Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 542
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
marti's heaven във фейс,мн красиви нещица има

# 331
Аз харесвам violet cloudlet - има най-различни ръчно направени албуми и са доста качествени.
То и аз се занимавам с ръчна изработка, ама на моите неща им мина сезона вече Mr. Green.
Има ли майки които ще се връщат на работа скоро? От другия месец почвам работа и ми е мнооого странно. Все едно никога не съм работила и ще почвам за първи път.

# 332
  • софия
И аз се връщам.

# 333
Аз няма да се връщам на работа засега, но след първото дете и общо 2,5 години вкъщи се чувствах по същия начин - направо като първокласничка, все едно никога не съм работила и нищо не знам. Спомням си, че доста се притеснявах, но за мое учудване бързо влязах в ритъм и много скоро се чувтсвах все едно не съм спирала да работя  Simple Smile Така, че споко, всичко е в само в главите ни.

# 334
  • София
Amy lee аз също ще се връщам. Ти що толкова рано? Кой ще гледа бебка?

# 335
Май месец се връщам на работа,дребната ще е на година и 1 месец.Хем ми е готино,че пак ще работя,хем ми е съвестно и гадно...Оф...

# 336
Маце - просто няма как да се справяме с 340лв втората година. С каката си останах вкъщи и ни беше доста трудно. Сега вече са две деца и не искам и да мисля какво би било. С майка ми ще се връткаме кой да я гледа, ММ и той като е почивка. А от септември най-вероятно на ясла, колкото и да не ми се иска.

# 337
Аз би трябвало да се върна на работа юли, а дотогава да си пусна платен отпуск, който ми се натрупа. Ще трябва да си оставя и дни от отпуска с оглед боледувания на децата.
В тази връзка някой да е успявал да пребори бактерия Мораксела в носа само с АБ капки, т.е. без АБ перорално?

# 338
И аз мисля от есента малкият да започне да ходи на ясла, а аз да се връщам на работа. Малко ще ми е съвестно, но мисля, че и за детето е добре да посещава ясла. Казват, че в началото адаптацията е трудна... дано да няма драми.

# 339
  • София
Маце - просто няма как да се справяме с 340лв втората година. С каката си останах вкъщи и ни беше доста трудно. Сега вече са две деца и не искам и да мисля какво би било. С майка ми ще се връткаме кой да я гледа, ММ и той като е почивка. А от септември най-вероятно на ясла, колкото и да не ми се иска.

Ще се справите  Peace пиши по-често липсваш  Heart Eyes

# 340
Ще се справите  Peace пиши по-често липсваш  Heart Eyes
Hug  Hug
Връщайки се на работа ще се справим със сигурност, не ме притеснява това.
И вие ми липсвате, но все гадни неща около нас и не искам постоянно да се оплаквам. Отделно и вече почти никой не пише тук.
Миналата седмица бяхме в болницата с малката и още не можем да влезем в ритъм. Три дни я мъчихме вкъщи с 40С и накрая нямаше вече как да се измъкнем. Тъпото е че и пуснахме всевъзможни изследвания и така и не се разбра от къде и какво бешв това. Без хрема, без кашлица, без нищо. Само температура, която не се повлияваше от нищо.
Пазете се, че няма по гадно нещо, от това да ти е болно детето  Tired

# 341
  • софия
И на мен ми липсва писането тук ,макар че пиша във фейсбук.

# 342
  • Под кленовите дървета
Спокойно момичета, Катерина е от 5 месечна на ясла, аз съм на пълно обучение, което значи излизаш в 7:15 и към 16:30 се прибираш и взимаш първо бебето, после баткото. Понякога е по-гъвкав режима, но се прибирам да уча, че изпитите са супер тежки. Живи и здрави сме, е, Катето тук влачи една кашлица, но е жизнена. Вечер се прибираме и не пускаме телевизор, а играем и вечеряме с децата, събота и неделя максимално оползотворяваме времето. И още се кърмим.

КАчеството на връзката родител дете се измерва точно с това, колко време и максимално ли даваш от себе си за малкото часове вечер или може цял ден да сте заедно вкъщи, но ако детето постоянно гледа гърба ти, защото си в нета...ми не може да ме убедите, че това е качествена връзка родител-дете.

# 343
  • софия
Права си, Жасмин! Мисля, че по скоро ще ни липсва целодневната свобода да сме с бебето, но аз за себе си усещам , че е по-добре да се върна на работа.Финансовата страна е само част от причината. Предстои ни рожден ден , а аз идея нямам. newsm78

# 344
Никак не бързам да се връщам на работа,искам да си гледам детето и втората година.Дано не ме принудят обстоятелствата,но на този етап предпочитам да съм си до нея. smile3541

Общи условия

Активация на акаунт