Татуировка ... с името на бивша приятелка

• 21 292
  • 384
  •   1
Отговори
# 30
Имах навремето гадже с такъв татус, но не беше на ръката, а на гърдите му. Още по-зле Simple Smile Не ме притесняваше изобщо, да го карам да я маха не съм и помисляла. Аз премахнат като хоратата татус не съм виждала.

# 31
Айде сега, минало било, ами като е минало, да си остане там, а не да й го навира в настоящето всекидневно на ръката си.
Всички имаме спомени от миналото, но не ги размахвате всеки ден, нали така. На никой няма да му е приятно.
Мацката, седни и си поговори с него. Кажи му как се чувстваш и че това всекидневно размахване на спомени, не ти е приятно.
Супер тъпо е да се татуират имена на жени, мъже. Явно е моментен изблик на умопомрачение.  ooooh! Виж имена на децата е друго.
Още повече аз, ако имах такава татуировка, след скъсването, ако вече няма чувства, би ми било тъпо да нося името на нищо незначещ за мен човек.
Според мен или е още непреодоляна любов, или пък много-много не го интересува ти какво мислиш и как се чувстваш, за съжаление.

# 32
Добре де, той ще /ако/ си нарисува нещо друго върху името, няма ли пак да те човърка, че там отдолу, въпреки новата рисунка, се мъдри това дразнещо име?  Новата татуировка също ще ти се набива на очи и ще те дразни.

Наистина е много тъпо да си татуираш име...

# 33
Ама хич не е готино всеки ден да виждаш името на бившата по милото...само си представи, пиете кафе и насреща ти се "блещи Пена", правите секс и случайно виждаш "Пена", организирали сте си романтична вечер, танцувате и пак ти светва "Пена" пред очите, мъжа ти понечва да погали детето ви и го прави "заедно с Пена".....
Може аз да съм не в ред и да се връзвам, ама е гадно.

Абсолютно, на същото мнение съм.

Проблемът не е само в това, че има татуирано име на жена, но най-вече смисъла, чувствата и емоциите, които е вложил в тази татуировка. Ако смята да се обвързва сериозно с теб, би било редно да се съобрази с чувствта ти. Татуировките могат да се преправят и "покриват" с нови. Поговори с него и му кажи, че не ти е приятно, и може заедно да седнете и да разгледате варианти за нова. Може би съм крайна, но аз лично не бих могла да мисля за дете с мъж, който е "маркирал" тялото си с името на друга жена, с която е имал интимна връзка.

# 34
не съм ревнива.
подобна татуировка не би ме дразнила. мъжът ми не е татуиран, но носи и ползва вещи, подарени от предишни жени в живота му - часовници, скъпи ръкавели, куфарчета и т.н. сантиментален е, пази и спомени от предишни връзки - картички, дребни подаръци, снимки. не съм го питала, нито ровила, сам ми е споделял и показвал тези неща.
имам му безгранично доверие.
според мен мацката ревнува или не е сигурна напълно в чувствата на любимия, или му няма 100% доверие, и това предизвиква такава реакция срещу татуировката.
на нейно място не бих се обяснявала на никого. ще го оставя да си се обяснява сам, все пак си е неговата татуировка, негов избор си е да я носи такава.

# 35
  • Tам през Атлантическия океан
Абе, миналото си е минало, всеки го има.
Ама хич не е готино всеки ден да виждаш името на бившата по милото...само си представи, пиете кафе и насреща ти се "блещи Пена", правите секс и случайно виждаш "Пена", организирали сте си романтична вечер, танцувате и пак ти светва "Пена" пред очите, мъжа ти понечва да погали детето ви и го прави "заедно с Пена".....
Може аз да съм не в ред и да се връзвам, ама е гадно.

Peace

Споделям мненията на Краси  Grinning

Аз имам тату , мъжа ми също  Wink

А татуто на за което говори авторката е името на бившата + името на приятеля и  Mr. Green

Ако обичам и държа на човека , моментално я преправям  Peace Като е минало и е все тая да я махне/преправи  Peace Или е жигосан  Mr. Green
Това не не са символи/картинка  това са именана  Laughing (гасИ тъпото че и грозно)

# 36
добре, де, да речем, че я преправи или махне. мацката пак ще знае “какво има там отдолу“ позамръчкано или от какво е белега и пак ще се сеща, пена пак ще присъства, изскочила от сянката, и така край няма.

# 37
добре, де, да речем, че я преправи или махне. мацката пак ще знае “какво има там отдолу“ позамръчкано или от какво е белега и пак ще се сеща, пена пак ще присъства, изскочила от сянката, и така край няма.
Затова такива дивотии с имена се махат/преправят, преди да се появи новата на хоризонта.   Laughing

# 38
глупости , жеста , самото действиое е от значение.

Като е минало , не му пука чудно защо не я маха при условие че има сериозна връзка  Wink
Явно му е сантинтимент на пича  Whistling

Да си 'гравира' името на авторката също  Laughing

# 39
Затова такива дивотии с имена се махат/преправят, преди да се появи новата на хоризонта.   Laughing

Е, да.

Обаче току-виж, че човекът не иска да я маха  Laughing. Че е имал 10 страхотни години с въпросната бивша и т.н. Сега ще кажете - е, що са се разделили тогава? Ами, защото така се случва понякога. Пък може и тя да го е напуснала, а не той нея.

Разбирам сегашната му приятелка, но след като това я фрустрира, да седне да говори открито с него

# 40

Ами яко е бил хлътнал човека и си е татуирал името й /мнооо тъпо според мен. Мислех, че само циганите си татуират М + В =  Heart. Мислел е, че това е жената за него и под влияние на емоциите го е направил. Няма лошо. Сега ерген ли да остане заради една глупава постъпка? По-лошото е, че си я пази и вместо да излъже страничните клюкари, които се вълнуват какво е това, че си е татуирал техните имена /нали и авторката се казва така/, мълчи като пукал. И аз бих се издразнила и то яко.

# 41
Desss, че той ако я дава така рискува да заприлича на телефонен указател  Laughing
да, сигурно си права за жеста, може би мацката очаква точно това от него и се гневи, че не го получава, защото той гледа по друг начин на нещата. че е вложил емоции, когато си е правил татуто, ок, но не мисля, че някакви велики чувства към бившата го карат да си ходи така. според мен на момчето не му пука (вече) за тая драсканица и тоя засилен интерес към татуировката го дразни.

# 42
Авторке, седнете и поговорете открито. Кажи му какво мислиш без заобикалки. След като отношенията ви са сериозни, не би следвало да не можеш да говориш открито с него или да ти е неудобно. Разбира се това не значи да правиш сцени, да заплашваш и подобни глупости.

# 43
Аз не бих реагирала.
Човека си е има живот преди да се събере с авторката и това си е част от него. То по тази логика трябва да заличи всичко, което на практика не е възможно. Да седнат да си поговорят, да му обясни и ако той прецени, че иска да махне тази част от миналото си, ще го направи, ако ли не, не виждам кой знае каква драма.

# 44
Desss, че той ако я дава така рискува да заприлича на телефонен указател  Laughing
да, сигурно си права за жеста, може би мацката очаква точно това от него и се гневи, че не го получава, защото той гледа по друг начин на нещата. че е вложил емоции, когато си е правил татуто, ок, но не мисля, че някакви велики чувства към бившата го карат да си ходи така. според мен на момчето не му пука (вече) за тая драсканица и тоя засилен интерес към татуировката го дразни.

Еми ето , да я заличи или преправи тогава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт