На море в Турция - тема 40

• 94 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
не бългaрските туристи ще повлияят нa снижение нa цените нa хотелите

Българските туристи и българите няма как да повлияят на какъвто и да е пазар и на каквото и да е защото освен с незначителното си количество са и с много плитки джобове.При офертите над 100 е/ден просто няма българи .На всичкото отгоре стотици българи просто не излизат извън хотелите и не харчат нищо извън ОИ.

Съгласна съм с изключение на последното изречение. И други туристи не излизат извън хотелите, а много българи поне се записват на допълнителни екскурзии на място.

# 631
Не знaм кaкви сa ви нaблюдениятa, но имa достa бългaри,които дaвaт и повече от 100 € зa нощувкa.Чaртърите сa пълни, a всякa годинa имa и допълнителни тaкивa.A дaли някои предпочитaт "тюленскa" почивкa или по-aктивнa, е личен избор. И зa кaкво дa хaрчa пaрите си също. bouquet

# 632
Мога да се похваля с резервация - Бодрум, хотел " LATANYA PARK RESORT", от 10.06.16г. с ТА Турс Клуб.
За първи път ще пътувам с тази агенция и искам да споделя своето възхищение от екипа на фирмата:
внимателни, отзивчиви,любезни, 100% професионалисти.Накараха ме да се почувствам, като специален и значим клиент на ТА Турс Клуб.Накараха ме да повярвам, че в тази фирма: желанията, спокойствието и комфорта на клиента са на първо място.

# 633
Браво на Вас , да си прекарате чудесно . А в ТА Турс клуб - София не работеше ли една харизматична личност - ИВО ПЕТРОФ . Невероятен е ,мисля че скоро ще бъде в района на Анталия и след Нова година ще чакаме с нетърпение да пусне повече информация относно хотели в този район.

# 634
  • тук и там
Здравейте,тази година за първи път обмисляме евентуално лятната почивка да бъде в Турция.Извинявам се ,но нямам време да прочета темата.Бихте ли ми препоръчали луксни хотели-5 звезди,както и курорт ?Бихме искали да е чисто,да отговаря на категорията си,плажът да е пясъчен и плитък-подходящ за деца,да има забавления и за деца и за възрасни.Интересува ме и някой ползвал ли е услугите на детегледачка и каква е цената(говоря за гледане на дете на 1гд,не просто за анимация и рисуване )?Благодаря! bouquet

# 635
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,тази година за първи път обмисляме евентуално лятната почивка да бъде в Турция.Извинявам се ,но нямам време да прочета темата.Бихте ли ми препоръчали луксни хотели-5 звезди,както и курорт ?Бихме искали да е чисто,да отговаря на категорията си,плажът да е пясъчен и плитък-подходящ за деца,да има забавления и за деца и за възрасни.Интересува ме и някой ползвал ли е услугите на детегледачка и каква е цената(говоря за гледане на дете на 1гд,не просто за анимация и рисуване )?Благодаря! bouquet

Въпросът ви е изключително общ. Хотелите, който отговарят на вашето изискване са стотици. Бих ви посъветвала да гледате Анталия, район Лара - чудесни 5* хотели, кратък трансфер от летище /30 минути/, пясъчен плаж - Грийн палас, Роял уингс и т.н.
Във всички от тези скъпи хотели се предлага детегледачка, но цените варират.

# 636
  • тук и там
И това е нещо-поне да знам в кой район да търся.Родителите ми са ходили няколко пъти на почивка в Турция,и по тяхно мнение категорията на хотелите не отговаря на звездите -за това и питам.Ще погледна препоръчаните хотели.Благодаря! bouquet

# 637
в кушадасъ ще отваря врати нов хотел 5 звезди, flora gardens бил близо до palm wings kusadasi.

# 638
  • Русе
в кушадасъ ще отваря врати нов хотел 5 звезди, flora gardens бил близо до palm wings kusadasi.
Да, това е бившия Club Mersin Beach.

# 639
Браво на Вас , да си прекарате чудесно . А в ТА Турс клуб - София не работеше ли една харизматична личност - ИВО ПЕТРОФ . Невероятен е ,мисля че скоро ще бъде в района на Анталия и след Нова година ще чакаме с нетърпение да пусне повече информация относно хотели в този район.
Благодаря bouquet
А за Иво Петров сте абсолютно права.

# 640
  • Варна
Не съм съгласна за професионализма на ТА Турс клуб,нещо против?????

# 641
Колкото повече гледам, толкова по-трудно май ще избера хотел...
Планираме да пътуваме със самолет на 03.09. Двама възрастни плюс дете на 3г, бюджета е около 1700е(без летищните такси). Искаме да има забавления за малкия. Набелязала съм следните хотели:
Papillon Belvil
Club Asteria
Limak Atlantis
IC SANTAI FAMILY RESORT
IC GREEN PALACE
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
AMARA DOLCE VITA
Приемам и други предложения Simple Smile

# 642
Не съм съгласна за професионализма на ТА Турс клуб,нещо против?????
Да.
В сравнение с Емералд са много по-добри. Всъщност не се сещам кои са по-зле от Емералд.

# 643
Аз се сещам....и само като се сетя за Дорис-настръхвам.

# 644
Здравейте!
Със семейството ми решихме да почиваме в Турция. Децата са на 8 и 12 години. Прочетох доста мнения и се спряхме на хотел Ефталия Вилидж в Алания и дата на пътуване с автобус 29,04.2016г. Свързах се с една туристическа агенция и ми казаха, че няма да ни хареса избрания хотел, препоръчаха няколко други.
Моля, тези които са почивали в хотела да споделят мнения. Ние не сме много претенциозни, в комплекса има аквапарк, мненията за хотела не са лоши, храната доколкото разбрах е в изобилие, макар и не толкова разнообразна.
Ще бъда благодарна да споделите мнения.

Общи условия

Активация на акаунт