Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 560
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
Искам да попитам,има ли някой усещането че бебето предпочита да яде с лъжица пред това да суче?Аз успявам с организирането, но баткото ми помага занимава Самуил, а той когато го види и се разтапя.

# 211
Моят хубостник предпочита лъжицата пред млякото.И батко му беше така.За дневните задължения се справям, но благодарение на майка ми, че идва да гледа малкия от време на време.

# 212
  • софия
С ежедневните задачи се справям сама и мисля ,че съм добре организирана.Характера ми е такъв ,трудно приемам помощ, само от майка ми ,но тя е на 500км.

# 213
Моля, моля, гледането на филми не се брои за работа Simple Smile

# 214
  • София
Щом покрай домашните задължения и филми гледам смятай хахаа

# 215
  • Пловдив
Аз цял филм незнам откога не съм гледала,нямам време,не мога да се организирам добре,а и през повечето време гледам да съм навън с малкия.А за интернет в последно време успявам с фейсбук групичките да следя новостите,но само толкова не ми остава време да пиша.

# 216
  • София
Аз на обяд го слагам да спи и слагам манджъта да къкри,  опъвам краката и си пускам сериали. Като го успивам също, на таблета ги пускам, също вечер преди лягане,а и някога като се върне мм от работа. Това си ми е страст, сериалити и си ми липсваха много и сега си наваксвам, ама аз ги гледам на таблета и го разнасяю навсякъде.  Wink

# 217
Захванали сте болна тема - личното време  Thinking Все по-трудно и невъзможно става при нас, защото през деня мигва като кокошчица. През това време ако успея нещо в кухнята да отметна, гладене или да забърша .... Битовизми  Crazy
На мен телевизията не ми е страст, но пък на компа загарям  Blush Затова и не мога да си легна в нормално време. А сега предпразнично пазарувам онлайн и само отмятам списъци и чакам доставки.

Иначе захранването върви добре. От миналата седмица насам въведох глутена лека-полека. За щастие всичко е наред. От днес добавям малко краве масълце в зеленчуковото пюре, другата седмица мисля да добавя обезсолено сирене и да замествам сутрешното кърмене със закуска. Между другото попаднах на приятен сайт с предложения за меню до 1 годинка - http://babyfoodsrecipes.blogspot.bg/p/1.html

Друго интересно при нас е, че от десетина дни я слагам на гърне и днес вече сме с две попадения  newsm44

# 218
Моето свободно време е най-вече вечер след като заспи Дара - това е около полунощ и следобед докато спи и си го използвам за мен си. Домакинската работа я върша като е будна и е на парче малко това, малко онова, гладенето го спрях преди няколко месеца.
Основно аз гледам детето и затова предпочитам да съм отпочинала мама, другото не ми е толкова важно.

# 219
  • Под кленовите дървета
с помощ от таткото и баткото се справям с битовизмите. П:ералня и сушилня през ден почти, чистене веднъж седмично и така.
Когато единия е на пазар или някакво активите с децата, другия изчиства, мята нещо за готвене и учи. Така се въртим и се справяме доста прилично.

# 220
И аз някак успявам да се справя с всичко - прахосмукачка поне 3 пъти на ден , пране , готвене , чистене , игри с Теди , учене с каката , учене за изпити.. понякога ми идва в повече , но пък свикнах да нямам време за почивка. На първо място обаче са децата.

# 221
И аз някак успявам да се справя с всичко - прахосмукачка поне 3 пъти на ден , пране , готвене , чистене , игри с Теди , учене с каката , учене за изпити.. понякога ми идва в повече , но пък свикнах да нямам време за почивка. На първо място обаче са децата.

Три пъти пускаш прахосмукачка - що бе   Simple Smile стана ми интересно, аз съм с две кучета и пускам само веднъж.

# 222
  • София
Аз по два пъти на ден минавам с мопа, хаха.

Аз уж се хвалех, как имам време за всичко, ама след снощното ми избухване явно не е така. Май се преуморявам.
Сутрин ставам с малката, кафе, в 8-9 я приспивам и правя закуска, нейния обяд пидготвям, нашия, минавам с мопа и пооправям къщата. И съм готова - после излизаме, обядваме или пан готвя, ако съм измислила нещо засукано. Но, призбавам си, ит моята умора най-трада готвенето.

Много обичам да гледам сериали, ама нещо напоследък съм толкова свързана с телефона, че мога с часове да лежа на дивана Идвам цъкам.... Мм сега загледа един интересен сериал и като приспим Вики към 21-21.30 сядам с него да се гушкаме на дивана.
Напоследък обаче Вики спи много неспокойно и си лягам бързо-бързо до 22.30....

# 223
И аз съм с куче и прахосмукачка рядко.МОПА Simple Smile  Naughty

# 224
В нас е бомба паднала.Срам,не срам,ще си призная-имаме един скрин,който след разчистването остана празен.Бутам всичко разхвърляно вътре и като ми остане време вадя и подреждам.Какво да направя,лоши студентски навици.Simple SmileИначе прахосмукачка пускам поне през ден,защото малката буболечка лази навсякъде,а сме с килими.Холът е целия в тези гумени пъзели,там само с моп-а.Готвя през ден,два,иначе мм пазарува от близкия кулинарен магазин.

Общи условия

Активация на акаунт