Златна есен идва вече, все по-палаво е МАЙското човече! - Тема 2

• 41 354
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
И ние имахме пъпки по гърдичките и гърба, пак червени, но ЛЛ каза че са от претопляне. Аз реших, че е настинал и включих малко бабешки рецепти за затопляне и резултатът беше- пъпки.
За кисела аз не го харесвам с компот, а и още не съм въвела глутена и няма как да го правя. Предпочитам натуралните Нишестета, било то царевично или пшеничното, тези с ароматите са пълни с бои

# 121
  • София
RoseRosy,
И при нас вечерите са най-трудно, уморена, всички игри са й омръзнали, и от 7 до 8 си се разнасяме често. После баня и сън.
Аз пък си лягам към 12ч чак, за да мога да вечерям като хората и да погледам тв, особено сега с ХФактор Simple Smile. Докато се изкъпя и оправя става полунощ. А снощи тъкмо легнах и взех да се унасям, тя се размрънка.
С тези опити за пълзене е голям зор, надига дупето и стои на колене, ама само назад се придвижва и много се нерви милото, забива нос и се мъчи  Grinning

# 122
  • В градината...
Нашата щерка ляга в 8, 8 и нещо, става да яде в 6 или 7. После пак я повиваме, вземаме я при нас, гушваме я и си спи до 10 почти.

# 123
Диди благодаря ти,много ми беше полезна.

# 124
RoseRosy,

С тези опити за пълзене е голям зор, надига дупето и стои на колене, ама само назад се придвижва и много се нерви милото, забива нос и се мъчи  Grinning

Тъкмо и аз щях да питам за пълзенето  Laughing И моя юнък прави някакви опити, но не му се получава, ако му повдигна дупето и раменцата, да - ама забравя да мести ръцете. И съм забелязала, че иска да върви предимно  Joy Много обича, като го хванем под раменете и да му симулираме вървене, той тепка, смее се, Оффф, ама тежи  юначето, и особено аз бързо се изморявам  ooooh!

# 125
Еха,все едно описвате моето момче Simple Smile при нас започна дъждовния период и от вкъщи мърдане няма  ooooh!
Ние сме ранобудни също,ставаме в 7 и то в най-добрия случай,ляга обикновено в 21 и нощем се буди 2-3пъти,зависи. За пълзенето-пълзи назад само в креватчето си,но когато се обърне не може да се върне,защото се преобръща само на ляво и започва мрън,мрън.За "ходенето" обожава,особено като трагваме към банята и цап-цап на спалнята.Ние купихме столче за хранене и седи си,бие нервно по таблата за хранене,но повече от 15мин не издържа само колко да хапне 2-3лъжички пюре и да поразхвърля някоя играчка и до там

# 126
  • София
Минавам само да споделя една разведряваща статия Simple Smile - http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zashto/297-Vnimanie-%E2%80%93-detsa%C2%A0

Хубав ден!

# 127
Искам да попитам мамите с шевове, усещате ли някаква болка? Аз усещам, а най- вече ако нося по- продължително бебо или се преуморя, много неприятно . А за интимни отношения да не говорим. Пробвах ме веднъж, но не се получи, няма такава болка...

# 128
Моите шевове спряха да ме болят някъде на 6-7-ия ден.Никога не съм чувствала дискомфорт или опъване.При секс също.Правихме секс някъде на 40-ят ден след раждането и всичко си беше ОК.

# 129
  • В градината...
Вера, много красиво и тъжно  Hug

# 130
Искам да попитам мамите с шевове, усещате ли някаква болка? Аз усещам, а най- вече ако нося по- продължително бебо или се преуморя, много неприятно . А за интимни отношения да не говорим. Пробвах ме веднъж, но не се получи, няма такава болка...
Диди, ходи да те види лекар. И аз бях със шевове, и първият месец беше ужас просто някакъв, но после болката изведъж спря, паднаха конците и направо забравих за тях. Секс - за първи път в края на първи месец, не болеше изобщо, дори ако трябва да бъда конкретна - сега ми е много по добре (преди, преди раждането винаги ме болеше newsm78)

# 131
Минавам само да споделя една разведряваща статия Simple Smile - http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zashto/297-Vnimanie-%E2%80%93-detsa%C2%A0

Хубав ден!
Статията е много истинска  Simple Smile bouquet 10х че я сподели

# 132
Ходих на лекар след като ми се отвори единият шев 3 месеца след раждането. Каза, че няма сериозен проблем, антибиотици ми изписа и така. Зарастна си, но дискомфорта и опъването продължиха...

# 133
Ходих на лекар след като ми се отвори единият шев 3 месеца след раждането. Каза, че няма сериозен проблем, антибиотици ми изписа и така. Зарастна си, но дискомфорта и опъването продължиха...
И аз не усещам нищо от епизиотомията. Нямам болки. Все едно не е било.

# 134
Не би трябвало да има дискомфорт, ако раната е зарастнала правилно. При мен като бяха големите болки, и изчетох сумати инфо в нета, и бях ужасена, че при някой хора - болката не спира Rolling Eyes
Но според мен това е от непрецизна лекарска работа. При възможност се виж с друг специалист, просто не ми се мисли как се справяш. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт