На море в Турция - тема 40

• 94 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
Аз лично също пътувам със същата фирма и мнението и за Грийн мисля,че е друго,но няма да влизам в подробности.Разбира се,че всеки има мнение за даден хотел,ти харесваш едни,аз други,трети друг.За мен хотела е страхотен, а и доста хора които са били в него могат да го потвърдят.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 22:50 от lora

# 376
По изключение се включвам ,извинявам се. Но абсолютно отговорно заявявам че IC Green Palace -Kundu. е изключителен хотел,уникален и почти без аналог по отношение на градина поне в този район/Лара/.Прекрасно подредена територия,високо ниво обслужване и страхотна анимация.Храната също -ок. Тази пролет имах шанса да го посетя след реновацията на  стаите и ресторанта ,не можах да ги позная/ в положителен смисъл/ от предишния път когато почивах там. Така че с две ръце -За !

# 377
  • Beyond the Frontiers
ТА,с която аз пътувам не изказа сепурлативи за грийна,даже напротив.

Това e странно. Може би колегите са били там преди реновацията?
Хотелът не беше нещо супер лукс от гледна точка на мебели в стая, обаче честно казано нямам нито един недоволен клиент. Дори с дребна забележка...даже напротив клиенти, които след Грийна са в Роял, имаха забележки към Роял...

# 378
  • ВАРНА
На мен лично също Грийн Палас повече ми хареса от Роял Холидей,дори и от Риксос Сънгейт,макар,че аз почивах в него преди да го реновират,сега е станал още по-хубав!

# 379

П. С. Каквоо ви е мнението за новия хотел в Дидим - Aquasis (там също възрастовата граница за децата е по-висока)? Какво е времето в началото на юни в Дидим?

..и аз съм се загледала в този хотел - много добро цена е за стаите "child friendly" ,  второто дете, до 14.99г. е безплатно, само се плаща пътя... Grinning

Стана ми интересно за този хотел. Къде могат да се разгледам оферти за него?
За този хотел има оферти от Емералд...

# 380

П. С. Каквоо ви е мнението за новия хотел в Дидим - Aquasis (там също възрастовата граница за децата е по-висока)? Какво е времето в началото на юни в Дидим?

..и аз съм се загледала в този хотел - много добро цена е за стаите "child friendly" ,  второто дете, до 14.99г. е безплатно, само се плаща пътя... Grinning

Стана ми интересно за този хотел. Къде могат да се разгледам оферти за него?
За този хотел има оферти от Емералд...
хотела може би ще предлага добро обслужване а и като е нов ще се стараят, но с емералд повече няма да пътувам, обслужването е под всякаква критика, автобусите с които пътуват също, няма такива неудобни автобуси, добре поне че шофьорите бяха отзивчиви, намерих други агенции, със същите цени, а и за единия от хотелите които наблюдавам и по ниски от техните.

# 381
Турс Клуб имат вече цени за Мармарис.

# 382
Атентатите в Париж много променят нещата с пътуването в Турция за мен поне.

# 383
  • Резерват "Северозапад"
За съжаление и аз започнах да се замислям дали да ходя в Турция догодина Confused

# 384
Със сигурност ще пропуснем, а си бях избрала даже и хотела  Sad

# 385
Е, още е рано да се говори за опасно положение в Турция /ако това е причината/. Ранните записвания продължават до 30 април, така че има време за някаква по-голяма яснота по въпроса.

Тази година в края на март бяхме в Египет, нямаше никакви индикации за опасност. Може би около месец, или по-малко, имаше атентат на паркинга пред Карнак, което можеше да се случи и по времето, когато нашия автобус е бил паркиран там.... Няма гаранция за нищо и никъде....

# 386
  • София по рождение
Прощавайте някой ходил ли е в Турция от 20 май на море?

# 387
Прощавайте някой ходил ли е в Турция от 20 май на море?

Аз съм ходила от 23.05 миналата година в Анталия. Ако Ви интересува температурата беше 32 градуса.

# 388
# 389
  • София по рождение
Благодаря, а в Кушадасъ по-студено ли е?

Общи условия

Активация на акаунт