Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 918
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • От Луната
Бубалече, вижда ми се положителен, но пак е много преди М, тъй че утре кръвния ще покаже. Стискам палци!  Hug
Аморе, имаш ли графика? Така стойности само не може да се каже.
Череша, че си прави изводи за сега, започни да мериш БТ и тогава след няколко месеца ще се направи извод за ЛФ. Комбинирай с тестове за О, за да е по-точно.
Ферри, тук във форума има тема за добавките за ЛФ, доста са но до колкото виждам има ефект. При мен се оказа проблем при засичането на О. Тестовете за са ме подвели, но не значи че и при теб ще е така ... просто може да провериш с един два месеца ФК.

# 271
http://prikachi.com/images.php?images/460/8426460U.png

БТ ми се покачи няколко дни преди пол. тест. Т.е. 3 дни преди теста да е "+" ми се покачи БТ. Нямам нито един развален зъб, не дъм настинала, спиме без отопление и си дпазвам часовете за мерене. Имате ли идея какво става? И фовечера ще се погрижим да сложим сърчице, но дано не е късно.

# 272
  • От Луната
Според мен о е била на 21ви ден, а може и да са била два Ф.  newsm78  Аз бих разчитала на БТ, тя е по-достоверен метод. Все пак да видим и утре как ще е.

# 273
Според мен о е била на 21ви ден, а може и да са била два Ф.  newsm78  Аз бих разчитала на БТ, тя е по-достоверен метод. Все пак да видим и утре как ще е.

Два фоликула ли? Не разбрах.  Ако О е била на 21 значи нищо не сме направили този месец. Ужас! Толкова ранна О. Странно просто. Ще видя и утре БТ колко ще е, но пак ще е висока.

# 274
Аморе, питай Денис, но Йоли е права, при два фоликула, графиката се компрометира до колкото знам.
Череша, на колко си години, сигурно си писала,ама не си спомням.

# 275
Здравейте момичета. Не съм следяла темите от 2 години. Вече имам една принцеса,която  вече е  на 2г и 6м.
Сега отново съм при вас. От известно време бебеправим,но не целенасочено. Миналия месец бебеправихме по време на овулация и отново май съм бременна. Днес направих тест,който е положителен,но не с първа урина.  Утре сутрин  ще направя за по сигурно

# 276
  • София
Queen bee, на 29 съм.

# 277
Череша извинявай  bouquet, имах предвид Уомън, понеже беше писала за годините

# 278
Аморе, питай Денис, но Йоли е права, при два фоликула, графиката се компрометира до колкото знам.
Череша, на колко си години, сигурно си писала,ама не си спомням.

Питах и Денис и каза, че покачването на БТ преди пол. тест за О може да показва ПКЯ. Трябва да ходя на УЗ, но утре заминавам за няколко дни и няма да мога да отида на преглед. А с ПКЯ може ли да се забременее?

# 279
  • София
Череша извинявай  bouquet, имах предвид Уомън, понеже беше писала за годините
Ама моля ти се, прощавам  bouquet

# 280
Amore може да се забременее с ПКЯ. По принцип казват,че е по трудно но може. На мен преди 2 месеца ми казаха,че имам ПКЯ и при сериозни опити,ако няма резултат след 6месеца да отида. А и да кажа,че не съм в Бг

# 281
  • Габрово
Бубалече стискам за утре палци за солидно ЧХГ. Peace
Аморе според мен 21-22 е ОВУ дано е станало  Praynig
Късметлийка многооооо гадно, но пък със сигурност щом е станало веднъж ще има и втори и нека бъде до термин, горе главата момиче  Hug
Момичета, толкова се надявам една по една да бягате в отчетни в най-скоро време.Стига толкоз мъки,заслужихте си бебчетата-как искам една фея да нарече всички ви.
Аз много не смея да пиша,че то съм в едни драми едно море от "любов" и омраза. Вихър от ужасни стечения, че чак ме е срам да си кажа,ще ви го спестя.
Та пародийно аз да споделя как ми закъснява яко при все, че сме се пазили  като никога и съм в пълен шах.Защото нали ви споделих преустановихме бебеправенето и за мой ужас нямам цикъл още.
Срам не срам да питам  Embarassed :миналият месец нали бях ба АГ и имах кървене леко и той каза че не е цикъл това.След което имах М за един ден. Но си мислех, че е нормално предвид паразитите(трихомони).Грам не съм си мислила до днес за Б..... Обаче ретроспективно, като върна миналия месец цикъла ми беше 1/4 превръзка, а днес 4 ти ден закъснение.И ей така противно на правилата, знам че не трябва, си мушнах термометъра в Д и отчете 37.5 в първия миг викам си еее нормално значи ще ми дойде, после се усетих че не е 36, а 37 и....  Embarassed Някой замервал ли ей така от любопитство вечер, това нормално ли е?!
Благодаря, че ще ми изчетете глупостите,за което предварително се извинявам  bouquet

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 22:23 от danger#scorpion@

# 282
  • до едно тепе
Оуу Сладка отдавна не си се вясвала вярно  Mr. Green Много силно стискам да е положителен и утре и да направите кака малката сладурана fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 283
  • От Луната
Амор, продължавай да мериш. След ден два ще си покаже графиката. А ако ти дойде пусни едни хормони на трети ден.

# 284
danger#scorpion@, направи си тест за бременност. Определено не е нормално 1/4 превръзка цикъл, въпреки трихомоните, какво каза по въпроса АГ. От какво каза, че е кървенето? При всички положения след това на лекар, нямаш цикъл от 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт