МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 8

• 103 624
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Аз лично минах консултация с няколко репродуктивни доктори и накрая си избрах при кой да остана  Peace

# 601
Аз лично минах консултация с няколко репродуктивни доктори и накрая си избрах при кой да остана  Peace

Г-ЦЕ МАГНЕТИЧНА ти отСофия ли си, дай съвет за доктор?

# 602
Не съм от София и за това минах през трите по-големи клиники Малинов, Надежда и Щерев  Peace

Попълни онлайн формата в Надежда, и си запиши час още някъде и ще си прецениш  Peace Peace за мен всеки трябва да си усети доктора, на който би се доверил  Rolling Eyes

# 603
Момичета и момчета, на някой да са му изписвали витамини на марката СОЛГАР?

# 604
Не са ми изписвали, но тази вечер попитах на лични съобщения denis от темата за добавките какво мисли за Solgar като марка, и като ми отговори мога да споделя с теб мнението й. Тя разбира много от добавки. И аз се интересувам защото видях, че имат вносител в България и се намират по-лесно отколкото да поръчвам от iherb.

# 605
Марката е Американска.  Надявам се Денис да отговори положително.
Очаквам да пишеш, когато получиш отговор Simple Smile

# 606
Момичета и момчета, на някой да са му изписвали витамини на марката СОЛГАР?
Скъпички са, но са много добри по мое мнение.

# 607
  • Бургас
Здравейте момичета и от мен. Записвам се и аз при вас.
Ние сме със много лоша спермограма и кандидатствахме  с мъжки фактор в фонда. Та питането ми е може ли да пие Ортомол фертил заедно с Андрозитол?  И какви други добавки и витамини може да пие за подобряване на спермограмата  ,че се виждам и аз в чудо. Много ще съм ви Благодарна ако някой може да ми помогне.
 Предварително Благодаря. И поздрави на всички вас Simple Smile

# 608

svetlana7878 каква диагноза ви излезе според спермограмата? Консултирахте ли се с уролог андролог?

# 609
  • Бургас
Да уролога му пусна и някакви изследвания и сега пие антибиотик заради уреаплазмата там теста излези  положителен . А иначе е с диагноза астенозооспермия , по Крюгер 1%

# 610

stelaartois, благодаря,но мисля,че там става въпрос за проблем от страна на жената...а моят въпрос е относно спермограма. Simple Smile

Ще се радвам,ако хора със сходни проблеми дадат своето мнение и препоръки!  Peace

Изобщо не му е лоша спермограмата. Нашата е по-лоша: 2% морфология ( вашата е 9%) , а и става ясно, че забременяваш.
Направи си изследване за Тромбофилия- взима се кръв и струва около 120-140 лв.
Ако има малки тромби в кръвта на майката , обикновено причиняват инфаркт на плода в 6-та / 8-ма седмица.
Аз имам един такъв аборт преди 3 години ; сега се изследвах за тромбофилия и има  проблем- няма да изпадам в детайли, но при следваща бременност трябва да ми се бият инжекции за разреждане на кръвта.
Няма нужда да губиш повече бебета - изследвай се отвсякъде първо , за да се види какво се случва.
Препоръчвам ти някой специалист от инвитро клиника.
Може и да не е това, но е едно от нещата , които се изследват.

Не виждам да му е чак толкова лоша спермограмата.  bowuu

# 611
  • In transit
В моментa фертил плюс е нa много добрa ценa тук:http://fitness1.bg/%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8/orthomol/orthomol-fertil-plus/

# 612
  • Бургас
Мерси за информацията. Peace

# 613
Здравейте момичета   Heart Eyes

С мъжу правим опити от известно време за бебче/та  smile3541 Решихме да си пуснем контролно някой изследвания - хормони, щитовидна жлеза, хламидии и спермограма. Спермограмата я правихме в Ин витро център Тракия на д-р Стефанов Стара Загора. Доктора коментира спермограмата с 5 лафа-  "добре е, повечко спорт, по-малко цигари и алкохол и ако не стане до 8 месеца елате пак".. Мен обаче малко притеснява т резултатите. Не знам до колко е основателно, но ще се радвам ако и вие споделите вашето мнение newsm03
Качих снимка нас спермограмата в snimka.bg ... ако не се отваря ще я препиша..

http://kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.snimka.bg/sveti-valentin/sssss.908935.36903579.big

# 614
 kiddyz, само морфологията ви е занижена. Това за спорта и цигарите наистина е важно, тъй като морфологията е показателят, който най-трудно се влияе от добавки. Можете да опитате, ако искате и с добавки - спимен, андрозитол, спермотренд /последните два са комбинирани/ или пък бърканицата с мед. PH e високо, проверете за инфекции. Ако опитвате от скоро и сте млади, не се тревожи, просто водете по-здравословен начин на живот, пък дано се получат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт