Татуировка ... с името на бивша приятелка

• 21 288
  • 384
  •   1
Отговори
# 45
да, сигурно си права за жеста, може би мацката очаква точно това от него и се гневи, че не го получава, защото той гледа по друг начин на нещата. че е вложил емоции, когато си е правил татуто, ок, но не мисля, че някакви велики чувства към бившата го карат да си ходи така.

Когато той се прави, че татуировката не е важна и едва ли не не значи нищо, въпреки че на приятелката му явно й е много неприятно, така той показва неуважение към чувствата й. Ако я прикрие или премахне, ще докаже, че не е така. Затова този жест е много важен. Дори и да не ходи така от велики чувства към бившата, според мен би било редно да се съобрази с жената, с която е в момента и с която вече говорят за деца...

# 46
Мъжът ми има татуировка от времето, когато е бил в казармата. По същото време си е имал сериозна приятелка и скоро даже се се заприказвахме, че е постъпил много разумно, че не си е татуирал името и.
Аз лично бих се чувствала много зле, при наличието на подобна татуировка. Дори да я заличи, спомена в мен ще си остане. ПустУ, много съм злопаметно Mr. Green

# 47
  • София
Как бихте реагирали? Има ли някой от вашите мъже, татуировка с името на бивша... Как го приемате? Sad
Да отиде и да си татуира отгоре нещо красиво и неутрално.

# 48
  • Sofiq
Да си татуира и твоето име под техните, но задължително с годината...  Simple Smile
Да се знае, кой кога!

# 49
  • София
Това последното е готина идея  Laughing
Майтапа настрана, не знам как бих реагирала, ако мъжа ми имаше татуировка с името на бившата си жена..., предполагам, че и аз бих искала да се направи нещо по въпроса и бих ревнувала. Най-добре е наистина авторката да поговори с приятеля си и да му обясни как се чувства и защо се чувства зле като види въпросната татуировка. Дано той реши да промени нещо...
От друга страна ако някой се опита да ме накара да променя нещо по татуировките си... дълбоко се съмнявам, че ще се съглася, защото както каза някой по-горе, те са част от живота ми и ги свързвам с определени моменти и ситуации. Но ако имах татуировка на име на бивше гадже, да, бих я променила, може би още преди да се захвана със следващото. Иначе и моето мнение относно татуирането на имена е отрицателно - изглежда ми безсмислено, като белязване по някакъв начин.

# 50
Да си татуира и твоето име под техните, но задължително с годината...  Simple Smile
Да се знае, кой кога!
Да отиде и да премахне татуировката мисля аз. Няма да ми е приятно по ръцете на човека към когото имам сериозни намерения, да се мъдрят Нинки, Малинки и Къпинки. Всяко нещо е с времето си. Нещо си отива, за да направи място на друго. От какъв зор ежедневно и целодневно ще търпя подсказки за миналото му? Crossing Arms

# 51
да, де, ама то миналото е като задника - всеки си го носи. много не го разбирам това с подсказките от миналото и затварянето на очите, защото този човек си има минало, както и другата половинка във връзката. ако приемаш човека, приемаш и миналото му.
ако е неуважително той да не заличава татуировката, също толкова неуважително е и тя да настоява той да я махне/префасонира. говорим за неговото тяло все пак, решението какво да прави с него си е лично.

# 52
  • София
Така и така името е същото като на авторката, аз на нейно място щях да искам да се преправи наличния надпис и то по неин ... хм, проект. Така хем ще възприема новата татуировка като свързана с нея, хем няма и посегателството върху тялото на любимия да е толкова брутално. Wink

# 53

ако е неуважително той да не заличава татуировката, също толкова неуважително е и тя да настоява той да я махне/префасонира. говорим за неговото тяло все пак, решението какво да прави с него си е лично.

И според мен е така. И ако наистина е болезнено и скъпо, защо да подлагам човекът който обичам на болка заради някакъв надпис, освен това да даде не малко пари, които бихме могли да изхарчим за наши съвместни удоволствия

# 54
да, де, ама то миналото е като задника - всеки си го носи
Ама не си го излагаш на показ ежедневно. Mr. Green

# 55
Дари, поприкриваме ги нещата, ама то всички се досещат и за габарити, и за форми, и без да ги навираш в очите на хората.  Mr. Green

# 56
Не го разбирам и аз това с миналото - айде снимки да си стиска някъде "под възглавницата" ок, ама татуировки... И аз имах един екземпляр с татус на бившата, НО умника за да не променя татуса си хващал две поредни включително и аз в това число с това име.  ooooh! #2gunfire
Честно казано не ми пукаше, но факторите поради които реших да не съм с него повече бяха от сорта на слабохарактерност, не предприемчивост  и много други, но в този ред на мисли човек да не предприеме някакви действия относно заличаване на татуса, сега се замислям, че също си е слабохарактерност и непукизъм или и аз не знам. Нещо трябва да му щрака не както трябва. Че то е най- малко дразнещо за самия него постоянно да мънка като го питат какво значи. А много хора наистина питат относно татусите.

опитай се да го накараш да отиде и да я промени някакси или да я заличи. Направи му подарък ако трябва - заличаване на татуировки с лазер  bowuu
Та има варианти, освен ако не си подхранва егото по такъв начин, или наистина не таи някакви чувства към тази. Този моя бившия се опита да ме изманипулира на два три пъти и още тогава щях да му покажа вратата. защо ли не го направих???  newsm78 Но явно разбра, че номера при мен не върви и смени тактиката.

# 57

И според мен е така. И ако наистина е болезнено и скъпо, защо да подлагам човекът който обичам на болка заради някакъв надпис

Защото тук не става въпрос просто за "някакъв надпис", а и за символика, чувства и емоции.

Разбира се, че е негово решението да си прави каквото иска с тялото, но тогава трябва и да си понася последствията от това. След като той не се съобразява с чувствата на другите, защо те трябва да се съобразяват с неговите сантименти? Нека да си има спомените и миналото, но ако са ти пред лицето ежедневно, е нормално да се дразниш.

# 58
Не е било импулсивно, необмислено решение, със сигурност.

Твърди, че е период от живота му, както и някой по-горе беше написал. За мен това е нелогично обяснение. И така да е, на кой е нужно да си го припомняме всеки ден?! Да приемем, че заради миналото си е такъв, какъвто е сега, това отново не означава, че съм ок с това да ми се набива в очите...

Не мога да кажа, че ревнувам от татуировка - безсмислено е. Дори и от това, което седи ''зад'' нея. По-скоро факта, че съвсем спокойно я развява...

Може пък да не знае реално колко се дразня... всъщност знае - коментирали сме го 2-3 пъти.

Мисля, че да има символ, е по-малкото зло, отколкото име. За останалите може да е трудно четливо, но аз си го разчитам много добре, с достатъчно големи букви е, също така.

И това, което е споменала Iris04 - детето ще пита след време, сетила съм се и ще е уникално глупава ситуация. В тях имаше и снимки, 2 на брой, там си седят до ден днешен, поне от лятото жилището е ново, а в това - не ходя.
Точно така, моето име е, на хора не обясняваме, подминава се темата.

Не е същото да има татуировка, и да носи подаръци от приятелки, както да пази снимки. Това са съвсем нормални неща.

# 59
  • София
И аз имах един екземпляр с татус на бившата, НО умника за да не променя татуса си хващал две поредни включително и аз в това число с това име.  ooooh! #2gunfire

Авторке, ако се казваш Елизабет ще му е трудно да намери още една такава, тъй че имаш шанс да си последната. Обаче, ако си Мария...
Бягай тогава да се прекръстиш на Хиндрекулая. И поискай нова татуировка с името
Хихихихи, извинявай, ама ти сериозно ли?!?

Общи условия

Активация на акаунт