Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 278
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, какви обувки за прохождане взехте? Аз вече втори неуспешен опит имам-вторият път подметките на обувките почнаха да се разпадат след първия час носене, а не бяха хич евтини.има ли вече проходили бебета? Моята беба още не може сама, прави крачки по мебелите. лекарката ни каза, че било добре да е с обувчици, дори и вкъщи, за да са й стегнати глезените и затова ми се иска първите й обувки да са качествени.

# 346
Избрали сме на Колев и Колев и ще ги купим тези дни, подобреният модел буйки, държат добре глезена и не са скъпи - 29 лв.

# 347
  • София
Глезените не трябва да са и стегнати. На това нестабилно краче това е голяма грешка, даже може да си счупи глезена. Всичко ортопеди отричат за прохождане такива обувки, вече като проходят в друга работа.Вкъщи боси или по чорапки.  За навън взехме на КИК за прохождане дето са,  с цип.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:59 от Мацето

# 348
  • софия
И ние купихме Колев и Колев.

Честита баба Марта!

# 349
  • София
Amy_lee  Hug

И на мен ми лупсва писането тук, а определено напоследък нямам време.
Не ми се връща на работа! Спомняте ли си как убедено казвах, че април се връщам? Не искам!!!!
Искам цял ден да се шматкам.
Сякаш не усетих на 100% майчинството с тоя ремонт, който праяим от декември (на който му се вижда края вече).
И сега ще се отдам на максимумза оставащото ми време.
Правя планове септември, но критерият при нас не е друго освен това Вики да спре да търси гърда по 100102020202 пъти на нощ. Абсурдно ще е да не се наспивам и да ходя н работа, а работта ми е тежка.

Аз на Вики взех хубави обувки преди няколко седмици, а проходи преди месец и нещо. Тези на Колев и Колев не й бяха удобни, взех от Лидл и сега е като фурия по площадките. Много хубави се оказаха!

# 350
Ортопедите препоръчват вкъщи или боси,или по чорапчета,за да се даде възможност на мускулите на крачето сами да се развият и да заякнат.Това ни каза и нашия ортопед,а за навъън ни препоръча елефант.

# 351
  • Под кленовите дървета
еееййй, живна малко темата Simple Smile

И на мен ми липсва форума, по-уютно ми е тук Simple Smile

За прохождане и баткото и Катето боси. Най-много някоя лека пантофка, моделът зависи от настроението на мама и да не се хлъзга по паркета. Но пантофите са чудесно средство да седне и 15 минути да опитва да ги свали и изяде Joy
Катето вече приема първия си антибиотик. Преди две седмици и двамата един след друг изкараха един гастро вирус, много тежък, за 24 часа. Нищо, буквално нищо не задържаха. Баткото го спряхме с течностите и след 3 часа дадох Деган, въпреки, че е за възрастни и почна прием на течности, иначе връщаше на фонтан. С малката обаче не посмях. Та по съвет на майка от тукашния форум капахме с капкомер на езика по 1-2 капки електролит, през пет минути, три часа, че съвсем щеше да се обезводни. След 24 часа мина. Но беше много неприятно. Точно спря тя да повръща и почна кашлица. Викам си - то от повръщането. Хомеопатични сиропи, чай с босилек и малко мед, не минава братче! След един ден баткото каза боли ме глава, пъпка тук-там, 24 часа по-късно температура 38,5 и главоболие. Викам си варицела. Айде на лекар и за двамата. В понеделник не успях да се свържа, та във втпрник. Резултатът - тежко усложнение и при двамата от гастро вируса, който се оказа ентеровирус, мутирал, от типа на коксаки ентеро вирус, който причинява болест "ръка-крак-уста". Пъпките вече големи, червени, болящи и сърбящи! Ужас някакъв! Катерина с инфекция в дробчетата+отит. та антибиотик за нея и хидрокортизонов крем за него. С баткото аз съм усложнила нещата, тъй като дадох Адвил (Нурофен). Оказа се, че при евентуално варицела той влошава пъпките с пъти Sad

Иначе при нас все същото - учене с пълна сила, активитета, разходки, домакинстване. и миналите три седмици беше много, ама много студено, та се гушихме на дивана, не ни стигнаха сили за излизане Laughing

# 352
  • софия
Честит празник , момичета!

Жасмин, много неприятно. Дано бързо  минат болестите!

# 353
Само моя мушморок ли не е проходил вече,след броени дни става на годинка:)

# 354
  • софия
Деница още е много далеч от прохождане, но всяко дете има собствен път на развитие.

# 355
Деница още е много далеч от прохождане, но всяко дете има собствен път на развитие.

Аз не съм се притеснила😁Но гледам на по 10 м. вече щъкат,а моето още пълзи 😃

# 356
Честит празник момичета  bouquet

При нас напредък са опитите за изправяне, а прохождането пълен мираж

# 357
  • Под кленовите дървета
Катето само веднъж се пусна и толкова Simple Smile раздава го бързи и яростни на пълзене Simple Smile

# 358
  • София
Калоян както си нямаше хал хабер от ходене стана тичаща фурия. Всичко стана за един ден. Така че ще ви изненадат скоро, без да го очаквате. Сега големия проблем е как да го предпазя да не се пребива. Много си повярва, тича даже и лицето му е цялото в синки.

# 359
Здравейте  ,ние нито пълзим нито ходим  #Crazy.В проходилката ходи добре.Имаме шест зъба вече,но много се измъчихме. #Cussing out.Честит празник  на патерица .Болните бързо да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт