Грим 2

• 17 724
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да, но ти си руса - нормално е да ти отива розово, каквито и да са ти очите...
Интересното е, че ми отиват розови дрехи, но не се харесвам с такива сенки.
Ето ми очите

Последна редакция: нд, 02 апр 2006, 13:39 от Lara

# 31
  • sofia
Вивиан, зави си от ефекта, който искаш да постигнеш.  А и точно този цвят е много специфичен, може да си вземеш розови и оранжеви и да ги смесваш, знам ли   newsm78 . На Руби Роуз и Импала има хубави цветове. На Флор Мар също ми харесват, но определено, най - наситени са на манхатън и Боржуа( но са по- скъпички). Трябва да се пробва.

Да ,предпочитам на Буржоа, много са качествени и не се събират на гънката на клепача,
ще ги разгледам,
манхатън не сам ползвала, но от техни други продукти не съм много доволна.
Макс Фактор имат ли хубави сенки? newsm78

Аз ползвам сенки на Max factor и съм доволна - за по-ярки цветове незнам , аз имам няколко нюанса бежово-кафеникави и съм доволна.

# 32
Малчо къде се научи така добре да се гримираш?Те и очичките ти си ги бива. newsm03

# 33
  • Пловдив / София
Аз не се харесвам с черен молив или може би не мога да го слагам както трябва  Sad

По принцип черния молив, когато се слага отгоре на клепача(както Малчо го е сложила на снимките(страхотен грим м/у другото), оптически уголемява окото. И обратно, когато е отдолу, го смалява.
Опушеният грим също смалява окото, затова и отива на малко жени.

# 34
  • София
Bobka, очната линия, за която ме пита е на фирма Debby - eye-liner Laughing
Моята приятелка казва, че е купувана от Белгия, но със сигурност има такава фирма и в Бг. Ако не - имало подобни очни линии и на Ив Роше Wink

Мерси, Дидка! Непременно ще потърся очната линия на Ив Роше, ама за Деби не се сещам къде мога да ги намеря   newsm78 , но ми звучи много позната марка!

# 35
Ето и обещания лилав/ то май по- на розово бие/ и син грим как стои на зеленикави очи:

Сънсъни, харесва ми как се е получило и също така ми харесват снимките от малко по- различен ъгъл Grinning. Ти си руса и предполагам този цвят наистина ти стои добре.

Относно щипките аз съм доста скептична. Честото използване изтощава миглите и ги прави чупливи. Абсурд е пък да се използва на намазани със спирала мигли- може да ви останат по щипката през средата.

Просто като се слага спиралата е хубаво в основата леко да се натисне и така да се получи по-щадяща извивка.

# 36
Благодаря ви още веднъж за комплиментите   bouquet , направо се засрамих, много сте мили. И аз си харесвам очите, но останалото..... ми имам ужасни вежди( така и не се научих да ги оформям), огромно чело и много малки устни.  Така че , вие виждате само най- добрата част от лицето ми...
За типовете жени ( лица), мисля, че е прекалено индивидуално, за да се слагат някакви граници. Просто трябва да се експериментира с цветовете, за да се намерят подходящите. Аз съм чувала, че цветът , който е около зениците, подхожда най - добре на съответните очи. А и съчетанието на нюансите и вида грим ( млечен, тебеширен, перлен) също е от значение.
Сетих се нещо ( малко в страни от темата) , но ще го напиша:
Какво говорят очите:
кафевите очи казват" Дори и да не ме обичаш, аз пак ще те обичам."
сините - " Ако ме обичаш докажи ми, че ме обичаш"
зелените-" Ако не ме обичаш аз ще те накарам да ме обичаш"
сивите - " Ти ме обичаш? Какво от това!"

# 37
Какво говорят очите:

Хе хе....за мен важи с пълна сила Wink
Моят МирО има май пъстри очи newsm78 за него какво казват Thinking Mr. Green

# 38
  • Пловдив / София
Какво говорят очите:

Хе хе....за мен важи с пълна сила Wink
Моят МирО има май пъстри очи newsm78 за него какво казват Thinking Mr. Green

Те пъстрите май клонят по-често към зеленикавия нюанс, така, че... newsm53

# 39
Аз не можах да се самоопределя  Thinking Моля, помагайте Hug Естественият цвят на косата ми е кестеняв /не много светъл, но не и тъмен/, без червеникав оттенък. Очите ми са сини - изпъстрени с жълто-кафяво около зеницата  newsm78 ама как го обясних. Тенът ми е светъл, наистина съм бяла, но в никакъв случай розова, а по-скоро матова. Лесно почернявам на слънце, рядко изгарям. Е, кажете сега, ако ме разпознахте някъде Heart Eyes
Разпознах те Mr. Green Това съм аз, абсолютно същата!!! Така че, ако случайно разбереш кой тип си, пиши ми, за да знам и аз каква съм Grinning

# 40
  • София

еее най-накрая успях. Това е първият ми опит. Това са сенки на Пупа - едни като мече. Подарък са ми и не ги ползвам защото цветовете нещоо ми се струва, че не ми отиват много... А ме кефят, но очите ми изглеждат уморени с тях.... Sad Какво мислите?

Очаквайте скоро проба с опушен грим...

# 41
  • София
защо не излизат?!??! в снимка.бг съм ги качила... Sad

ето линковете първа снимка
втора снимка

# 42
Янче, страхотен грим, много ми хареса колко нежно са се преляли лилаво и розово. Аз направих втори опит с опушения грим, защото открих, че съм имала черни сенки  Crazy .

# 43
Момичета ако имате проблем с бг-фотото пробвайте да ги качвате тук http://imageshack.us/ . Не е сайт за снимки, а място , където като заредите снимка или картинка, ви излиза линк, който може да качите във форума(ама как го обясних....сраааам  Embarassed). Ползвайте първия код Hotlink for forums (1)

# 44
  • Бургас
Благодаря ви още веднъж за комплиментите   bouquet , направо се засрамих, много сте мили. И аз си харесвам очите, но останалото..... ми имам ужасни вежди( така и не се научих да ги оформям), огромно чело и много малки устни.  Така че , вие виждате само най- добрата част от лицето ми...
#Cussing out #Cussing out #Cussing out
чакайте сега да я изкажа: освен това има миниатюрно нежно телце, сладко гласче, а "недостатъците" са силно преувеличени. За това че е слабичка и завиждам най-неблагородно, сърдя ти се да знаеш Crossing Arms. Как е възможно да пие кафе с бита сметана, а аз черно и без захар и пак да съм двойна

Общи условия

Активация на акаунт