На море в Турция - тема 40

• 94 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
А до Белек колко време е трансфера? Това два часа и половина до Алания ме стресна. Гледах, че до избрания хотел са 30 или 35км бяха, забравих, но във време колко може да е? Забелязвам, че доста дълги трансфери правят.

Трансфера зависи и от това през колко хотела ще минете да оставите хора, за да стигнете до вашия. Алания е на около 120км от летището в Анталия. Това, което сте гледали като 30-35км, може би е разстоянието от хотела до центъра на Алания

# 616

ПП Tatjana- наистина ли правят почивка?

Да  Grinning

# 617
Не, не, 30-35км е от летището до хотела в Белек!  Simple Smile
Уха, 45мин. Ето, аз 30км ги слагам 20мин, понеже ги знам, че се мотаят си рекох 30мин, а те 45мин. И да, ако спират в повечко хотели преди това.....
За почивката до Алания не ми е хрумвало, но е логично, всички автобуси правят почивка на 2 часа и щом прехода е повече от 2 часа, нормално да спрат за тоалетна, което за цял автобус отива 20мин.

# 618
Здравейте. Може ли някой да ми даде  линк  за трансфер от Анталия- Белек.  Благодаря.

# 619
# 620
Здравейте, ние със съпругът ми сме почитатели на размазващите почивки в Турция, решили сме за Великденските празници да сме там, но не мога да срещна оферта с полет от Варна.  Имате ли идея дали ще има чартъри от Варна за този период. Благодаря Ви!

# 621
  • София
Алания - Анталия е 100км и малко много ми се вижда това 2,5 часа. Ние с кола го взехме за около 1,5 часа /а имаше и ремонти/

ПП Tatjana- наистина ли правят почивка?
По-миналата година бяхме в Алания - Ефталия вилидж. Пътувахме със самолет, трансферът беше час и половина и почивка нямаше.

# 622
pavlina.n,  вижте в офертите нa Aквa тур.

# 623
Не пътувайте с Аква Тур!!!! Цените им  са  доста по  завишени  от  другите  агенции. Да не  говорим  за наглото  им  поведение. Имах "щастието " лично да  контактувам с госпожиците в Мол Парадайз-отвратителни нагли лъжливи същества. Фамилията  на  едната бе -Румяна Йоксел. Другото видимо по не обиграно ,кютеше и от време на време с едно тихо" да" подкрепяше нахъсалата се госпожица. Съжалявам,че не се възползвах от Турс Клуб или Емералд!! Сега видях,че ТА -Емералд е свалила цената на нашата стая с 148 лв. Преди месец и нещо бе обявена  2780 лв ,а сега е 2648.  При нас келепир от ранно записване нямаше! Никога повече ранни и никога повече с Аква ТУР!!!!!!

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 01:48 от misis bos

# 624
Сега видях, че ТА Емералд е свалила цената на нашата стая с 148 лв. Преди месец и нещо бе обявена 2780 лв., а сега е 2648. При нас келепир от ранно записване нямаше! Никога повече ранни
Също забелязах, че Емералд са пипнали някои цени надолу. Огледах се за надпис "Промоция" - няма. Или в началото са обявили високи цени, за да вземат парите на най-нетърпеливите, или РЗ нещо не вървят.

# 625
  • Варна
Нито края на тази година , нито раните записвания , нито прогнозите са поне малко нормални.Преди няколко поста казах , че тук във Варна още преди 2 седмици няколко ТА върнаха парите за новогодишните пътувания поради липса на интерес и невъзможност да се напълнят групи.Проблемните 4 мил. руски туристи за следващата година силно дестабилизират и правят следващия туристически сезон непредсказуем.Ясно е , че затова с РЗ не само че няма да спестите нещичко , ами точно обратното. Има много хора които по природа са си нетърпеливи и не им ''търпи търпилото'' и ги сърбят ръчичките да резервират отсега и да резервират в единствения и незаменим хотел  , щото , нали ще свърши и ще останат на сухо.Огромна маса хора не могат да си представят , че могат да си купят почивката 5 дни преди да тръгнат.А качването в колата и тръгване в желаната посока без резервация и с избор на място си е абсурдно нещо , самоубийство някакво  #2gunfire #Crazy
А всъщност най- интересното приключене е е да тръгнеш имено така ''на тъмно''  bouquet

# 626
  • София
Ние след едно злополучно пътуване в Кушадасъ и предлагането на три звезден хотел като пет категорично се отказах да ползвам друга агенция освен Емералд. С тях сме пътували и в Египет, сега ни предстои и до Ниш. Не сме имали проблеми и издънки до момента. Резервираме март или април за септември морето  Peace  Понеже пътуваме с децата не съм склонна да рискувам с непозната агенция за сметка на цената. На мен лично ми харесва, че получавам реална оценка за нивото на хотела, пътували сме и с автобус и със самолет. Но от сега да резервирам ми се струва ужасно рано, не съм гледала колко е разликата в цената, ако е наполовина съм съгласна  Laughing ама иначе  Naughty

# 627
Аз лично не мога да преценя каква е реалната цена за една почивка и да си направя сметка колко истинска е отстъпката за ранни записвания. Сравнявам цените с предходни години, но всяка година цените вървят нагоре. Имам предвид хотели с утвърдено име. Така че само ТО могат да кажат каква е базисната цена, от която правят намаления за ранни записвания. Само в Алфатур  съм виждала да публикуват "реалната" цена и намалената. Може да има и други, но аз не знам.

# 628
Реaлнaтa ценa е фирменa тaйнa, a потребителите могaт дa видят рaзликaтa между ценaтa нa рaнни зaписвaния и цени след 30 aприл. Имa и цени лaст минит,които обикновено доближaвaт ценaтa нa рaнни. Aко искaм приключение, си го оргaнизирaм сaмa,но в Aфрикa. И е вярно,че нямa нищо сигурно нa този свят, но гaрaнтирaм,че не бългaрските туристи ще повлияят нa снижение нa цените нa хотелите, зaщото руските туристи ще нaмирaт нaчини дa почивaт отново в Ттрция.Междувременно РЗ в мн бивши републики вървят,a изненaдвaщо и сa се увеличили знaчително и зaписвaниятa нa изрaелски туристи. Отново повтaрям никого не aгитирaм и не рaботя в ТA.

# 629
  • Варна
не бългaрските туристи ще повлияят нa снижение нa цените нa хотелите

Българските туристи и българите няма как да повлияят на какъвто и да е пазар и на каквото и да е защото освен с незначителното си количество са и с много плитки джобове.При офертите над 100 е/ден просто няма българи .На всичкото отгоре стотици българи просто не излизат извън хотелите и не харчат нищо извън ОИ.

Общи условия

Активация на акаунт