Златна есен идва вече, все по-палаво е МАЙското човече! - Тема 2

• 41 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Идеята на кошчетата за кола е да са обратно на посоката на движение, така ако се натидне рязко спирачка, кошчето поема тежестта на детето. Другите столчета се поставят по посока на движението и при разко спиране бебетата още не могат да се справят с инерцията, не са достатъчно стабилни. Столчето се сменя или когато детето надвиши посочените килограми или когато главичката му започва да стърчи от облегалката.

# 196
Столчета от група 0-18кг и 0-25кг също могат да се поставят обратно на посоката на движение, когато детето стане повече от 9кг посоката се обръща. Ние в момента сме с такова, по-стабилно е, спор няма. За мен единственото неудобство е, че нося малката на ръце до колата и обратно, а преди я разнасях с кошницата, но и на нас ни отесня.  #Crazy

# 197
Jess777 Какво е вашето столче и доволни ли сте?

# 198
Jess777 Какво е вашето столче и доволни ли сте?

Ползваме го от около месец някъде и още нямам кой знае какви впечатления, но за сега сме доволни. Има различни положения на гръбчето и 5-точков колан, което за мен беше от голямо значение.

# 199
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/chi … 25-kg-traks-s-rca
 Единия по интензивно използвания ни е такъв,доволна съм.Сега махнахме бебешките приставки.

# 200
 От няколко дни бебка е с едва забелязващи се пъпчици по гърдичките и ръчичките,а тази вечер след банята видях че има и на коремчето под пъпа и на крачетата в сгънката до слабините.На няколко места пъпките са струпание една до друга.Трудно се виждат,но като я погаля с ръката ги усещам.През деня сякаш нищо няма,а вечер след баня изкачат.На някоя от вас да се е случвало?

# 201
От няколко дни бебка е с едва забелязващи се пъпчици по гърдичките и ръчичките,а тази вечер след банята видях че има и на коремчето под пъпа и на крачетата в сгънката до слабините.На няколко места пъпките са струпание една до друга.Трудно се виждат,но като я погаля с ръката ги усещам.През деня сякаш нищо няма,а вечер след баня изкачат.На някоя от вас да се е случвало?
нещо ново да е яла ? Имахме подобни педито каза ,че е от ядене.

# 202
И ние имахме подобни, но бяха от претопляне.

# 203
Нашата док каза,че е от душгелчето което ползвам(хипп).Взех друго измивно олио и лосион за много суха кожа на eucerin ще видим  дали ще има резултат.

# 204
Аз съм много доволна от Бюбхен. Ползваме и душгела и млякото за тяло. От скоро ползваме и кремчето за подсичане. Твърдо съм против медицинската козметика, ако няма проблем естествено. Simple Smile

# 205
  • София
И ние сме с медицинска козметика от втория месец - имаше обрив по ръчичките и крачетата, но се усещаше само с ръка и по бузките, но там беше най-зле положението. Ходихме на дерматолог и сменихме Мустела с А Дерма и мазах с лекарство бузките. Така и не казаха конкретно от какво се е получило. Но с  А Дермата кожата й е супер.
И малко въпросчета от мен Simple Smile - има ли вече бебчета със зъби? Забелязвам някакво зачервяване на венеца, доколкото ми даде да видя, голямо пищене имаше днес особено като я хранех с лъжица. А не е, че не й харесва, отваря уста и си хапва обаче явно нещо я дразни и писъци яко. И съответно всичко беше изгризано, но това е ежедневие  Laughing
И още нещо - кога давате плодово пюре? Чета, че се смесва с каша,  но давам бананова и ми е малко странно да сложа вътре пюре. Иначе й давам по няколко лъжички между сутрешното и обедното хранене.
Лека вечер и спокойна нощ Simple Smile

# 206
Аз давам плодовото пюре между обедното  и следобедното хранене.В 13ч.давам зеленчуково пюре,после го слагам да спи.Буди се към 16ч,давам му половин бурканче плодово пюре и в 17.15-17.30ч.бананова каша.А вие какви каши давате?Давала съм елда с круша и сега бананова.Чудя се като я изяде тази каква да купя newsm78

# 207
Аз давам плодовото пюре между обедното  и следобедното хранене.В 13ч.давам зеленчуково пюре,после го слагам да спи.Буди се към 16ч,давам му половин бурканче плодово пюре и в 17.15-17.30ч.бананова каша.А вие какви каши давате?Давала съм елда с круша и сега бананова.Чудя се като я изяде тази каква да купя newsm78
аз давам бананова ,оризова,зърнин и бисквитена.Но съм въвела глутен вече.

# 208
light_shine Как въведохте глутена и кога? Аз започнах да захранвам бебо на 4м., сега е на 6,5 мес и въвеждам месо,но се чудя този глутен кога да го въвеждам и как  newsm78

# 209
light_shine Как въведохте глутена и кога? Аз започнах да захранвам бебо на 4м., сега е на 6,5 мес и въвеждам месо,но се чудя този глутен кога да го въвеждам и как  newsm78
и аз захранихна 4 месеца сега сме на 6 и половина. Глутена го въведох с пюретата който имат бисквити.Първия ден дадох 4 5 лъжички,изчаках до другия ден за алергична реакция ,нямаше и продължих да си давам.Просто сега не ги чета имат или нямат глутен.
А може и бисквити с мляко /АМ,кърма/ да започнеш.

Общи условия

Активация на акаунт