Коледна гобленарска игра "Коледно чудо"

• 13 556
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
Абе младежа... младежа е пратил подарък до офиса. Взех го снощи, обаче е запечатан- не мога да видя какво има вътре.

# 181
  • с.Николово, обл. Русе
Ейййй ще развалите изненадата на младежа.

# 182
donsita надявям се подаръка да ти е харесал и Снежкото да те е зарадвал.Весели празници на всички.

# 183
  • там където има винаги вятър
Момичета, има ли някой който не си е получил подаръка  newsm78

# 184
Май има един, който не е получен. Доколкото знам пътува, но нали знаете по това време че пощите действат с камилски впрягове...

# 185
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Има един подарък, който пътува наистина, но се надявам до утре да е пристигнал.  Praynig

# 186
Здравейте,аз съм с неполучения подарък,но мило ми другарче,не се притеснявай. Знам че подаръкът пътува и ще пристигне. Все пак еленчетата трябва да изминат доста път пък и като прибавим различни метеорологични ситуации,часови разлики,натоварен трафик и т.н. нормално е. Simple SmileТе си знаят работата. Ще си получа подаръка точно за Коледа

# 187
 SadДечко, надяваме се да си получиш подаръка по-скоро. ooooh!

# 188
did,моля те не се притеснявай,ще пристигне.В понеделник ще проверя в пощата да не са го забутали предпразнично,макар че тук се познаваме и когато се получи нещо ми се обаждат.
Изкарай си едни весели празници и не го мисли Simple Smile

# 189
Здравейте и честита Коледа на всички. Нека ви се случват все хубави неща.Както си знаех еленчетата си знаят работата. Подаръкът ми вече е доставен. Току що ми се обадиха че имам пратка. Did did дишай спокойно. Благодаря ти ,мила и съжалявам,но снимки ще покажа по късно.Предполагам че искате да видите и моя подарък , затова не слагам край на играта. Имайте търпение до след няколко часа Simple Smile

# 190
Обещаните снимки от последния подарък в тази игра. Както ще се уверите всичко си е струвало чакането
Това видях когато отворих пакета
Подаръкът ми в хубава коледна опаковка  , а това е под опаковката .Чудесно банерче,ушито от did did  ,
друго да си го ушия аз
картичка с мило пожелание и разбира се сладичко
Диди благодаря за всичко което си ми изпратила.

С това мисля че можем да приключим играта, която донесе както много хубави подаръци, така и много емоции за всички. Удоволствие беше да участвам. Желая на всички през Новата година здраве,късмет,и успех във всяко начинание

# 191
Уф, най-накрая  Hug. Дечко, радвам се, че моето пакетче пристигна при теб . Вярно, след Коледа, но поне преди нова година. Съжалявам за закъснението.....надявам се не те разочаровах с това Rolling Eyes.
Да сте живи и здрави всички момичета. За мен беше прекрасно усещането да участвам отново с вас в една от прекрасните игри, които организирате  Heart Eyes bouquet .
Благодаря отново на всички ви.
Весело посрещане на новата 2016г, късмет, здраве и берекет.

# 192
  • там където има винаги вятър
Дечко, прекрасен подарък  Hug
Мисля че стана хубава игра - чудесни коледни подаръци, спазен регламент  Peace
Нека и през 2016 е така  newsm10

Желая на всички - здраве, щастие, време за любимото хоби и много ушити гоблени, банери, покривки, мотиви...абе кой с каквото се захване  Hug

# 193
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Браво! Страхотно!
Поздравления за всички момичета, станали част от това прекрасно изживяване! Благодаря Ви!
 bouquet bouquet bouquet bouquet

Вече може да сложим официално края на играта!  Peace

# 194
Момичета, въпреки че Бачийска сложи край на играта, искам да ви съобщя една радостна новина. Нашата Дидида( did did) днес си има бебче- Грета. Да й е живо и здраво малкото съкровище, само радост да носи на всички.

Общи условия

Активация на акаунт