Грим 2

• 17 759
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Малчо, това е нещо супер добро-твоя опушен грим.
Не виждам разлика с професионалния правен на моделите. Перфектно е. Поздравления. И ти отива страхотно.
Сенките кремообразни ли са или сухи?

# 61
  • Пловдив / София
Не ми се иска да флуудвам темата, ама просто не мога да се въздържа.
Малчо, просто перфектно си направила опушения грим, не преувеличавам, истина е. Освен това мн. ти отива. smile3525

# 62
Благодаря ви още веднъж за комплиментите   bouquet , направо се засрамих, много сте мили. И аз си харесвам очите, но останалото..... ми имам ужасни вежди( така и не се научих да ги оформям), огромно чело и много малки устни.  Така че , вие виждате само най- добрата част от лицето ми...
#Cussing out #Cussing out #Cussing out
чакайте сега да я изкажа: освен това има миниатюрно нежно телце, сладко гласче, а "недостатъците" са силно преувеличени. За това че е слабичка и завиждам най-неблагородно, сърдя ти се да знаеш Crossing Arms. Как е възможно да пие кафе с бита сметана, а аз черно и без захар и пак да съм двойна
Разкрита съм  smile3525 . А ти си  момичето с чаровната усмивка, което ми купи кафето, нали?! (не се подмазвам)Трябва пак да се видим с те, но това ще го уточним на лични   bouquet .А за килограмите, ми то аз съм си за сърдене, сладко ям в промишлени количества, а не ми се лепи изобщо, но ела да видиш от тестени изделия какви бузи правя....Така, че си е до организъм ( а аз определено съм облагодетелствана  Rolling Eyes ).
Yanche, страшно ми харесва гримът ти, но то с такива изписани клепачи си е грехота да не се гримираш. А формата на очите ти предлазполага към пълна свобода в експериментирането, давай смело  Hug .
katyadjin, много искам точно такъв цвят тюркоазени сенки. Би ли ми казала каква марка са  Praynig .
А на въпроса дали бих излязла с такъв грим - с опушения твърдо не  Naughty . Прекалено е силен дори и за дискотека. А с останалите гримове , които съм пускала в темите си излизам най редовно( макар и често да ме гледат странно , когато съм с нещо по- цветно , жълто и лилаво примерно).
fam, благодаря ти от сърце за комплимента   bouquet .
 strandwasser, сенките са сухи, от една голяяяма палитра, която брата на мъжо прати от САЩ на свеки. Но тя не ги ползва и аз намазах  Mr. Green . Ще ги снимам после.

# 63
  • София
Малчо, на снимките наистина изглежда много добре... обаче на живо (демек в огледалото) изглежда ужасно... като намацано едно такова... все едно ми се е разтекла спиралата... незнам на какво е дължи тоз ефект.
купила съм си сега едни жълто-зелени на Руби Роуз. Утре ще ви покажа. Харесват ми - много са пролетни. Днеска ги пробвах, но не пуснах защото ми свъри батерията на фотото.

п.с. небесна, много си са разхубавила. и къв тен си Фанала... мани мани Wink

# 64
  • Варна, а по празниците в Ямбол
....
katyadjin, много искам точно такъв цвят тюркоазени сенки. Би ли ми казала каква марка са  Praynig .
Ето това е моята палитра, която ползвам от вече 2 или 3 години тя е 80 цвята, но много от тях вече ги няма. Търся си нова такава на същата сносна цена:
http://image38.webshots.com/39/8/53/19/2388853190086361507KmHINZ_ph.jpg
http://image12.webshots.com/12/0/44/58/2811044580086361507mokCVm_ph.jpg
http://image50.webshots.com/150/2/6/73/2104206730086361507UEfZDY_ph.jpg

# 65
  • Варна
....
Ето това е моята палитра, която ползвам от вече 2 или 3 години тя е 80 цвята, но много от тях вече ги няма. Търся си нова такава на същата сносна цена:
http://image38.webshots.com/39/8/53/19/2388853190086361507KmHINZ_ph.jpg
http://image12.webshots.com/12/0/44/58/2811044580086361507mokCVm_ph.jpg
http://image50.webshots.com/150/2/6/73/2104206730086361507UEfZDY_ph.jpg

Няма нищо в линковете - пробвай пак!

# 66
  • Варна
Да се похваля: сдобих се с "амнайсе" различни цвята сенки Витаскин, съвсем безплатно, далавера голяма!

От работата хвърляха стелажите на Витаскин и си откъртихме сенки, аз и руж си взех 2 цвята.

Преди няколко дни си купих най-после и ФДТ, сега ходя гримирана, много се харесвам.  Grinning

За съжаление нямам цифров за да се  показвам.  Tired

# 67

Привет мацки, днес най- накрая се снабдих с  жълти сенки и направих този жълто- син грим. Много отдавна исках до го пробвам.
Честно казано бях малко скептично настроена, но не стана съвсем зле. 
В по лек вариант става май за лятото. Какво мислите?
Тук съм го подсилила, за да се вижда уж по добре.

Последна редакция: вт, 04 апр 2006, 18:48 от strandwasser

# 68
  • София
Пробвай с F5/Refresh- виждат се идеално. Hug

# 69
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пробвай с F5/Refresh- виждат се идеално. Hug
Аз и затова не ги пуснах нанова, защото виждам, че се виждат Wink Sunglasses

# 70
Момичета, страхотно се справяте  bouquet Мен ме мързи да пиша напоследък, но ви чета редовно.
Аз си взех от Орифлейм едни сенки в тюркоазено, кафяво и екрю, но са матови и нещо не ми седят добре Confused Придават ми изморен вид, явно са за по-младо и наспало се лице Tired

# 71

Привет мацки, днес най- накрая се снабдих с  жълти сенки и направих този жълто- син грим. Много отдавна исках до го пробвам.

Страхотно! Много ми хареса! Нали точно ти пусна преди време снимки на подобен грим? Справила си се отлично и мисля, че гримът е подходящ и за през деня. Браво!  bouquet

# 72
  • София

Страхотно! Много ми хареса! Нали точно ти пусна преди време снимки на подобен грим? Справила си се отлично и мисля, че гримът е подходящ и за през деня. Браво!  bouquet
На мен също ми харесва този грим, но определено не бих излязла така да разхождам детето, например. То зависи и от стилът ти на обличане, де, но на моя не би подхождало.
Виж, за морето този грим е идеален!  Peace

# 73
  • София
strandwasser, много ми харесва този грим... Според мен е идеален за летни морски партита Simple Smile Дълги горещи нощи грай брега ала бала.... ох размечтах се Wink В по-лек вариант наистина можед а стане и за дневен. Много ми харесва! Бравос.

# 74
strandwasser и на мен много ми хареса гримът ти. А и аз имам слабост към подобни комбинации на цветовете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт