На море в Турция - тема 40

• 94 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Някой с отзиви за този хотел SUNIS EFES ROYAL PALACE Йоздере. Не намирам отзиви за него, а ни го предложиха от агенцията.

# 226
  • Plovdiv
Някой с отзиви за този хотел SUNIS EFES ROYAL PALACE Йоздере. Не намирам отзиви за него, а ни го предложиха от агенцията.
Виж във ФБ групите,там има отзив от хотела мисля,че е от 09.2015 г.

# 227
                                                                                                                                                 На първа страница!                                                                                                 

# 228
На 1ва страница има линк към подробен коментар от септември 2015год.: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=862776.msg … 74588#msg31674588

Жалко че не се гледа 1вата страница, направена с толкова труд и желание.

# 229
 EmbarassedМного се извинявам, два пъти преглеждах първа страница

# 230
  • Сoфия
Ох благородно ви завидях!  HugОт кога съм го харесала този хотел. Но цената му на Емералд от 1000 лева г/д ми е множко.  Confused

Zhorchy
И ние тази година след Turan Prince World, все си мисля, че няма да може да открием хотел с толкова много плюсове на тази цена. С това повишение на цените искрено се надявам да не трябва да се откажем от любимата Турция. ( на Лонг бийч и Лонг бийч Хармони им се каня много bouquet )

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 13:08 от BeRrY_GiRl

# 231
  • софия
Момичета Емералд пуснаха оферти,Аква тур също ,а и водя преговор с Та Турс Клуб .С Емералд съм пътувала, но за другите какво ще кажете и сега ли да правя резервация или да чакам след Нова година?

# 232
  • софия
Влюбила съм се в Nashira Resort hotel&Aqua-Сиде дали има отзиви за него?

# 233
Ох благородно ви завидях!  HugОт кога съм го харесала този хотел. Но цената му на Емералд от 1000 лева г/д ми е множко.  Confused

Zhorchy
И ние тази година след Turan Prince World, все си мисля, че няма да може да открием хотел с толкова много плюсове на тази цена. С това повишение на цените искрено се надявам да не трябва да се откажем от любимата Турция. ( на Лонг бийч и Лонг бийч Хармони има се каня много bouquet )

Тази година точно след Турана миналата година, сега бяхме в Делфин платинум (късно резервирахме, но точно тогава имаше 20% отстъпка, та цената беше близка) и сега вече съм в чуденка за догодина.

# 234
  • Сoфия
И аз миналата година почти на 100% се бях навила за Нашира, но в групата за Анталия в ФБ, една мацка беше доста разочарована от него - било много мръсно навсякъде (даже имаше снимки), дано да оправят нещата, защото хотела наистина изглежда много добре.  Peace

С Емералд съм пътувала всичко беше ок. С Турс клуб тази година пътувах - всичко беше наред. Относно резервация сега незнам какво да кажа. И аз всеки път се чудя рано ли е, не е ли рано...но от друга страна, в повечето случаи цената на ранните записвания наистина е изгодна.

naniika
След Тюран-а и особено след Делфин платинум наистина избора ще ти е труден. Дано да се появи оферта за някой класен хотел на добра цена.  bouquet

# 235
Дано, наистина. Ще следя офертите, за сега само желаната дестинация е ясна - Белек. За там определено трябва доста да мнимавам, че цените са солени.

# 236
  • Plovdiv
И аз миналата година почти на 100% се бях навила за Нашира, но в групата за Анталия в ФБ, една мацка беше доста разочарована от него - било много мръсно навсякъде (даже имаше снимки), дано да оправят нещата, защото хотела наистина изглежда много добре.  Peace

С Емералд съм пътувала всичко беше ок. С Турс клуб тази година пътувах - всичко беше наред. Относно резервация сега незнам какво да кажа. И аз всеки път се чудя рано ли е, не е ли рано...но от друга страна, в повечето случаи цената на ранните записвания наистина е изгодна.

naniika
След Тюран-а и особено след Делфин платинум наистина избора ще ти е труден. Дано да се появи оферта за някой класен хотел на добра цена.  bouquet

Тази година февруари пуснаха много изгодни оферти за хотелите Роял! Цените до януари бяха убийствени, даже и не ги гледах, а сред това станаха "мед"! Излиза, че някой път е по-добре да изчакаш!

# 237
  • Beyond the Frontiers
И Риксос имаха доста извънредни оферти някъде май месец и цената беше като на Роялите....

# 238
  • Plovdiv
И Риксос имаха доста извънредни оферти някъде май месец и цената беше като на Роялите....
Ценно инфо,ще чакаме подобни намаления за Риксосите за догодина! ☺☺☺

# 239
Aquasis Delux Resort в Дидим ще отвори с по голяма възрастова граница при децата 14.99г.Изглежда доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт