СЕДМИ клас - 2

• 56 307
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
gerka, вероятно са от предишна година. Аз затова писах, че не съм сигурна.
Не са активни отговори и резултати.

те на Иван Рилски са малко ... бавноразвиващи. Бавно качват всичко - отговори, резултати.  Laughing
Не съм им фен по принцип, но по това време друг пробен тест по БЕЛ в Пловдив няма.
Всъщност тази година имаше и в НТГ, но съвпадна с Димо Малешков в ОМГ.
В наше село организацията на ПИ изпити е уникална. Съвпадат датите на ПИ в ОМГ и НТГ. Дано тази година направят нещо по въпроса, но не ми се вярва.

# 466
  • Варна
Класното по български ще е на 16 декември и ще е тест. Няма да е съчинение или преразказ. Ще има преразказ през януари.
И нашето класно ще бъде тест+теза на 22.12, преразкази са правили мисля три до сега и е с твърда петица на тях. Аз съм доволна за момента, втория срок повече.  Записала съм го на пробния по математика на Вектор в събота, на 12-ти е на олимпиада по мат. За 13-ти не съм решила дали да ходи на Коледното, че нали е по формата на НВО. Малко натоварен идва декември, но след 23-ти ще си почива.
Класното по математика ще е на 11.01.

# 467
  • Бургас
Коледното по формата на НВО ли ще е, ако е така май няма да е зле да пратя моя младеж

# 468
  • дядовата ръкавичка
И аз не знаех за коледното, ще мислим. На олимпиада няма да ходи моята девойка. В повече й идва натоварването. Този уикенд е на курс и в двата дни, изобщо няма време за почивка.

# 469
  • България, София
Мислех си, че всички правят еднакво класно ... май не. Нашето ще е по формата на изпита.

# 470
  • у дома
Коледното по формата на НВО ли ще е, ако е така май няма да е зле да пратя моя младеж
Да-по формата е...Обаче хем задачите са по-тежки от самото НВО,хем времето е по-малко-2 часа на КМС срещу 2ч и 30 минути на НВО.
Моето има класно по математика на 11.12,на 12.12. е олимпиадата по математика,а на 13.12. е КМС ,а на 14.12. е класното по литература и ми е жал за децата,ама това е положението.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 14:07 от svetlaem

# 471
  • София
При нас класното по БЕЛ ще бъде на 15.12. Не е ясно на този етап какво ще включва.

# 472
  • София
Класното по БЕЛ на сина ми ще е съчинение разсъждение върху "Немили-недраги" - на 18 12. Отделно ще правят контролно само по български език върху видовете изречения.
По математика ще правят контролно другата седмица, класното вероятно ще е след ваканцията.

# 473
Днес беше класното по БЕЛ. Имали са тест от 25 въпроса и две тези. Едната върху "На прощаване", а другата върху "Немили-недраги".
В понеделник е класната по математика.

# 474
Много рано са класните във вашите училища. Имат още месец и половина да учат, съответно да усвояват нов материал. Все си мислех, че класна работа се прави върху целия материал.  newsm78

# 475
Да, наистина и аз така мисля, но не знам защо учителите са решили така  newsm78

# 476
  • у дома
Да, наистина и аз така мисля, но не знам защо учителите са решили така  newsm78

За ад има време да си поправят изкараните оценки,ако не са хубави.

# 477
  • София
А и вероятно, за да имат време да проверят работите. Все пак когато е писмена работа се проверява по-трудно от тест.
По БЕЛ учителката на сина ми е с тях още от 5 клас и винаги досега е давала класното малко преди коледната ваканция и винаги е било писмена работа, а не тест.

# 478
Еех времето как бързо напредва!  Laughing Иска ами се по-бързо да мине всичко, че да сме най-накрая спокойни....  #Crazy

# 479
  • София
Имам пробен по математика, който е даван на 29.11 в СМГ, нямам идея дали е качен някъде. Ако не е , кажете да го сканирам и кача.

Общи условия

Активация на акаунт