СЕДМИ клас - 2

• 56 335
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • дядовата ръкавичка
Имам изпита по математика и корекциите му, но не и специален "лист с верни отговори" (снимах с телефон). Мога да го пусна, само кажете как е удобно.

Както е удобно за теб, разбира се.

# 391
Публикувах във фейсбук групата.

# 392
  • Пловдив

Моля материалите да се качват И в пощата. Ние сме натрупали материал, който вие може да ползвате сега. Смятам, че е редно и вие да добавяте ПИ, за да бъдете полезни както на тези, които не са част от фейсгрупата ви, но имат достъп до пощата, така и за следващите набори.  Peace

# 393
  • София
При нас връщат абсолютно всички тестове, контролни, класни за подпис от родителя, след това ги предават на учителите обратно. Единствено по информатика няма как, защото са електронни и ги правят на компютрите там.
И в предното ни у-ще и в настоящето ползват БДС кирилица. Лично на мен фонетичната ми е много по-лесна, опитвах се да я наложа поне вкъщи, но с двете й става каша и пише още по-бавно, затова и вкъщи й качихме БДС на нейния лаптоп.

# 394
dundi73, няколко поста по-нагоре някой помоли за пробния изпит във фейсбук групата ИЛИ в пощата. Изпълних тази молба, като преди това попитах как е удобно.
Изпитът вече е качен и в пощата, която, между другото, досега не съм ползвала. Усмихнат ден!

# 395

Моля материалите да се качват И в пощата. Ние сме натрупали материал, който вие може да ползвате сега. Смятам, че е редно и вие да добавяте ПИ, за да бъдете полезни както на тези, които не са част от фейсгрупата ви, но имат достъп до пощата, така и за следващите набори.  Peace

Допреди месец, всичко беше качено И в пощата.
Ценим чуждия труд и разбира се ще продължаваме да качваме и в пощата! Peace

# 396
  • дядовата ръкавичка
Благодаря на всички, които качват материали и пробни изпити!

# 397
  • столицата
Благодаря на всички, които качват материали и пробни изпити!

И аз, и аз bouquet bouquet

# 398
Еех времето колко бързо минава, не е за вярване  Grinning и с всеки един ден нетърпението ми расте. Дори дъщеря ми понякога ме пита "Абе мамо какво толкова се притесняваш вече?". Тя е много спокойна. Иначе не знам как успя да попадне в такъв клас, много е слаб. Тя е най-силната ученичка в класа си, но не знам дали това ще повлияле по някакъв начин за приема в гимназията? Нямам представа и аз.

# 399
Здравейте, как да ви открия във фейсбук ? Simple Smile

# 400
  • София
При нас връщат абсолютно всички тестове, контролни, класни за подпис от родителя, след това ги предават на учителите обратно. Единствено по информатика няма как, защото са електронни и ги правят на компютрите там.
И в предното ни у-ще и в настоящето ползват БДС кирилица. Лично на мен фонетичната ми е много по-лесна, опитвах се да я наложа поне вкъщи, но с двете й става каша и пише още по-бавно, затова и вкъщи й качихме БДС на нейния лаптоп.
И при нас така - с връщането на тестове и пр. за подпис от родител - връщат се пълните текстове. Само веднъж, по спомен, но миналата година, имаше върнати само отговорите и това ме изуми, но не се повтори.

# 401
След намесата на класната, имам разрешение в понеделник да отида в училище и да видя условията на задачите на място  #Crazy.

# 402
  • София
След намесата на класната, имам разрешение в понеделник да отида в училище и да видя условията на задачите на място  #Crazy.
А разрешително за работа с класифицирана информация имаш ли?

# 403
Момичета, много ви моля, някой да ме просвети за фейс групата или за пощата ........Пиша за пореден път и никой не ме отразява, ако не приемате нови попълнения, просто кажете.

# 404
  • Пловдив
Момичета, много ви моля, някой да ме просвети за фейс групата или за пощата ........Пиша за пореден път и никой не ме отразява, ако не приемате нови попълнения, просто кажете.

Понеже такива въпроси ще зачестяват:
за достъп до пощата се изисква да си редовно пишещ поне в две последователни теми.
за фейсбук групата нищо не мога да кажа.
Така че съвсем скоро някой от постоянно пишещите в групата може да ти даде достъп до пощата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт