На море в Турция - тема 40

• 94 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Много хубав този хотел BELLIS DELUXE HOTEL

# 211
  • Сoфия
Емералд пуснаха оферти за Бодрум и Кушадасъ.
Супер! Най-накрая да има инфо и за "нашия" хотел! Според мен пък няма кой знае колко голямо завишение на цените спрямо миналата година. Ще изчакаме, обаче, и другите ТА, защото миналата година дадоха по-добри оферти за хотела, който сме избрали...
Само едно не ми стана ясно - Емералд са писали, че цените са на ранни записвания до 30.11.2015 г., но са пропуснали да напишат процента на капарото, което трябва да се внесе. newsm78
A кой е "вашия" хотел?  Party
На мен ми се струва, че цените са доста високи, особено за толкова ранни записвания до края на ноември.  Crossing Arms

# 212
  • София
Супер! Най-накрая да има инфо и за "нашия" хотел! Според мен пък няма кой знае колко голямо завишение на цените спрямо миналата година. Ще изчакаме, обаче, и другите ТА, защото миналата година дадоха по-добри оферти за хотела, който сме избрали...
Само едно не ми стана ясно - Емералд са писали, че цените са на ранни записвания до 30.11.2015 г., но са пропуснали да напишат процента на капарото, което трябва да се внесе. newsm78
На мен ми се струва, че цените са доста високи, особено за толкова ранни записвания до края на ноември.  Crossing Arms

Мисля, че е Паломата в Йоздере.  Цените оттук нататък ще стават все по-високи, няма да падат.

# 213
cska_kazanlak радвам се, че имаш ясна концепция къде и кога това лято.

Аз съм на абсолютен кръстопът. След ежегодно посещение в Турция от 2007г. насам и то с абсолютна градация при хотелите като условия /с изключение на Онирия Кларос през 2014г.-отврат/, усещам при моите хора едно пренасищане и едно недооценяване какво получават в Турция.
Направо след това изобилие и супер условия в Лонг Бийч Ресорт тази година, просто не знам какво да им предложа на горе долу същите пари.
В тази връзка съм се зарекла да пропуснем Турция тази година-може да я заменим с Крит, Сицилия или Испания, но за да ни се върже цената ще гледам по-нисък клас хотели.
Въпреки всичко продължавам да ви следя и вас и офертите  Grinning. Не се знае!

# 214
Палома Клуб Султан. По мои спомени от миналата година по това време офертите на Емералд бяха в същите граници за него. На конкурентите им - доста по-ниски. Надявам се и сега да е така, защото най-вероятно ще разчитаме на друга ТА, чиито условия са по-подходящи за нас. От друга страна ми прави впечатление, че от Емералд са направили и дати за 11.09.2016 г. и 18.09.2016 г. (за 7-дневните), при това с доста добри цени.
Zhorchy
За първи път вкъщи имаме единогласие по въпроса къде да отидем от самото начало на "кампанията". Дано само всичко да е наред с резервациите. А това, че ще пропуснете Турция тази година (най-вероятно), със сигурност ще накара твоите хора да я оценят подобаващо.

# 215
  • София
A кой е "вашия" хотел?  Party
На мен ми се струва, че цените са доста високи, особено за толкова ранни записвания до края на ноември.  Crossing Arms
Палома Клуб Султан. По мои спомени от миналата година по това време офертите на Емералд бяха в същите граници за него. На конкурентите им - доста по-ниски. Надявам се и сега да е така, защото най-вероятно ще разчитаме на друга ТА, чиито условия са по-подходящи за нас. От друга страна ми прави впечатление, че от Емералд са направили и дати за 11.09.2016 г. и 18.09.2016 г. (за 7-дневните), при това с доста добри цени.
Zhorchy
За първи път вкъщи имаме единогласие по въпроса къде да отидем от самото начало на "кампанията". Дано само всичко да е наред с резервациите. А това, че ще пропуснете Турция тази година (най-вероятно), със сигурност ще накара твоите хора да я оценят подобаващо.

В сравнение с миналата година за Паломата. Сега в Емералд за дата 16.09., цената за трима е с над 400 кинта повече /сега е 2585 лв./ в сравнение с миналата година от 11.09. /беше 2112 лв/. Доста е поскъпнал тоя хотел, лани дори ми бяха запазили стаи за него, ама в края на краищата отидохме на Сюрмели.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 15:26 от valerko

# 216
Zhorchy,
и аз сьм се спряла на LONG BEACH за тази година,но все още не откривам оферти на ранни.Вие в кой период бяхте и на каква цена?

# 217
pressii - веднага си отворих договора и докладвам 964 евро за трима души /младежа беше на 14г./ и собствен превоз за периода 04.09.2015-12.09.2015 /7 нощувки/. Тази цена е постигната след много преговори, които включваха отстъпка за голяма група хора и децата да се таксуват както в агенциите в западна Европа т.е. те са деца до 16г. възраст.
Имайте в предвид, че не знам от годината ли е или винаги си е така, но беше адска жега и мноооого влажно.
Иначе просто в хотела има всичко и за всяка възраст. Аз така и не написах нищо за хотела, но след подробния разказ на Роже и Годзила, май няма смисъл.
Мога да препоръчам на някой и по-бюджетен вариант-отсядане в Лонг Бийч Хармония /реновация 2015г./ за по-малка сума и ползваш всичко и на двата хотела. Ние лично ходихме до Хармонията 1-2 вечери, защото имат страхотен бар-тераса с жива музика.

# 218
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че цените на Хармони и Лонг бийч бяха много близки миналата година. По отзиви Хармони с нищо не отстъпва, даже за някои хора може да е по-добър, тъй като е по-малък, няма толкова много хора и съответно има доста по-добро интернет покритие /коментирам го, защото за някои хора е доста важно/.

# 219
В сравнение с миналата година за Паломата. Сега в Емералд за дата 16.09., цената за трима е с над 400 кинта повече /сега е 2585 лв./ в сравнение с миналата година от 11.09. /беше 2112 лв/. Доста е поскъпнал тоя хотел, лани дори ми бяха запазили стаи за него, ама в края на краищата отидохме на Сюрмели.
С риск да влезнем в ненужен спор - тази цена (2112 лева) не вярвам да е била за 3-ма възрастни, а може би за 2 възрастни и дете. Казвам го, защото през 2014 г. цената бе около 2300 лева грубо за 3 възрастни (за края на септември и началото на юни) - при това в друга ТА, а не Емералд (там беше дори по-висока). Миналата година си мисля, че имаше минимално увеличение. Освен това сега цената за 3 възрастни е не 2585 лева, а 2332 лева (за фемили рум) - и за 11.09.2016 и за 16.09.2016 г. Само някой да не с помисли, че промотирам хотела или Емералд! Дори напротив, надявам се да няма много резервации за него, щото и без това бързо свършват местата. Mr. Green

# 220

zhorchy,
Благодаря за отговора Ще следя  цените и агенциите .И ние тази година бяхме от 4.09. до 11.09. в Мармарис и беше доста горещо ,температурите бяха средно 35-40 гр.
Но за догодина искам да   е малко по кьсно след 20.09,с оглед цената .Ние сме с две деца едно на 2 и 8 години,а по офертите виждам ,че и двете деца се таксуват.

# 221
Добавили са няколко хотела в Дидим и Анталия. Пускат на час по лъжичка. Дебнат се Туристическите агенции коя ще се излъже да пусне първа офертите, а другите малко по-късно с по 10-20 лева по-евтино.

# 222
  • Бургас

zhorchy,
Благодаря за отговора Ще следя  цените и агенциите .И ние тази година бяхме от 4.09. до 11.09. в Мармарис и беше доста горещо ,температурите бяха средно 35-40 гр.
Последните две години бяхме в Мармарис. През 2014 бяхме от 25.09, а тази година - от 02.10 и двата пъти времето беше страхотно. Ако имате възможност по-добре почивайте от края на септември и началото на октомври. Пак си е лято без непоносимите жеги, а и е доста по - евтино тогава.
А за Анталия може спокойно да почивате през целия октомври. Вчера моя приятелка се прибра от там и каза, че времето е страхотно.

# 223
Мисля, че цените на Хармони и Лонг бийч бяха много близки миналата година. По отзиви Хармони с нищо не отстъпва, даже за някои хора може да е по-добър, тъй като е по-малък, няма толкова много хора и съответно има доста по-добро интернет покритие /коментирам го, защото за някои хора е доста важно/.

Цената, която ни показоха миналата година имаше около 150 евро разлика надолу в полза на Хармония, но никой не можа да ми каже какво точно е реновирано и не се решихме /2014г. нямаше добри отзиви/. Освен това по отношение на нета аз за първи път нямам никакви забележки, като имаше дори на плажа, а той си е от другата страна на пътя. Не знам какво повече може да предложи Хармония от това. Ние бяхме с 6-ма младежи на възраст от 14-20 години и нали се сещате, че нета беше жизнено-необходим- никакви забележки и от тях-филм си теглиха.
Ако цените са близки, бих избрала Ресорта пред Хармонията, класата е просто различна.
Само да потвърдя и казаното от Роже- там е най-готината дискотека, към хотел, в която сме ходили. Аквапарковете /2 са-детски и за по-големи/ и лунапарка са супер.

# 224
За да няма всеки път въпрос:"Кой е хотела от първа страница?", нека да се изпише при правенето на новата тема!
Благодаря!
E, аз за този хотел исках да питам за мнения, ама му обърках името с "Белвил", съответно и мненията бяха за него. Та, сега пак - ако някой е почивал, или бил на инфо-тур, може ли да сподели по-лични впечатления  за BELLIS DELUXE HOTEL

Общи условия

Активация на акаунт