На море в Турция - тема 40

• 94 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте!
Със семейството ми решихме да почиваме в Турция. Децата са на 8 и 12 години. Прочетох доста мнения и се спряхме на хотел Ефталия Вилидж в Алания и дата на пътуване с автобус 29,04.2016г. Свързах се с една туристическа агенция и ми казаха, че няма да ни хареса избрания хотел, препоръчаха няколко други.
Моля, тези които са почивали в хотела да споделят мнения. Ние не сме много претенциозни, в комплекса има аквапарк, мненията за хотела не са лоши, храната доколкото разбрах е в изобилие, макар и не толкова разнообразна.
Ще бъда благодарна да споделите мнения.
Не слушай какво ти говорят в туристическите агенции, а чети и проучвай сама.
Защо не погледнеш Ефталия Марин. Хотелът е чисто нов от миналата година и отзивите са добри.

# 646
Колкото повече гледам, толкова по-трудно май ще избера хотел...
Планираме да пътуваме със самолет на 03.09. Двама възрастни плюс дете на 3г, бюджета е около 1700е(без летищните такси). Искаме да има забавления за малкия. Набелязала съм следните хотели:
Papillon Belvil
Club Asteria
Limak Atlantis
IC SANTAI FAMILY RESORT
IC GREEN PALACE
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
AMARA DOLCE VITA
Приемам и други предложения Simple Smile Сантай и  Грийн палас им  направиха ренованция тази година. С голяма територия  са хотелите,но  по  спомен някъде  четох ,че  са  с малки  стаи. За Лимак четох  хубави  неща,също така  е реновиран,но  с по  малка територия. Риксос и Амара са  вече  по овехтели,плачат  за  ремонт но храната сервиз обслужвне е на ниво 5,ама пък  пажа е  чакълест в Кемер. Папилоните  са  4 звезди  с добър сервиз,прилични. Лично аз бих  предпочела Амара Долче Вита или Риксос от изброените,въпреки,че  са  по  стари. Ако  си изберете  стая  делукс мисля,че ще  остнете доволни.  Аз бих препоръчала 1.Корнелия Даймънд,2.Сусеси.

# 647
Благодаря  bouquet

Гледах още и Gural Premier Tekirova, много ми хареса. Не държим плажа да е с фин пясък.

# 648
Не съм съгласна за професионализма на ТА Турс клуб,нещо против?????
ESTELA - нищо лично но Иво е професионалист на 110% и нека туристическите агенти се учат от това което той презентира , как го прави - да сте чули някъде тук във форума от друга ТА някой една дума да обели ..може да нямат право да рекламират ,не знам но по - добре да коментираме тук помежду си хотели и дестинации ,да получиме инфо и от туристическите агенти които в момента обикалят из Турция и оглеждат и договарят цени и хотели.Мисля ,че заради завистта и злобата ,Иво вече не пише тук във форума - НО, има едно - НО и който търси знае къде да го намери . Ценя и инфото който дава и "Галактическият пътешественик" - не зная къде работи но е компетентно -  bouquet Преди няколко месеца писах ,че досега съм ползвала услугите на ТА - ОРИЕНТ99 и мога да ви кажа ,че те са също невероятни професионалисти . Затова между ТА трябва да има конкуренция и който е професионалист - печели ! Много е важно не само какъв хотел сме си избрали - 4-5* в Турски курорт но и в какъв автобус ще се качим? Защото това може да провали цялата почивка на човек .

# 649
Привет на всички  Hug
Нещо съм се загледала за евентуална почивка в Гюрал Белек. Видях, че е реновиран миналата година и са достроили още къщички. Дали някой е почивал след реновацията, да даде малко информация, че коментарите тук са малко старички, а по сайтовете ми се виждат много лаконични.

# 650
  • София
Здравейте!
Със семейството ми решихме да почиваме в Турция. Децата са на 8 и 12 години. Прочетох доста мнения и се спряхме на хотел Ефталия Вилидж в Алания и дата на пътуване с автобус 29,04.2016г. Свързах се с една туристическа агенция и ми казаха, че няма да ни хареса избрания хотел, препоръчаха няколко други.
Моля, тези които са почивали в хотела да споделят мнения. Ние не сме много претенциозни, в комплекса има аквапарк, мненията за хотела не са лоши, храната доколкото разбрах е в изобилие, макар и не толкова разнообразна.
Ще бъда благодарна да споделите мнения.
Пълни глупости! Това беше най-хубавата ни почивка до момента от тези в Турция. Peace

# 651
спряхме на хотел Ефталия Вилидж в Алания и дата на пътуване с автобус 29,04.2016г. Свързах се с една туристическа агенция и ми казаха, че няма да ни хареса избрания хотел, препоръчаха няколко други.
Пълни глупости! Това беше най-хубавата ни почивка до момента от тези в Турция. Peace
В сравнение с кои други хотели е най-хубавата ти почивка?

# 652
Привет на всички  Hug
Нещо съм се загледала за евентуална почивка в Гюрал Белек. Видях, че е реновиран миналата година и са достроили още къщички. Дали някой е почивал след реновацията, да даде малко информация, че коментарите тук са малко старички, а по сайтовете ми се виждат много лаконични.

Гюрала е прекрасен  хотел. Предполагам  и  с "прекрасна цена ". Преди две години беше 800 ев. на човек стаята ,май месец  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 653

Гюрала е прекрасен  хотел. Предполагам  и  с "прекрасна цена ". Преди две години беше 800 ев. на човек стаята ,май месец  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Това което гледах от 09,09 е 1 100лв на човек в двойна стая, и ми стана интересно, тъй като миналата година беше около 1600лв за същия период. Хотела в който бяхме миналата година е с доста по-висока цена и се чудя дали няма да останем разочаровани ако сме в гюрал (може да е спаднало нивото след като има такава разлика в цената от миналата година). Малко ме притеснява че има само 1 басейн (другите доколкото разбрах са към къщичките) и затова ми се искаше по-ново мнение. Благодаря за отговора  Hug Ще се радвам, ако имаш и някаква допълнителна информация.

# 654
  • Варна
Здрасти,Паперина,понеже се обръщаш лично към мен се чувствам длъжна да ти отговоря,та много туристически агенти пишат тук и във фейс групите,но явно са по-скромни и не се рекламират .

Не съм споменала въпросния господин,а самата агенция и има защо,ако държиш да ти обясня ще ти кажа,че служителите им от офиса във Варна със сигурност знаят по-малко от мен,че и от по-запалените фенове на Турция,обърнах се към тях за два конкретни хотела за цена със и без транспорт през далечната 2013 година,хаха,още нямам отговор,много професионално,а пък когато звънях на Емералд да ги питам при напускане на стаите до 12.00 ще имаме ли възможност да ползваме останалата част от хотела,служителката тръгна да пита Огнян,държа ме 10 минути на телефона и накрая каза да и звънна по-късно,след като ги набрах втори път ми заявиха,че ще дължа 185 евро за още 5 часа престой,задължително било,много професионално,нали?
Напълно възможно е ти и другите запалени фенове на господин "Най-Добрия ТА" да сте получили перфектно отношение,такова каквото получавам аз от моята агентка и смея да нарека вече приятел,не споря,но ме дразни начина по който се рекламира,което е в разрез с правилата на форума и това,че се прави на "ощипана госпожица" и знае много добре защо имам такова отношение към него,все пак за малко да направя преврат,аз г-жа никоя и да фалирам Тез Тур,че чак и заплашителни писма имаше,също така много уважавам Галактик,но защото тя е обективна и коректна.

Паперина,държиш ли с теб да са честни и коректни,аз да.

Гюрал Текирова си заслужава всяка една стотинка,страхотен хотел.

Слънчева неделя пожелавам на всички Grinning

# 655
Някой да знае нещо за този хотел LATANYA PARK RESORT   Бодрум, че много от ТА са го пуснали на  добра цена. Няма много информация за него, отзивите са основно на турци и руснаци.

# 656
Реших да погледна този Гюрал, но те са два - един Текирова Кемер, другия Белек и говорите за двата едновременно.

# 657
Мерси esstela. За текирова ми беше дала доста подробна информация, но сега загледах Гюрала в Белек и издирвам мнения за него. Видях че е скоро реновиран, но мненията по сайтовете са много лаконични, затова попитах за него.
П.С. Така е pina, малко омешахме двата хотела Simple Smile но търся мнение за този в Белек

# 658
Моля за съвет: имаме предложение за почивка в Кушадъсъ от 10 юни, пътуването е с автобус. Ние, обаче сме с дете, което тогава, живот и здраве, ще е на една година и 2-3 месеца.

Някой вкарвал ли се е в такова приключение да пътува толкова с автобус с толкова малко дете или поне имате ли наблюdения как се справят децa на такава възраст? Като цяло не съм много оптимистично настроена, но пък компанията ни ще е мног добра и се изкушавам.

Друго: по това време на годината времето какво е - достаъчно топло ли е?

# 659
  • София
спряхме на хотел Ефталия Вилидж в Алания и дата на пътуване с автобус 29,04.2016г. Свързах се с една туристическа агенция и ми казаха, че няма да ни хареса избрания хотел, препоръчаха няколко други.
В сравнение с кои други хотели е най-хубавата ти почивка?
Не са от най-луксозните, но сме оставали доволни.
Емре - Мармарис, Елеганс - Дидим, Батихан - Кушадасъ. Предложиха ни Ефталия Марин, но на нас ни допаднаха вилите по много причини. Най-голямото предимство е аквапаркът, особено за децата - няма 5 мин. скука. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт