На море в Турция - тема 40

• 94 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Лоша работа се получава след свалянето на руския самолет! http://m.gazeta.ru/business/news/2015/11/24/n_7929785.shtml Три от големите тур оператори спират продажбите на пакети за Турция, а Тез Тур предупреждават руснаците да се въздържат от пътуване! Ще видим каква ще е реакцията!
FlutterАко руснаците наистина се откажат от почивки в Турция, следва главоломно падане на цените. Все още пасувам за РЗ.
.         За сега и ние сме пас.Мъжът ми искаше в Антаия.но след днешните новини се отказа от Турция.Аз пък казвам,че ако ще има атентати те ще бъдат в Анталия там се очакват над 8 милиона туристи.Не сме ходили в Кушадасъ там може да е по-спокойно,с децата харесахме Атлантик Холидей заради аквапарковете.Все пак 3 е по -голямо от 1 ние ще сме решаващите.,но ще чакам до март и тогава ще резервирам.Цените ще паднат заради наплива към Анталия и смятам,че в Кушадасъ ще се понижат.Честито на всички резервирали.

# 496
Лоша работа се получава след свалянето на руския самолет! http://m.gazeta.ru/business/news/2015/11/24/n_7929785.shtml Три от големите тур оператори спират продажбите на пакети за Турция, а Тез Тур предупреждават руснаците да се въздържат от пътуване! Ще видим каква ще е реакцията!
Ако руснаците наистина се откажат от почивки в Турция, следва главоломно падане на цените. Все още пасувам за РЗ.
Само един Господ знае какво ще стане до догодина. Първо руският пътнически самолет , след това Франция ..сега и тази война .Това си е истинска война ...май и Турция ще отпадне като дестинация както вървят нещата .Отказването на руските и западните туристи не означава че ще паднат цените . Защото това е просто ВОЙНА на има няма 400 км от Анталия ... Дано мирът възтържествува ...да се надяваме ..но нещата не вървят на добре...

# 497
  • Русе/София
И аз ще пасувам за сега.Дано нещата се решат по мирен път.

# 498
Преди една седмица написах аргументиран пост по темата...оказах се права. Поста ми беше изтрит след часове. Не знам или той не се хареса или аз не се харесвам. Понякога е добре да се слуша и старило и патило. Емоциите не винаги са добър съветник.
Желая ви хубава вечер Hug

# 499
Ние също щяхме да резервираме но ще се въздържим засега. Дано си решат проблемите по мирен път, нооооо ако братушките дадат "заден" и се направят на ощипани госпожи относно почивките...то аз нямам нищо против да почивам с -30%  Whistling

# 500
  • София
Само аз ли си мисля, че ще е бошлаф работа това предупреждение да не ходят братушките по Турция? Респ.да паднат и цените. 99% съм сигурен, че нищо няма да падне. Лани бащицата /Б.Б./ като каза да ходиме по нашето черноморие та какво, да не се втурна някой да ходи, напротив. Не съм гледал оферти, ама дали са паднали цените за екскурзия сега до Париж, а? Пък и какво се плашите, всички /може би/ ТА имат опция да се откажеш било 30, било, 40, било 60 дни преди пътуване и да ти върнат кинтите без неустойка. Че то 15 дни преди да тръгнеш може Кушадасъ /примерно/ да потъне с 1 метър /най-малко/, или ИДИЛ да нападне Бодрум /примерно/ с лайномети. Я стига се стягахте, каквото е рекъл оня горе това ще стане.

# 501
Преди една седмица написах аргументиран пост по темата...оказах се права. Поста ми беше изтрит след часове. Не знам или той не се хареса или аз не се харесвам. Понякога е добре да се слуша и старило и патило. Емоциите не винаги са добър съветник.
Желая ви хубава вечер Hug

Тук в темата ли? Явно някой го е докладвал  Tired

Още след изборите в Турция бях убедена, че нещата не вървят на добре. Силно се надявам на добър развой на нещата. До лятото има още много време.

Валерио, руснаците и германците са най-голямата част туристи в Турция. Ако една от тези нации отпада, се усеща и то много. Има хотели, които се продават само или главно в Русия, те ще бъдат принудени да привличат други гости. Вярвам, че ако руските туристи отпадат, цените ще спадат, особено ако пол. ситуация остане напрегната.

# 502
Не бъркайте Бойко Борисов с другаря Путин. Думата на вторият тежи,като олово и дори само чиновниците да се вслушат е достатъчно...% спрямо населението е огромен.

# 503
Руснаците   са 10 % от туристите в Турция -около 3 млн. на година . Вижте това- http://www.russiatourism.ru/news/9783/-забраняват на туроператорите им да правят резервации и ги заплашват със съд !Отделно в руските форуми цари патриотическо настроение и нагласата е ,че не бива да ходят в Турция и да им дават паричките си .Това дали ще свали цените за нас  newsm78.Дали турците ще компенсират с туристи от други страни  newsm78.
Днес-утре щях да платя резервацията си по РЗ. Не знам дали да се радвам или да се ядосвам  Mr. Green

# 504
Щом турците спонсорираха руските чартъри, явно са им ценни тези 10 %, така си мисля аз.

# 505
  • постоянно
Руснаците   са 10 % от туристите в Турция -около 3 млн. на година . Вижте това- http://www.russiatourism.ru/news/9783/-забраняват на туроператорите им да правят резервации и ги заплашват със съд !Отделно в руските форуми цари патриотическо настроение и нагласата е ,че не бива да ходят в Турция и да им дават паричките си .Това дали ще свали цените за нас  newsm78.Дали турците ще компенсират с туристи от други страни  newsm78.
Днес-утре щях да платя резервацията си по РЗ. Не знам дали да се радвам или да се ядосвам  Mr. Green

Разбира се че ще са патриотично настроени - Турция УБИ 3-ма от техните войници.  #2gunfire

# 506
  • Бургас
Аз съм по-притеснена, че се задава трета световна война. Тогава нощувката ако ще да стане 20 лв. Това ни е най-малкия проблем  Confused

# 507
Аз съм по-притеснена, че се задава трета световна война. Тогава нощувката ако ще да стане 20 лв. Това ни е най-малкия проблем  Confused
bouquet

# 508
  • Някъде в Европа...
Уфф, и аз съм пред дилема...Имам добра оферта за района на Алания, до вчера решихме окончателно, че ще подписваме договора...и сега отново пред дилема какво да правим...А днес, утре трябва да се решим  - 30.11 е понеделник  newsm78

# 509
Алания май не е много далеч /относително/ от Сирия. Аз не съм фаталист по принцип, но си мисля, че има много време все още, както и много неизвестни по принцип. Знам, че сега и нашите ТА ще почнат да ни убеждават колко и как... но, аз лично бих изчакала няколко месеца - всяка година се записваме до края на февруари, някога даже и април...

Общи условия

Активация на акаунт