Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 941
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ех Късметлийка, съжалявам Hug
Бубалече на теб тихичко честито
А на новите момичета добре дошли и скоро в отчетни.
Облаче стискам палци за прегледа.

# 241
  • От Луната
Късметче, много съжалявам! Дано не се повтаря никога  Hug

# 242
  • Габрово
Меци честита рожба  bouquet
Нека бъдете здрави и безкрайно обичани!

# 243
Късметлийка ,съжалявам за случилото ти се ! Следващата до термин  Hug

# 244
Здравейте момичета!Записвам се и аз при вас.Може ли?

# 245
Бандитка, разбира се, че може Simple Smile Откога чакаме нови свежи попълнения. Може накратко да се представиш? Късмет, много съжалявам, на 08.10 миналата година имах първия а. и още помня шока и мъката Sad Дай си време и почни с основните изседвания, най-добре при репродуктивен специалист, прегръдки  Hug

# 246
  • до едно тепе
Късметллийка съжалявам, че така са се развили нещата. Възможно е обаче ТСХ-то да е скочило заради самата бременност. Проследете го и вижте дали няма да спадне. Моето на 2 дена закъснение беше над нормата, но после беше спаднало за седмица с една еденица без лечение. Л тироксин пия защото и антителата ми са високи и това ми осигури диагнозата Хашимото, но явно беше в начална фаза, когато го хванахме. Скорошен успех ти пожелавам Hug

# 247
Момичета страх ме е, от половин час ме боли корема, повече е към левия яйчник, но и в средата ниско долу. Дано не изгубя и това бебе.

# 248
Бубалече, в този период не можеш нищо да направиш, така че колкото можеш се успокой. Болки като при цикъл са нормални, сега поеми дъх и запази спокойствие  Hug

# 249
Благодаря.Имам едно дете на 16 г.Правим опити за второ от 3 год.но не става.Дано да ми е късметлийска тази тема и се надявам ЧУДОТО да се случи...толкова го искам

# 250
  • софия
Здравейте момичета!
София - малко остава. Леко раждане  Hug
Queen bee - твоят пост ме провокира с размисли и страсти  Crazy Аз лятото, като бях на преглед, докторът ми каза, че на следващия ден най-късно ще съм в овулация. След 3 дни ми дойде..., но не това има значение. Тъй като беше отпуска моя доктор, отидох на преглед на 14 ден от Ц. Обаче.... моят Ц. е на 23-24 дни.  newsm78 Това означава, че втората фаза ми е била само 9-10 дни? Май трябва да се запозная с БТ меренето...
Момичета, как оказва влияние, ако е по-къса тази фаза и какво е лечението. Какви изследвания могат да се направят - ще съм благодарна на всеки отговор  Hug
Kasmetliyka  съжалявам  bouquet
bubaleche стискам силно палци всичко да е наред  Peace
Дано скоро някоя от нас се похвали с положителен резултат   Praynig

# 251
  • Враца
Късметче, съжалявам, напълно те разбирам, когато имах моята биохимична дори не знаех какво е това, само бях чувала и така  се бях зарадвала на бледата си чертичка, че след 2 дни като ми дойде направо бях шокирана. Опитай да се успокоиш, че така е трябвало да стане и че вероятно всичко е част от естествения подбор на природата. Дано не се случва повече.  Hug

Бубалече
, не се страхувай, на този етап няма какво да се направи. Тази сутрин тества ли се? Как беше чертата? Вярвай, че този път всичко ще е наред.  Praynig

И моята ЛФ не от най-дългите и съм се чудела какво мога да направя, за да я удължа малко. Иначе в момента е 12 дни, мнооого рядко 13. Но това е само от БТ графики, та не знам до колко мога да им вярвам, защото не винаги може да са коректни измерванията, та всичко е толкова относително...

Бандитка, добре дошла!  Hug Има ли някакв проблем открит при вас, че вече три години не стават нещата?

# 252
Късметлийка, много съжалявам  Sad бързо възстановяване скорошен успех  Hug
Буболече, лежиш и пиеш но-шпа. Дано всичко е наред.
Уоман, ако имаш възможност направи фоликуметрия, по възможност няколко цикъла. Ако не можеш, БТ и тестове за овулация поне 3 месеца, за да се види какво е положението. Винаги може да става въпрос за някакъв инцидент конкректния месец, затова изводи могат да се правят чак, ако има повтаряемост. На 7 ден след доказана О се пуска прогестерон, възможно е при недостатъчност да се скъсява ЛФ. Съответно ще приемаш прогестерон след О за поддръжка. Не съм лекар и не съм имала подобни проблеми, така, че да се включат и другите девойки. Не се паникьосвай, дори да има проблем той може да се реши.  Hug

# 253
Късметче, много съжалявам! Дано е било просто лош късмет и следващият път всичко да е наред!
Бандитка, добре дошла!
Woman, опитай се няколко месеца да следиш наистина цикъла си - кога настъпва о., дължина на лутеалната фаза. Ако наистина е толкова къса се посъветвай с лекаря си, защото тя е много важна. Късата ЛФ не позволява на оплодената я. да се имплантира.

# 254
http://prikachi.com/images/645/8425645I.jpg това е от преди малко, чертата се появи на 30 сек, теста е на пет мин. Три дни преди цикъл съм. Дали е нормално наситена

Общи условия

Активация на акаунт