренца  #Crazy А за нас въобще не мога и да си помисля да готвя, май по-често се спасяваме по единично кой каквото намери в хладилника. Общо взето мм като се прибере от работа и аз като зачезна за лекции, може да вечеряме най-рано към 21, ако случайно животинката е спокойна, за да ни даде време да набъркаме нещо на две, на три. Аз също минавам с парцала през ден, защото всеки ден терличките му се зацапват. А сега като е я на земята, я в проходилката и ми е притеснено да има прах по пода.
Аз си мисля, че не ни остава много лично време, защото маймунчо не спи много през деня вкъщи. Трябва да сме все навън, за да откърти, а аз повече от час не мога да устискам на студа - или замръзвам, или ми се припишква Simple Smile
Иначе в гърнето ние си акаме от около месец вече, за сега не се опитвам да го хващам за пиш на гърне.
За закуската към 10, аз му я заместих с попара със сирене и масло или натопени бисквитки със сурови плодове - банан, киви, ябълка, круша каквото се сетя. Обожава я. А следобед към 15 обикновено цока, а вечер му е кашата с плодово пюре. Това е за сега, докато съм на лекции, че да не се цедя.
Иначе вечер не заспива преди 23 часа Sad ако някога успеем да го трупясаме преди това, направо купон вдигаме с баща му  Joy

# 237
  • Под кленовите дървета
Jasmin, обядът и вечерята какво съдържат? На мен нещо не ми харесва идеята за каша за следобедва закуска. Обикновено сме навън по задачи, и си става време за ранна вечеря, а и искам да давам чист плод по-рано. Затова ми се струва, че вашия начин на хранене може да е приложим при нас.
готвено ядене. Каша не иска. Вечерята е вежду 19 и 20 часа.

# 238
  • София
Водна лилия, Киви преди 2 годинки не се дава.

# 239
  • софия
Моята злояда Деница утре ще опита детска кухня от Беборани.Дано поне това хареса и яде.Разгледах им менюто допадна ми спрямо други кухни.

Общи условия

Активация на акаунт