На море в Турция - тема 40

• 94 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Снощи се завърнах от Одрин.По новата магистрала „Марица“.Мерките за сигурност на границата са завишени,особенно от турска страна.Всички автобуси минават на скенер,а пътниците с личните чанти на друг скенер.На връщане на нашата митница беше почти същото,чуждите автобуси минаваха на скенер,а почти всички други ги караха да свалят багаж.Това води до голямо чакане и съответно забавяне.Дано до лятото нещата да се променят,че не ми се мисли какво ни чака -това лято на отиване чакахме 4ч на нашата митница.А септември по времето на байряма наши приятели са чакали 6ч.

# 391
  • Варна
Не се панирайте излишно,ако са решили да направят атентат ще го направят,където си искат и няма да кажат кога,с две думи може да се случи навсякъде,по време на престоя ми в Гюрала тази година имаше атентат в Анкара,когато се прибрах разбрах за него,знам,че е страшно,но атентати стават навсякъде,сега си мислете за избора на лятната почивка Peace

# 392
  • София
Не става дума за паниране. От предпазливост и проверка на митничарите да те държат часове наред е кофти. Едно заради байряма, друго заради атентатите, трето заради бежанците. Май ще е тегава 2016.

# 393
Не се панирайте излишно,ако са решили да направят атентат ще го направят,където си искат и няма да кажат кога,с две думи може да се случи навсякъде,по време на престоя ми в Гюрала тази година имаше атентат в Анкара,когато се прибрах разбрах за него,знам,че е страшно,но атентати стават навсякъде,сега си мислете за избора на лятната почивка Peace
Не виждам никакъв смисъл сама да се навирам между шамарите. Като знам, че някъде има възможност главорези да вилнеят и да търсят близка среща със своя Аллах, от какъв зор да водя там семейството си и да го излагам на опасност? Няма паниране, има разсъдливост. Пасувам на ранните резервации, чакам развитие на събитията...

# 394
  • Варна
Не виждам никакъв смисъл сама да се навирам между шамарите. Като знам, че някъде има възможност главорези да вилнеят и да търсят близка среща със своя Аллах, от какъв зор да водя там семейството си и да го излагам на опасност? Няма паниране, има разсъдливост. Пасувам на ранните резервации, чакам развитие на събитията...

И къде това,което описваш не може да се случи???

# 395
И къде това,което описваш не може да се случи???
Евксиноград, лятото, когато цялото правителство е там и бъка от служители на НСО.

# 396
  • Бургас
То вече няма кътче по света, където да е безопасно. Нямам намерение да живея в страх. Има една приказка "Ако ти е писано да се обеси няма да се удавиш".

# 397
  • Варна
Вместо на ранни записвания оставете нещата за ласт минит и готово Simple Smile

# 398
  • Beyond the Frontiers
Абе те и до Франция в момента съветват да не се пътува. Пък и в Лондон е рисково, за Москва да не говорим....

# 399
и аз няма да бързам с ранните
първо не се знае какво ще стане, и второ при засилени мерки да дрема много повече по границите не ми се ще
по-добре да дам повече пари, или да пропусна година в турция
Galactic Voyager сега не е за пътуване където и да било  Peace

# 400
Мен повече от случилото се в Париж ме притеснява че Ердоган е все още на власт и то с такъв %. За мен това е причината да се замислям дали ще летувам в Турция или не. Иначе съм съгласна с Естела и Галактик, никъде не е сигурно, за жалост.

# 401
Може ли негативните коментари относно почивки Турция или където и да е /Извън България / да бъдат в по-умерен тон. Никой не знае какво ще стане януари ,та камо ли април. Да се молим света да е мирен и бъдем позитивни. Който се страхува /така е преценил / нека си запази мнението за себе си . Иначе в този дух защо ще ходиме било то и на екскурзии в Европа- Прага , Будапеща , Виена и където и да е . Тук ще си стоим само в БГ . Става нещо в глобален план и нека просто следим събитията и бъдем по-умерени в коментарите си . Иначе се кефим на хотелите показвани от И-о П----в и си мечтаем за хубаво море и релакс по плажовете на Турция.
 bouquet

# 402
Може пък да удължат ранните и да не са до края на този месец.На този етап аз не бих се отказала от почивката.Гаранция никъде и за нищо няма.

# 403
Който се страхува /така е преценил / нека си запази мнението за себе си .

Форум = място за размяна на мнения.

# 404
  • Сoфия
За съжаление (според мен) никъде вече не е безопасно...  Sad
И аз се притеснявам даже в София - пътувам с метро(където наплива на хора е огромен), работя  в центъра.... Дай Боже лошите неща и събития да спрат, не само в Европа, а и навсякъде.  Peace
В крайна сметка всеки си решава сам за себе си. Който е преценил - резервира, който се чуди - има време до април, че и ласт оферти има... Все пак да не забравяме, че има и срок за анулация на почивката без неустойка.
Може да изпишем още хиляди страници по тази тема, но за жалост няма смисъл - гаранции няма за нищо...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт