Грим 2

• 17 788
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Чоколина, пак ме засрами  Embarassed . Връщам ти комплиментите и то тъпкано! Изфлеждаш перфектно ( съвсем сериозно)!
Я, бързо и двете с Чоколина снимки в цял ръст... Grinning

И двете каквито сме срамежливи! Wink

Yanche, страхотни сенки - очите ти направо сияят с тях!

# 91
Янче много е хубаво и много добре ти стои.

# 92
  • Варна
Ето линк към подобна тема в един руски форум, има страшно много снимки на гримиран очи.  Simple Smile
http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410

В същия форум има тема, в която си показват наличната козметика.  Laughing Ето пример:

# 93
Ето линк към подобна тема в един руски форум, има страшно много снимки на гримиран очи.  Simple Smile
Много готино,супер Grinning
Еййй,тез рускини имали страшни очи,бреййй Blush

# 94
  • Варна

Ми те рускините по принцип обичат да ходят  много "направени"  Laughing

# 95
  • Пловдив / София

Ми те рускините по принцип обичат да ходят  много "направени" Laughing

Даже понякога прекаляват. Laughing

# 96
Прави ми впечатление, че рускините много ползват очна линия... и черен молив отвътре на клепача. Но за моя вкус е малко в повече Rolling Eyes

# 97
Киса,форума е страхотен.  bouquet  bouquet  bouquet

На доста снимки видях очи подобни на моя цвят и много ми хареса как са гримирани.Утре започвам с пробите и първата ще е като на тази снимка:

Последна редакция: чт, 06 апр 2006, 00:29 от brianna

# 98
Че интересен форум. Толкова много очи, толкова много варианти на цветове и идеи. Нагледах се направо.
Аз лично намирам  фасциниращо , когато се виждат само очите. Това го забелязах още в нашия форум. Толкова много може да се прочете в тях. Нежност, самочувствие, тъга и какво ли не още. Даже и черти от характера могат да се открият само в едни очи.

Хареса ми цвета на очите на една мацка...сивиии, много красиви. И един вариант на лилаво-сребрист грим.

Аз харесвам грим с очна линия. Лично аз никога не съм си слагала понеже не мога да я доизкусоря. Но на другите ми харесва.

# 99
  • в Tara
разногледа станах от руския форум, много очи бе Crazy
ама професионалистки са си Peace има да ги гоним руските женщини Rolling Eyes Mr. Green

# 100
Янче - страхотен грим, а Бриана - очите ти са невероятни Wink

....и аз станах разногледа от руския сайт  Crazy тук преди като ходех на работа и макар, че работата бе в завод....всичките рускини идваха добре облечени и ВИНАГИ с грим....аз като се сетя как едва, едва се домъквах до там  Tired

# 101
Аз по-скоро харесвам как се гримират италианките - не знам дали се сещате, по разни ТВ програми и Сан Ремовци Wink Изключително дискретно, в матовата кафяво-розова гама, така че грима стои като част от лицето, не като рисунка. Много естествено и много шик Peace Ще видя дали мога да намеря някаква снимка.

# 102
  • София
Дали няма и подобен италиано сайт (форум) Wink

Мен също много ме впечатлиха рускините. особено имаше един грим, който много ми хареса, че сенките бяха същият цвят като очите. По принцип нали гримЬорите съветват да се избягва тази комбинация, но на нея й стоеше страхотно. И аз забелязах, че доста се използва очна линия. Аз лично предпочитам молив, но те рускините си падат по по-крещящия грим... Simple Smile

# 103
Дано не бъркам, но това не са очите на Бри, а на Natysia от руския форум Peace а че на Бри очите са страшни няма спор Hug

# 104
  • София
Тази Natysia ми ски шапката, много хубави очи и как се гримира  #Crazy

Забелязахте ли, че слага молив до средата на окото, ще взема да пробвам, хареса ми така и комбинацията кафяв молив и лилави сенки:

това е Natysia, не съм аз Simple Smile

А това е много сладко, пак от руския форум:

Последна редакция: чт, 06 апр 2006, 13:25 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт