На море в Турция - тема 40

• 94 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мисля,че Великден е нa 1 мaй и се почивa и нa 2 мaй, зaсегa и нa 6 мaй петък.Не сa решили още дaли ще сливaт дните.

# 481
Едва ли ще слеят двата празника, с 3 работни дни между тях, но хората могат сами да си ги слеят. Значи сигурно ще има оферти, щом са толкова много почивни дни, но началото на май ще е още хладно, струва ми се, особено морето. Даже края на април, началото на май ще е то. Иначе като е имало от 6-ти май, по- друго е, някак си, но от 29-ти април... рано ми се вижда. Много ме е яд, че няма повече дати от Варна, но няма и да има, от години е така.

# 482
  • Варна
Имаш избор с Тюркиш Еърлайнс и са около 250 евро на човек в двете посоки Peace

# 483
Със смяна в Истанбул ли? С чартъра ще е по- удобно, струва ми се. Заради детето.

# 484
Да се похваля с резервация и да благодаря на тези които ми помогнаха за избора.

# 485
  • Резерват "Северозапад"
mimi0585, искрено завидях Heart Eyes!
Похвали се къде Wink, кога...
П.П. моят мъж постави вето на Турция и сега съм много нещастна Cry...но ще си чета темата...не се знае знае ли се кой кого Mr. Green...до лятото има много време Wink.

# 486
  • Бургас
П.П. моят мъж постави вето на Турция и сега съм много нещастна Cry...но ще си чета темата...не се знае знае ли се кой кого Mr. Green...до лятото има много време Wink.
То и моя беше поставил вето, ама като го навих и резервирахме, всеки ден преди заминаването обясняваше като малко дете как нямал търпение и какво щял да прави като отидем  Laughing

# 487
  • Бургас

# 488
  • постоянно
А аз започнах да се чудя дали ше ни се осъществи почивката в Турция през Август със всичките тези терористични проблеми.  newsm78

# 489
Мармарис хотел Ideal Prime от 10.06

# 490
И аз да се похваля с резервация  Simple Smile . За юни месец избрах отново Палм Уингс в Кушадасъ, а за септември още се колебая. Иска ми се да отидем в Палома Клуб Султан, но понеже ще бъда само с детето, ми идва скъпичко.

# 491
  • Варна
Със смяна в Истанбул ли? С чартъра ще е по- удобно, струва ми се. Заради детето.

Но пък имаш избор на дати,ти си знаеш.

# 492
  • Варна
Едва ли ще слеят двата празника, с 3 работни дни между тях, но хората могат сами да си ги слеят. Значи сигурно ще има оферти, щом са толкова много почивни дни, но началото на май ще е още хладно, струва ми се, особено морето. Даже края на април, началото на май ще е то. Иначе като е имало от 6-ти май, по- друго е, някак си, но от 29-ти април... рано ми се вижда.

няколко пъти ходим по първомайските празници.
Топло е , става за слънчеви бани , даже е по - добре от насред лято , не е толкова горещо , но водата е студена и в морето и в басейните 18 - 22 градуса , става за топване и интензивно плуване , но не и за плицикане

# 493
  • Plovdiv
Лоша работа се получава след свалянето на руския самолет! http://m.gazeta.ru/business/news/2015/11/24/n_7929785.shtml Три от големите тур оператори спират продажбите на пакети за Турция, а Тез Тур предупреждават руснаците да се въздържат от пътуване! Ще видим каква ще е реакцията!

# 494
Лоша работа се получава след свалянето на руския самолет! http://m.gazeta.ru/business/news/2015/11/24/n_7929785.shtml Три от големите тур оператори спират продажбите на пакети за Турция, а Тез Тур предупреждават руснаците да се въздържат от пътуване! Ще видим каква ще е реакцията!
Ако руснаците наистина се откажат от почивки в Турция, следва главоломно падане на цените. Все още пасувам за РЗ.

Общи условия

Активация на акаунт