Коледна гобленарска игра "Коледно чудо"

• 13 565
  • 202
  •   1
Отговори
# 75
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ехеееее, наистина сте бързи!

Взела съм подаръка, ако имам възможност днес ще го пусна...  Embarassed

# 76
  • sf
Аз няма да пусна преди петък, пък и без това смятам,че е рано. То докато дойде Коледа, ще сме забравили. Няма да се сърдя, ако моя дойде по-късно.

# 77
Който когато може, аз се отдавам на друга вълна вече.  Simple Smile

# 78
И аз са се отчета. Току-що се прибирам от куриерската фирма. Другарчето ми утре би трябвало да си получи подаръка. А аз оставам в очакване на моя.

# 79
И аз ще пусна към края на седмицата или в началото на другата. До Коледа има доста време, за да се наслаждаваме на подаръци  Heart Eyes. Много сте бързи момичета . Значи утре и в сряда ще гледаме мноооого красоти. Hug

# 80
Аз си взех подаръка днес, изпратих и за моето другарче.
Благодаря ти, Pticasprujina! Много се впечатлих от голямата червена рамчица с интересна закачалка - страшно ми харесва! Надявам се да не се сърдиш, че няма да го направя за тази Коледа, защото приключих с всичко коледно, прибрах материалите и се зарекох до края на годината да не хващам игла.

Ето снимките на подаръка - коледен комплект за бродиране, с рамка; бродирана картичка, звездичка с камбанка и шоколад /пристрастена съм към всичко шоколадово Simple Smile /:

# 81
Аз си взех подаръка днес, изпратих и за моето другарче.
Благодаря ти, Pticasprujina! Много се впечатлих от голямата червена рамчица с интересна закачалка - страшно ми харесва! Надявам се да не се сърдиш, че няма да го направя за тази Коледа, защото приключих с всичко коледно, прибрах материалите и се зарекох до края на годината да не хващам игла.

Ето снимките на подаръка - коледен комплект за бродиране, с рамка; бродирана картичка, звездичка с камбанка и шоколад /пристрастена съм към всичко шоколадово Simple Smile /:

Радвам се, че подаръкът ти е харесал. Аз също прибрах иглите за тази година. Надявам се знаеш защо ти изпратих точно тази картичка?!  Mr. Green

# 82
Уаууу, първият подарък вече ни зарадва   Party. Мишока е страхотен. Комплектчето за бродиране - също. Не съм го виждала аз
 това мотивче.
Инат-че, честито  Grinning.
Птицаспружина  bouquet

# 83
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Оооо, началото е поставено.Браво!

Аз не успях да стигна до куриерския офис, ще пробвам утре...

# 84
  • при най-добрия мъж...
Много готин подарък! Честито!

Аз днес успях да стигна до куриера.Така че, другарче,очаквай утре изненада Simple Smile

# 85
  • Юпитер- Сатурн
Моето другарче днес трябва да очаква подаръка, предварително се извинявам, но в бързината не си написах името (ник-а).

Подаръкът, който е за мен е взет. Довечера когато се прибера ще снимам.

# 86
  • София / Баня
 Имaм смс от Еконт. Мило другaрче днес ще си вземa изненaдaтa. Simple Smile

# 87
Аз също имам съобщение за пратка,ако успея да го взема днес довечера ще показвам.

# 88
  • при най-добрия мъж...
Ох,че хубаво! Нямам търпение да видя! newsm08

# 89
  • с.Николово, обл. Русе
Ох,че хубаво! Нямам търпение да видя! newsm08

И аз.

Общи условия

Активация на акаунт