Грим 2

• 17 761
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Малчо, да ти ме вдъхнови, а от рекламното лице на Max Faktor откраднах идеята.

Нимфетка, бях пуснала снимка точно на модела на MF. Ами остана да се поогледам за жълта туника и изтрити дънки(твоя идея) и от мен бих добавила едни дървени чехлички...  bouquet

Yanche, дано мечтите станат реалност, дай боже да ги провокирам така.

Искам сега да експериментирам един грим в бордо и златисто. Но понеже до сега никога не съм слагала сенки се налага да си набавям едно по едно нещата. Но и това ще стане.

# 76

Много ми хареса и опушения грим на Малчо също е страхотен.

браво момичета справеяте се страхотно.

# 77
  • Варна
Благодаря ви още веднъж за комплиментите   bouquet , направо се засрамих, много сте мили. И аз си харесвам очите, но останалото..... ми имам ужасни вежди( така и не се научих да ги оформям), огромно чело и много малки устни.  Така че , вие виждате само най- добрата част от лицето ми...

В никакъв случай не мога да се съглася!!!  Naughty Хайде да не пускам снимки, за да се уверят сами, че това изобщо не е вярно! Малчо е красавица! Прилича на Ванеса Паради! Grinning

Чудесно си се справила с опушения грим, Малчо - невероятно ти седи!  Peace
И на strandwasser синьо-жълтия грим много ми хареса!!!

# 78
Чоколина, пак ме засрами  Embarassed . Връщам ти комплиментите и то тъпкано! Изфлеждаш перфектно ( съвсем сериозно)!

# 79
  • Все на втория етаж
Чоколина, пак ме засрами  Embarassed . Връщам ти комплиментите и то тъпкано! Изфлеждаш перфектно ( съвсем сериозно)!

Я, бързо и двете с Чоколина снимки в цял ръст... Grinning

Много ми хареса грима на strandwasser.

# 80
  • София
Точно се чудех защо спряхте да пишете в темата, влизам през нови отговори, а то нова тема и то доста напреднала.

Много ми харесаха всички гримове, няма нужда да споменавам май, но все пак ще го направя - Малчо ти си роден професионален гримьор  bouquet. И да чакаме снимки от Бургаския Клуб Гримче Grinning.

Янче с лилавото те харесвам, но с опушения нещо не те възприемам Rolling Eyes. Но пак си зависи от случая Simple Smile.

И за да не остана по-назад ето и от мен снимки

На въпроса дали излизам така гримирана през деня? Да, но за съжаление в повечето случай ме мързи да се гримирам и слагам само червило и спирала. Но като ми дойде музата мога и два пъти на ден да си сменям грима Simple Smile.

# 81
  • София
asa, туй зелено-лилаво много ми допада Simple Smile седи ти страхотно! А това за опушеното - много си права... Но мисля, че някъде бъркам. Сега съм се разбрала с една приятелка, която твърди, че може да прави опушен да дойде да ме направи и да покаже как става... ако и тогава не стане значи не е за мен... Simple Smile

ето днешния ми грим с новите сенки на Руби Роуз.

# 82
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Малко извън темата, но не съвсем..

В албумчетата, в които публикуваме в БГ фото, отгоре на моето албумче пише че е разглеждано 1 856 пъти.. newsm78 Аз ли бъркщам или... Вашите колко са гледани, не че има значение, но числото ми се струва необичайно голямо..??!!

# 83
  • Варна
Момичета, браво! Много добре се гримирате, чакам още снимки!  Laughing

Сенките на Руби Роуз и на мен ми харесват, и аз скоро си купих.

# 84
  Да хубави са и много блестящи. И аз ги харесвам.

Последна редакция: вт, 04 апр 2006, 20:30 от strandwasser

# 85
asa, туй зелено-лилаво много ми допада Simple Smile седи ти страхотно! А това за опушеното - много си права... Но мисля, че някъде бъркам. Сега съм се разбрала с една приятелка, която твърди, че може да прави опушен да дойде да ме направи и да покаже как става... ако и тогава не стане значи не е за мен... Simple Smile

ето днешния ми грим с новите сенки на Руби Роуз.

Какъв красив и слънчев грим, погледа ти сияе направо.

Би ли дала идейки за подходящ цвят червило към него. Точно златистия грим ме вълнува в момента.

# 86

В албумчетата, в които публикуваме в БГ фото, отгоре на моето албумче пише че е разглеждано 1 856 пъти.. newsm78 Аз ли бъркщам или... Вашите колко са гледани, не че има значение, но числото ми се струва необичайно голямо..??!!

Хм, аз до там не мога да припаря, зарежда ми с часове.
Знам, че и от бг трудно става при някои хора. За това ми е много чудно с тази бройка.
Така и не съм видяла твоя грим за съжаление,  поради тази причина.

# 87

Хм, аз до там не мога да припаря, зарежда ми с часове.
Знам, че и от бг трудно става при някои хора. За това ми е много чудно с тази бройка.
Така и не съм видяла твоя грим за съжаление,  поради тази причина.

Специално за теб:

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albu … p;security=gzKZsN

# 88

Това е друго вече.  Oпушения ти черен вариант е станал много хубав Смело си обградила окото както би трябвало да бъде, a и очите ти са подходящи за това Синьо- зеления също ме впечатли. Смесвала ли си цветовете или е готов цвят Личи си, че боравиш умело с четката.
Браво на теб. Не знам това очна линия ли е което ползваш непосредствено над миглите, но е красиво. Аз така и не се научих как се поставя правилно.

# 89

Това е друго вече.  Oпушения ти черен вариант е станал много хубав Смело си обградила окото както би трябвало да бъде, a и очите ти са подходящи за това Синьо- зеления също ме впечатли. Смесвала ли си цветовете или е готов цвят Личи си, че боравиш умело с четката.
Браво на теб. Не знам това очна линия ли е което ползваш непосредствено над миглите, но е красиво. Аз така и не се научих как се поставя правилно.
Благодаряяя за милите думи  Embarassed Embarassed Embarassed
Синьо-зеленото си е този цвят, просто са 4 тоналности, но съм ги снимала от близо и те се виждат на палитрата.
Над очите си слагам само и винаги молив, защото очната линия ми се струва много категорична на окото, а така е по меко. Молива е на AVON от тийнейджърската колекция Color trend и е много мек и мазен-нанася се лесно и не дращи окото.

Общи условия

Активация на акаунт