Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 924
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
bubaleche, Отговори можеш да получиш, след като си пуснеш 2 кръвни теста, по чертите не можеш да съдиш. Стискам палци!

# 256
  • София
И аз мисля, че кръвния ще е отговора. Тази черта е много бледа поне според мен. Стискам палци всичко да е наред. Въпреки това 6 дни преди М е прекалено рано за тестване и мъчение.
Бубалече пий но шпа, мен док ми каза че може 3*2.

# 257
С каква чувствителност е теста? Въпреки че са прави момичетата че по пикливите не може да се съди. Утре ще си покаже кръвния.

# 258
Чувствителност 25 mlU/ml това пише на кутията.

# 259
Късметче много съжалявам  Hug
Добре дошли на новите и бързо към отчетни  Praynig
Аз изпращам лелката и с нови сили напред,само че този месец вече няма да се пускам по течението 6 месеца минаха от К и вече се притеснявам,може би имаме някъде проблем и трябва да се открие  Crossing Arms

# 260
  • софия
ferriy  , Queen bee , bananarama ,
Благодаря на всички за отговорите! Дано да е било инцидентно, но тъй като възрастта не ми позволява изчакване ще започна мерене на БТ.
bubaleche - според мен правилно са те посъветвали, най-точен резултат може да ти даде само кръвният тест. Продължавам да ти стискам палци всичко да е о.к  Praynig
mishletoooo89 - добре заварила! Дано да няма проблем и много скоро и ти, и аз, и всички пишещи тук да се похвалим с две чертички, лека бременност и пухкав и ревящ финал!

# 261
Здравейте момичета,
Аз няма с какво да се похваля. На мен ми дойде на датата си 16.10. Не съм много активна много този месец, защото ме завъртяха много грозни проблеми и почти нямам време да пиша, но ви следя.
Имам обаче един въпрос на който не мога да си отговоря. Ову трябваше да ми бъде на 28.10 обаче от 3 дни имам ЦС и висока БТ 37.2° и отриц. тест за ову. Как така висока БТ и отр. тест??? Чак днес теста се насити от раз още в първите секунди. Ок положителен е, но кога настъпва О? В деня на пол. тест или преди това?
Ако е така значи изпуснахме май май момента. Правихме сърчица само вчера за този месец. Очаквах, че О ще е по-късно. Как мислите вие?

# 262
Amore.След като е положителен теста,овулацията настъпва във следващите 12 до 36 или 48 часа,затова най-добре е след теста от утре 3 последователни дена да действате.А може ли да ми кажеш по едно и също ли време правиш теста през деня.Аз правих този месец...до сега не съм,но пропуснах 1 или 2 дена.Следващия ще съм по активна.

# 263
  • София
Розова череша  дошла, започвай с БТ следващият месец, ако нямаш радост този. Най-лесно е да записваш стойностите в овулационен календар. Има такива за смартфони, в Зачатие и др. сайтове. Ако О ти е на 14 дин и менструацията идва на 25ти ден, може да е потенциален проблем. ЛФ трябва да е поне 12 дни. Сега не се притеснявай, като направиш пълна графика ще имаш яснота. Има цяла тема за БТ, там ще ти помогнат.
София, мъничко остава  Heart Eyes Лека и бърза среща ти желая със съкровището
Queen bee, хм, замислих се за ЛФ...Взех да смятам и при двата месеца със що годе сигурна О нещата стояха така: Юни О на 12(доки видя зреещ фоликул в десния яйчник), МЦ на 24, това трвбва да са 12 дни фаза(или 13  newsm78). Септември О 21, МЦ 06/10, когато ми закъсня...Това са 15, 16 дни  newsm78. За другите месеци съм следила за признаци за О, променена цервикална слуз, болки, но все пак не е доказано та не ги включвам.Ще видим с БТ какво ще покаже...
Къметлийка, съжалявам... Нооо нов месец нов късмет! Оставаме позитивни  Wink
Bubaleche, дано вече си по-добре. Утре на важния тест всичко ще бъде наред!

# 264
Когато тестът даде положителен резултат, правете секс същия ден и двата следващи дена.

# 265
Amore.След като е положителен теста,овулацията настъпва във следващите 12 до 36 или 48 часа,затова най-добре е след теста от утре 3 последователни дена да действате.А може ли да ми кажеш по едно и също ли време правиш теста през деня.Аз правих този месец...до сега не съм,но пропуснах 1 или 2 дена.Следващия ще съм по активна.

Вчера правих теста към 18:00 ч. и беше "-", а днес към 15:00ч. и още в първите секунди се открои много по-наситена черта от контролната. ЦС ми беше онзи ден и вчера и с отр. тест, а днес няма ЦС и теста е "+". Обаче БТ ми се покачи отпреди 3-4 дни, та не знам вече какво става. Разминават ми се нещата и съм доста объркана.

# 266
  • София
Amore, объркващо наистина. Да речем, че ову теста е по-вярното в момента, още повече, че тестовата черта е по-наситена от контролната, т.е не може да се заблудиш или колебаеш за резултата. Разчитането на БТ си изглежда доста трудно. В деня на теста за ову БТ равна стойност ли е като предните дни или има разлика?

# 267
Аморе, може странични фактори да са повлияли бт. Я настинка, я че сте спали на по-висока темп. Може да си ставала скоро преди меренето и пак повлиява. Един зъб да ти е развален и да има инфекция и ето ти фактор за повишаване на бт. Проследи нещата и другия месец за всеки случай (ха дано да не се наложи де) аз бих се доверила на теста.
Буба добре си изглежда чертичката за 3 дена преди м. Направи и утре същия тест и може и да е по-наситена. Но все пак кръвния си остава най-надеждното нещо, другото са догадки.

# 268
Брех сетих се за предложение за ново заглавие и бързам докато не съм го забравила: ТЕМПЕРАТУРИ, ТЕСТОВЕ И ОВУЛАЦИЯ- ВОДЯТ НИ КЪМ БРЕМЕННА СИТУАЦИЯ!

# 269
Късметлийка, и аз съжалявам много. Дано е било за добро и следващия месец да е вашия.

Общи условия

Активация на акаунт