Златна есен идва вече, все по-палаво е МАЙското човече! - Тема 2

• 41 379
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм в чуденка за месото. То и домашното не е много за предпочитане, че в храната се слагат антибиотици. Ако не си го гледаш ти, няма гарамция за произхода. Само че ми се струва, че месото в пюретата е също това, което купуваме от магазина. Надали някой производител ма пюрета си гледа животни

# 181
Само че ми се струва, че месото в пюретата е също това, което купуваме от магазина. Надали някой производител ма пюрета си гледа животни

именно  newsm10

# 182
Така де, ама поне цитират разни сертификати за качество и био производство. И разчитам, че поне в чужбина контролът върху спазването им е малко по-голям, отколкото у нас.
То иначе гаранция няма никаква за нищо.  Mr. Green

# 183
Нашите на село гледат пилета,зайци и агнета.Абсолютно съм сигурна в произхода на месото.Майка ми е отделила пилешко филе и го е замразила.Като дойде време за месни пюрета,размразявам,смесвам със зеленчук и давам.И аз онзи ден се чудех за шишетата,още стерилизирам.С баткото стерилизирах до 6 месеца.

# 184
  • София
Пилешко месо имам от баба от село Simple Smile
Но ще е само за един - два пъти - иначе мисля да купувам и да смесвам с зеленчуково.
В началото стерилизирах, но вече мия с гореща вода и Бочко. Само частите на помпата стерилизирам от дъжд на вятър, че все ми се струват не достатъчно измити.

# 185
Villiana, Vera, а според инструкциите на шишето ли миете или с гъба и под течаща вода? На мен все ми се струват мазни и ги мия с гъба, понякога по няколко пъти, докато не започнат да "скърцат"... Thinking Кожата на пръстите ми се протри...

# 186
С гъба и под течаща вода. Използвам отделна гъба само за бебешките неща.
Мия ги обаче с много гореща вода, понякога едвам търпя  Mr. Green
Един път пробвах да ги мия според инструкциите на опаковката, обаче не ми се занимава, признавам  Mr. Green

# 187
Стерилизирате ли още шишета и помпи или само ги миете? Какъв препарат използвате?

Аз отдавна спрях да стерилизирам. Само измивам с Бочко. Питам обаче , защото ми се струва, че промениха формулата на Бочко и е станала много агресивна към кожата, измивното му действие си е същото май.

Аз още да стерилизирам, по навик по скоро, трябва да спра в един момент newsm78

А за Бочко, как усенти че е по агресивен към кожата? И аз го ползвам него, и не знам от него ли , или от това че постоянно нещо мия, ръцете ми са като шкурка, направо си мисля че е някакъв дерматит. Мажа кремове, ама тнищо не помага Sad

# 188
Стерилизирате ли още шишета и помпи или само ги миете? Какъв препарат използвате?

Аз отдавна спрях да стерилизирам. Само измивам с Бочко. Питам обаче , защото ми се струва, че промениха формулата на Бочко и е станала много агресивна към кожата, измивното му действие си е същото май.

Аз още да стерилизирам, по навик по скоро, трябва да спра в един момент newsm78

А за Бочко, как усенти че е по агресивен към кожата? И аз го ползвам него, и не знам от него ли , или от това че постоянно нещо мия, ръцете ми са като шкурка, направо си мисля че е някакъв дерматит. Мажа кремове, ама тнищо не помага Sad

Същата работа са ми ръцете и мисля, че е от него. Дразни ме кожата след като съм мила шишета. От препарата за нашите съдове не усещам дразнене.

# 189
  • В градината...
Аз отдавна не стерилизирам. Изплаквам само с гореща вода шишето, даже понякога и с хладка. С веро само веднъж на седмица. И детето си е добре. Като беше много малка, стерилизрах, правех всичко възможно да е наред всичко, а тя се скъсваше от колики  ooooh!

# 190
Аз отдавна не стерилизирам. Изплаквам само с гореща вода шишето, даже понякога и с хладка. С веро само веднъж на седмица. И детето си е добре. Като беше много малка, стерилизрах, правех всичко възможно да е наред всичко, а тя се скъсваше от колики  ooooh!
Явно аз сама се вкарвам в приключения с параноята си. Все си мисля, че млякото е чудесна среда за развитие на разни гадинки и се вманиачавам в измиването. Както казах по нагоре - все ми мазнеят вътре шишетата... Освен да взема да мирясам... Thinking

# 191
  • В градината...
Аз като ги стерилизарах, вътре побеляваха, понеже тук водата ни е страшно варовита. Тогава пък се налагаше да ги изварявам с лимонена киселина, че да падне варовика. Все го мислех в началото за остатъци от мляко.

# 192
Явно аз сама се вкарвам в приключения с параноята си. Все си мисля, че млякото е чудесна среда за развитие на разни гадинки и се вманиачавам в измиването.
То си е така, обаче като се измият с препарат и гореща вода, няма проблем.
И аз имам проблем с ръцете, ужасно ми изсъхва кожата, на места е загрубяла. Не знам дали е от препарата, по-скоро си мисля, че се дължи на горещата вода. Защото аз ги мия с много гореща вода, понякога едвам изтърпявам.

# 193
Аз стерилизарах до 3 месец, вече мия с Бочко единствено. За ръцете незнам дали е от препарата, понеже аз мия много рядко шишетете... обикновено това е задача на таткото. Simple Smile

# 194
Добро утро,мами Simple Smile  Да ви питам имате ли си вече столче за кола? Аз много се чудя какво да си взема,понеже кошчето вече му е супер малко, а не може да седи самостоятелно... Гледам тези категория 0-25 кг с пускане на седялката ,но незнам  newsm78 Споделеете вие с какво сте ?

Общи условия

Активация на акаунт