голяма фонтанела, мека глава, леко олисяване

Явно е трябвало по рано да го захраня,
Почваме с жъртък още 6м.
голяма фонтанела, мека глава, леко олисяване

Почваме с жъртък още 6м.

Ние в понеделник сме на консултация,но аз пък се вкарвам във филм,че има рахит
Само му гледам главичката,доста е ръбеста,неравна и понеже сега му расте коса,гледам че върху едното ухо си стои голо... Иначе фонтанелата вече почти ни е затворена има още малко,незнам това как да тълкувам. Гледам и надругите бебета на неговите месеци,че главичките им вече доста се поизпънали,в смисъл по-продълговати, а неговата си седи една топчеста
Май това седене вътре не ми се отразява добре... Дано само да си фантазирам 
Все гладно туй мойто момче бе
Вчера на обяд изяде 150 гр пюре и не щеше повече,бута ми лъжицата,реве и иска и мляко,изяде и 130-150 мл мляко и вече коремче щеше да се пукне,ама пак господина много щастлив стана 
Вече 3 дни подред следобяд не спи,не може да си вземе съня и вече в 17:30 вече е каталясал от всякъде и заспива големия сън
Съответно вече в 03:00 най-късно 03:30 вече се е наспал,а аз не мога да гледам и е голямо мъчение,аз съм супер нервна през деня,недоспала,ужас някакъв,ама не мога и не мога да го накарам следобяда да поспи НИКАК.. Тръшка се,пъчи се,не иска да се приспива,какво да го правя,някой идея ? 

)
, нали и аз пробрвах да захранвам, с морков, и не ще диването - на знам как ще свикне, но този път ще се боря
От утре тиква 
Благодаря за споделеното, лекарите май не си дават сметка, как - като ми казва - да не те вкарвам във филм, точно там ме вкара