СЕДМИ клас - 2

• 56 455
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Mamma* , Благодаря за мнението.
Всъщност не съм притеснена, просто исках да знам какво е мнението на разбиращите. Laughing

# 316
  • Пловдив
gerka, като се има предвид, че това е първи пробен по новия формат, трудно би могло да има база за сравнение.  Peace

# 317
  • София
Това същия тест, който е качен във фб ли е? Има ли вече верните отговори?

За учителите - и аз имам същите като вашите размишления. Досега само веднъж съм бъркала в преценката си, и аз подхождам доста предпазливо, и дори аз не сбърках, но човекът се промени до неузнаваемост, което е жалко.

# 318
  • България, София
Да, това е теста. Отговори нямам, но скоро ще ходя взема работата и мога да ги кача.

# 319
  • София
Привет, дами. Има ли качен в пощата  ПИ по Математика на Междучасие?

# 320
Привет!
Не съм разбрала да е качен.
Моя син ходи само на БЕЛ.

# 321
Младежът днес ще прави контролно по математика върху ъгли и прави. Снощи изведнъж се притесни, че не знаел как се разписват задачите. На него това му е слабо място по принцип, защото много бърза и смята на ум, но въпреки това, досега този срок успяваше да изкара само шестици в училище. На пробен не се е явявал още и не знам какво е реалното му ниво. Сещате ли се за помагало, в което да намерим добре разписани геометрични задачи.

# 322
  • София
Момичета, Привет!
Ganis, аз имам пробния по математика на Междучасие.Довечера ще го сканирам и ще го кача в пощата.Ако може само някой да го зачисти.
Дъщерята не се е предствила много добре на ПИ по български език в Междучасие-5,32 (53 точки на теста и 28 на преразказа), очаквахме повече, но продължаваме напред!

# 323
  • у дома

Дъщерята не се е предствила много добре на ПИ по български език в Междучасие-5,32 (53 точки на теста и 28 на преразказа), очаквахме повече, но продължаваме напред!

Защо мислиш така  newsm78 Според мен си е чудесен първи резултат,от който да се направят поуки за разпределение на време и евентуално ако има пропуски...
Благодаря предварително за теста по математика  Hug По спрягания нов формат ли е.10 алгебрични и 10 геометрични  newsm78

# 324
Благодаря предварително за теста по математика  Hug По спрягания нов формат ли е.10 алгебрични и 10 геометрични  newsm78
Не. Освен това има повтарящи се задачи от предходни години.

# 325
  • у дома
Не. Освен това има повтарящи се задачи от предходни години.

Благодаря-предполагам,че вече е в пощата и тярбва да ида да му хвърля око  Hug

# 326
  • София
Ако може само някой да го зачисти.

Мога да го зачистя, ако ми го изпратиш.
Много по-нисък ли ви е резултата от училищните контролни? Според мен се е притеснила и разпределянето на времето също си е за тренировка.

# 327
  • София
Ели, довечера ще ти го изпратя.

Разликата с училищните контролни не е голяма, но я има.По интересно ми е оценяването на преразказа, но ще го видя в събота, когато ще взема работата и.Според нея времето и е стигнало за всичко и не се е притеснявала.

# 328
Пробният по математика на Междучасие вече е в пощата. Чист и готов за решаване. Със здраве да си го ползвате!

# 329
Благодаря, Дидева, за труда. Ние, които живеем някъде там в провинцията, поне така можем да сверим часовниците.

Общи условия

Активация на акаунт