На море в Турция - тема 40

• 94 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

E, аз за този хотел исках да питам за мнения, ама му обърках името с "Белвил", съответно и мненията бяха за него. Та, сега пак - ако някой е почивал, или бил на инфо-тур, може ли да сподели по-лични впечатления  за BELLIS DELUXE HOTEL
[/quote]

Ако не се лъжа този хотел е точно до Папилон Белвил,опитах се да вляза в хотела от към плажа,но ме спря охраната,това,което видях от пързалките и от плажа е,че е много хубав 5 звезден хотел,а и съм чела прекрасни отзиви в руските сайтове,само с това мога да помогна Peace

Моето мнение и наблюдение е,че най-ранните записвания са и най-скъпите Peace

# 241
  • Варна
Aquasis Delux Resort в Дидим ще отвори с по голяма възрастова граница при децата 14.99г.Изглежда доста добре.
Май не се предлага още в България ?

# 242
  • Бургас
Aquasis Delux Resort в Дидим ще отвори с по голяма възрастова граница при децата 14.99г.Изглежда доста добре.
Предлага се. Днес гледах оферта за него.

# 243
Емералд имат цени за него.

# 244
И аз го разглеждах този хотел - Aquasis Delux Resort. Това, което ме озадачи е, че на картата го дават доста далеч от плажа (буквално в нищото). А в същото време на снимките (те не са точно снимки де, а рисунки) е показан на самия бряг на морето. Иначе и цените му са доста добри.

# 245
За Палома клуб султан 2200лв  3+1 за периодиа 29,05 без пътни много ли са?

# 246
И аз го разглеждах този хотел - Aquasis Delux Resort. Това, което ме озадачи е, че на картата го дават доста далеч от плажа (буквално в нищото). А в същото време на снимките (те не са точно снимки де, а рисунки) е показан на самия бряг на морето. Иначе и цените му са доста добри.
Ето малко повече снимки.Да цените са доста примамливи https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … z0fop43dZfE3mHaNA

# 247
Ако гледате офертата на Емералд, моят съвет е да изчакате и другите ТА да пуснат офертите си за Паломата. Обикновено Емералд дават най-високи цени за този хотел, а щом сте със собствен транспорт едва ли има особено значение през кой ще направите резервацията.

# 248
  • София
Здравейте,
Обмисляме варианта за Нова Година в Анталия - Сиде, Роял Драгон хотел, с Емералд Травъл.
Хотела ни го препоръчаха от агенцията, прочетох отзивите за него в темата и като цяло сме се ориентирала натам, но мобата ми е да споделите мнения за Емералд - не сме пътували с тях и не знам, доколко са ок. Предварително благодаря!

# 249
  • София
Прави ми впечатление,че ТА които са обявили вече цени за ранни записвания лято 2016,са сложили крайните цени от миналата година.Например -платихме на ранни записвания за човек 742лв.,а после стана 813,а сега ранните започват от 813лв.Крайно некоректно!!!!!

# 250
  • София

малко под тази цена ни излезе тази година от 11.09 пак 3 в.+ 1 д. с автобус
пътувахме с Ориент - имаха най-добри цени за ранни записвания за този хотел, тогава ги сравнявах  Peace

# 251

малко под тази цена ни излезе тази година от 11.09 пак 3 в.+ 1 д. с автобус
пътувахме с Ориент - имаха най-добри цени за ранни записвания за този хотел, тогава ги сравнявах  Peace
Да но когато пътуваш с личен транспорт има и разлика в цената която приспадат различните ТА а ориент определено не е от тази с изгодни цени за път.
Миналата година ни приспаднаха и двата пъти различна цена за Кушадасъ.Сега за Дидим като правих запитване също тяхната цена е по ниска.

# 252
Някой с отзиви за този хотел SUNIS EFES ROYAL PALACE Йоздере. Не намирам отзиви за него, а ни го предложиха от агенцията.
Ние бяхме там през сптември. Има мнението ми на първа страница. Хотелът е страхотен без никакви забележки. Храна - от пиле мляко, всякакви вносни напитки без ограничение, почистване и смяна на хавлии и бельо. Наа външната срана на вратата на стаята има панел, на който се вожда дали може да се влиза за почистване. Плажът не беше добре обработен - задължително Аква обувки. Това е в общи линии. Ако се интрресъвате от нещо конкретно - питайте, ще отговоря.

# 253
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Обмисляме варианта за Нова Година в Анталия - Сиде, Роял Драгон хотел, с Емералд Травъл.
Хотела ни го препоръчаха от агенцията, прочетох отзивите за него в темата и като цяло сме се ориентирала натам, но мобата ми е да споделите мнения за Емералд - не сме пътували с тях и не знам, доколко са ок. Предварително благодаря!
Хотелът е чудесен, тази година имах доста хора там и всички са изключително доволни и смятат да повтарят хотела следващото лято.
Колкото до Емералд, пътува се нормално.

Прави ми впечатление,че ТА които са обявили вече цени за ранни записвания лято 2016,са сложили крайните цени от миналата година.Например -платихме на ранни записвания за човек 742лв.,а после стана 813,а сега ранните започват от 813лв.Крайно некоректно!!!!!

Не разбрах, кое е некоректно? Цената е повишена от хотела, съответно туроператорът дава по-висока цена.

# 254
  • софия
Ето малко повече снимки.Да цените са доста примамливи https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … z0fop43dZfE3mHaNA
И аз сега се загледах в него и ми се струва доста добре на фона на това ,че синът ми е на 14г и в повечето ще го таксуват за възрастен.Друг е въпроса хубаво ли е в Дидим,аз не съм ходила там.

Общи условия

Активация на акаунт