СЕДМИ клас - 2

• 56 461
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Не.
В училище ще правят следващия петък.
Тези двата ги прави в къщи , както ще е на матурата.15 минути/1,15работа, а ги провери компетентен учител.

# 286
  • София
Здравейте,
имам доста помагала основно по БЕЛ за 5, 6 и 7 клас.  Ако някой се интересува може да пише на лични да изпратя списък, но предпочитам всички наведнъж на символична цена. Основно са насочени към НВО.

# 287
Здравейте,от доста време не съм влизала в пощата и днес опитах,дали не е променена паролата? newsm78
Ако има нова поща и парола моля някой да ме светне Hug А иначе покрай нас нищо интересно под пълна пара работим,резултати и оценки между 5-6 !

# 288
Моят седмокласник вчера загуби 3 часа и половина Shocked, за да си напише домашното по литература (преразказ за училище). През цялото време си правеше почивки за вода, храна, игра и т.н. Никаква концентрация и желание за работа.

Искаше ми се да го пратя на пробния по БЕЛ в Междучасие миналия четвъртък, за да се мотивира, но се отказах, защото в неговата школа са много назад и все още не са започнали да разглеждат нито Вазов, нито сложните съставни изречения. Не са ги учили и как се формулира теза.

Бяхте споменали, че в пощата има алгоритъм за писане на тези. Бихте ли ми дали и на мен достъп.

# 289
   И нашите в училище са още на първа глава на "Немили-недраги", а на пробните е имало въпроси от следващите. Защо не следват във всички училища долу-горе еднаква програма, нали в началото на учебния срок всичко е вписано и разпределено в пустите му разпределения?!?
   Преди две години на приятелско дете му преподадоха биографията само на Йовков буквално в дните преди ВО. Какво си мислят, че школите ще им вършат работата? А защо тогава децата да си губят времето в училище?

# 290
При нас на школата вече започват "Една българка", по БЕЛ са на сложните изречения, а в училище са още в началото на "Немили-недраги", а по БЕЛ дъвчат първите уроци за текстове.

Моето много се мота и изобщо не му стига времето за подготовка на уроците. История, география е зарязал тотално, малко физика и химия.Втората смяна наистина го изморява още повече.Вечер поне го карам малко задачи да решава от пробните, тези с формулите за съкратено умножение, разлагане и малко тип "Пиза"-по лесните.
По БЕЛ ми е по спокойно, че ще се справи на матурата, но математиката ..... Thinking- не съм сигурна.Все още времето не му достига за да реши 20 задачи от първия модул .

# 291
Нашите са на 10 глава от немили -Недраги в училище. Като ви чета, явно добре вървят.

На 21- ви ноември Работилница за Знание ще имат пробен изпит по БЕЛ в сградата на 139-то училище.
На входа седи жена, там се плаща таксата.

# 292
  • у дома
   И нашите в училище са още на първа глава на "Немили-недраги", а на пробните е имало въпроси от следващите. Защо не следват във всички училища долу-горе еднаква програма, нали в началото на учебния срок всичко е вписано и разпределено в пустите му разпределения?!?

Нашите свършват Немили-недраги,но те имат този срок три часа литература и 2 часа български език,съответно втория срок обратното...От това идва разминаването кой до къде е -зависи как е решил учителя да взима часовете по литература и български съответния срок...

# 293
  • София
gerka, браво на Сами! Кой е компетентния учител, ако не е тайна; и каква е цената на подобна услуга? И още към всички - ако нямате познания по дадения предмет, как сте сигурни, че учителя е добър?

# 294
И друг път съм писала, че се доверяваме изцяло на подготовката в нашето училище. Не е тайна- ДУ- безплатно обучение, нищо не сме плащали. Laughing

Всъщност и на ПИ, на които ще ходи, ще бъде проверяван от различни преподаватели. Дори не знам техните имена, добри ли са или не, но ще се доверя, защото това им е работата.

# 295
  • София
...
На 21- ви ноември Работилница за Знание ще имат пробен изпит по БЕЛ в сградата на 139-то училище.
На входа седи жена, там се плаща таксата.

Каква е таксата Simple Smile
А по математика кога е пробния изпит? Като на матурите ли е трудността на изпитите там?
Благодаря!

# 296
Математиката е 22-ри ноември 9 ч.
Може да следите страницата им във ФБ.
Предполагам, че във всички школи ПИ са съобразени с материала и трудността на НВО.

# 297
  • София
gerka, чудесно е, че има у-ща, в които се случват нещата и има такива всеотдайни учители.
Питанката ми за учителите беше следната - ясно е, че като ходиш на пробен нямаш идея кои са проверяващите, както е и на самите матури. И, разбира се им се доверяваш. Но когато решиш да избереш учител за подготовка на какво се разчита? За повечето учители има доста противоречиви мнения, дори и за най-прехвалените. Винаги ми е било твърде субективно оценяването по литература. Виж, по математика 2+2 си е 4, и нещата са някак ясни Simple Smile

# 298
При нас по литература са на пета глава от "Немили недраги", а по български език са на сложни изречения. Момичета искам да ви попитам как протича при вас урок при частен учител по математика и български език.

# 299
  • дядовата ръкавичка
Ели, мисля, че няма как да се избегне субективизма, включително и на самото НВО, независимо че има зададени критерии. Дано децата ни случат на читав проверяващ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт