На море в Турция - тема 40

• 94 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Цитат
Вижте хубаво шериятските държави и се радвайте как жените са лишени от правото да шофират

Ама хич не е лошо и тука да стане така. Нека плюенето започне....сега.

# 601
за кой хотел в Бодрум направи резервация?
Golden Age.

# 602
http://www.vesti.bg/sviat/balkani/krizata-mezhdu-rusiia-i-turcii … jsko-more-6047092
Кризата между Русия и Турция се прехвърли в Егейско море

# 603
Не съм надничала в ТА, но има ли някакви промени в цените, или са си същите.....

# 604
  • София
Не съм надничала в ТА, но има ли някакви промени в цените, или са си същите.....

Има промени...в посока нагоре, както обикновено. Кушадасъ и Дидим наглеждам, за другите курорти нямам идея.

# 605
Нова съм в темата и моля за извинения, ако съм досадна с глупави въпроси, но харесах на първо четене хотел Лонг Бийч Хармония, Алания. Коя ТА използвате за него и има ли до там самолетна програма, тъй като ние сме с три малки деца и ако изобщо решим да правим нещо в тази посока, пътуването с кола е немислимо. Благодаря предварително.

# 606
Нова съм в темата и моля за извинения, ако съм досадна с глупави въпроси, но харесах на първо четене хотел Лонг Бийч Хармония, Алания. Коя ТА използвате за него и има ли до там самолетна програма, тъй като ние сме с три малки деца и ако изобщо решим да правим нещо в тази посока, пътуването с кола е немислимо. Благодаря предварително.

Почти всяка агенция предлага пътуване както с автобус, така и със самолет. Имайте предвид, че към цената със самолет, трябва да прибавите и 79 евро летищни такса, но това си го пише и в офертите. Трансфера от летището до Алания няма да е по-малко от 2 часа и половина. Може да погледнете хотели с по-малък трансфер - в Белек или Кемер примерно

# 607
Може да погледнете хотели с по-малък трансфер - в Белек или Кемер примерно

Лара и Кунду са с още по-кратък трансфер, като алтернатива.

# 608
Специално за нашия хотел, разликата е съвсем минимална (14 лева нагоре за 2+1), но другаде е по-интересното - на нас ни искаха капаро 25% от цялата сума, а процентът от този месец вече е станал 35...

# 609
  • Beyond the Frontiers
qq50, как помниш атентат от 85-та година, а от 2012 - не?

някой, ако е ходил в Saphir 4 зв. в Алания, моля да сподели.

Не съм почивала в него, но съм го посещавала. Приличен хотел с хубава територия, силно препоръчвам настаняване във виличките. Доста по-нови са и като обзавеждане, спокойно им давам и 5*. Хотел, който често препоръчвам като по-икономичен вариант.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 19:24 от Galactic Voyager

# 610
qq50, как помниш атентат от 85-та година, а от 2012 - не?

някой, ако е ходил в Saphir 4 зв. в Алания, моля да сподели.

Не съм почивала в него, но съм го посещавала. Приличен хотел с хубава територия, силно препоръчвам настаняване във виличките. Доста по-нови са и като обзавеждане, спокойно им давам и 5*. Хотел, който често препоръчвам като по-икономичен вариант.

Скрит текст:

Благодаря, Galactic!  bouquet Точно за икономичен вариант имам предвид, по-евтин хотел за сметка на самолет.  Разглеждах снимки и четох в трипа, също и в групата във фейсбук, но определено тъпча на едно място, а и хич не си падам по вили. За двама възрастни е ли е възможно самолет с хотел, който да е с по-големичка територия и да има зеленинка за 2000 лв? Или май само си мечтая  Joy

# 611
  • Варна
Не,не си мечтаеш,чиста реалност си е Mr. Green

# 612
А до Белек колко време е трансфера? Това два часа и половина до Алания ме стресна. Гледах, че до избрания хотел са 30 или 35км бяха, забравих, но във време колко може да е? Забелязвам, че доста дълги трансфери правят.

# 613
А до Белек колко време е трансфера? Това два часа и половина до Алания ме стресна. Гледах, че до избрания хотел са 30 или 35км бяха, забравих, но във време колко може да е? Забелязвам, че доста дълги трансфери правят.

Към 45 минути е до Белек.

До Алания правят и почивка, което удължава трансфера.

# 614
Алания - Анталия е 100км и малко много ми се вижда това 2,5 часа. Ние с кола го взехме за около 1,5 часа /а имаше и ремонти/

ПП Tatjana- наистина ли правят почивка?

Общи условия

Активация на акаунт