На море в Турция - тема 40

• 94 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Не знaм колко по-безопaсно ще е в Гърция, тъй кaто голямa чaст от руските туристи се нaсочвaт към Гърция, Кипър, Крит.  Aз мисля, че ситуaциятa ще се успокои, стрaстите утaложaт и ще имaме спокойнa и отново прекрaснa почивкa. И. всички ще преодолеят стрaховете си и отново ще пътувaт в любимите стрaни кaто мен (зaтовa още януaри отивaм във Флоренция кaто нaчaло). bouquet

# 571
  • София
Оня ден по телевизията даваха че вероятността да пукнеш от атентат и от лекарска грешка е 1:4700 в полза на лекаря, разбира се. От мълния мисля беше 1:100 пак в полза на мълнията, и още такива сравнения, ама само тия запомних. В тоя ред на мисли по-добре ходете на почивка в Турция отколкото на лекар.  Mr. Green ...баба Абсурдана.  Laughing

# 572
  • Варна
Оня ден по телевизията даваха че вероятността да пукнеш от атентат и от лекарска грешка е 1:4700 в полза на лекаря, разбира се. От мълния мисля беше 1:100 пак в полза на мълнията, и още такива сравнения, ама само тия запомних. В тоя ред на мисли по-добре ходете на почивка в Турция отколкото на лекар.  Mr. Green ...баба Абсурдана.  Laughing

newsm10

# 573

Joy Почти ме убеди за Турция, бабо Абсурдано !

# 574
Не знaм колко по-безопaсно ще е в Гърция, тъй кaто голямa чaст от руските туристи се нaсочвaт към Гърция, Кипър, Крит.

Нашето решение да не почиваме в Турция няма нищо общо с руснаците. Още преди изборите в Турция решихме да не почиваме там, ако Ердоган остане на власт.

От тероризъм не се боя толкова, но не искам да подкрепям политиката на Ердоган, това е.

# 575
Кой е поръчителя на изследването? Емералд?

# 576
Не знaм колко по-безопaсно ще е в Гърция, тъй кaто голямa чaст от руските туристи се нaсочвaт към Гърция, Кипър, Крит.  Aз мисля, че ситуaциятa ще се успокои, стрaстите утaложaт и ще имaме спокойнa и отново прекрaснa почивкa. И. всички ще преодолеят стрaховете си и отново ще пътувaт в любимите стрaни кaто мен (зaтовa още януaри отивaм във Флоренция кaто нaчaло). bouquet
newsm10
Споделям написаното от Mama #2. Каквото е писано да се случи, то ще се случи. Идващата седмица правя резервация за Турция - лято 2016г. А на 23.12. летя за Англия - почивка 12 дни. Та, каквото е писано...

# 577
  • Русе
Ако срещна Ердоган на живо,бих му целунала ръката за  мен е политик  номер 1.Но веки с различно мнение,аз следя турските новини ,а там пишат,че немските и израелските туристи заместват руските за новогодишните празници.Имало резервирали към 1500000 немски и още толкова израелски туристиКоето ги учудва,че толкова много израелци ще ги посетят за нова година след като за целия летен сезон не са имали такава численност от тях.Иза летния сезон имало много резервации ихич не са отчаяни.И ние ще резервираме до март(след като си подновя паспорта).Атентати има навсякъде ако ни е писано да умрем от атентат то поне да е в рая Laughing

# 578
Брaво мaми! Aко се стрaхувaме, сме победени и животa стaвa безрaдостен и ужaс без крaй. Дa не си променяме плaновете , зaщото не може без мечти. Heart Eyes

# 579
  • Русе
Атентати има навсякъде ако ни е писано да умрем от атентат то поне да е в рая Laughing
Това ми хареса newsm10

Въобще не ме е страх от нищо. Четиримата ще сме си. Кат се мре, поне ще сме си заедно Mr. Green

# 580
Атентати има навсякъде ако ни е писано да умрем от атентат то поне да е в рая Laughing
Това ми хареса newsm10
Въобще не ме е страх от нищо. Четиримата ще сме си. Кат се мре, поне ще сме си заедно Mr. Green
Вие добре ли сте?! Какви са тези суицидни мисли? Я, изтрезнейте!
Nuri_05, последните терористични атентати в България са 1985-1987 г. по време на Възродителния процес. Откъде измисли, че "Атентати има навсякъде"?! Атентати има там, където има някакъв конфликт между големи маси от хора, като задължително условие е част от тях да са силно фанатизирани. Недей вярва много на турските медии. Ако не пишат това, което е изгодно на Ердоган, ги грози закриване, арестуване, застрелване. Примери няма да ти давам, сама ги знаеш.
viki_1974, вие на почивка ли сте тръгнали или си търсите масов гроб?! Как може изобщо да си мислите подобни неща? "Кат се мре, поне ще сме си заедно"?! Ти да не си тръгнала да си затриваш рода? Немея пред такива мисли ... Готови сте да изложите на опасност най-милите ви хора, само и само да си натопите ... краката в Егейско море, така ли? Не мога да повярвам! Колкото и да се надъхвате от страниците на този форум, ИД, кюрдите, сирийците и турците няма да седнат на една маса и да се помирят. След включването на Германия и Великобритания в бомбардировките, ИД ще стрелят по всичко, по-бяло от тях.
Предпочитам да съжалявам, че съм била прекалено предпазлива и не съм отишла, отколкото да съжалявам, че съм отишла. Последиците от двете алтернативи са коренно различни.

# 581
  • София
Приятели често ви чета с удоволствие, но последните дни не ми харесвате, не всички.

За последното мнение ще кажа, че последната подобна атака в BG беше съвсем скоро 2012г., но не това искам да изтъкна.
Аз след минутки тръгвам за летището, даже ми се карат, че пиша.
И пътувам за Париж, точно напук на това, което някои от вас пишат.
И усилено мисля тази година за турско море, и сигурно ще го направя...
Споменахте малко по-назад вероятност да попаднем на атентат, аз ще ви кажа повече:

Скрит текст:
Известна в света агенция публикува:
„Calm Down … You Are Much More Likely to Be Killed By Boring, Mundane Things than Terrorism“

23,528 към 1 от по-вероятно да умрете от затлъстяване, отколкото от терористична атака
17600 към 1 от сърдечно-съдови заболявания
12571 към 1 от  рак
11000 към 1 от авиационно произшествие
4706 към 1 от алкохол
4700 към 1 от лекарска грешка
1048 към 1 от автомобилна катастрофа
452 към 1 рисково сексуално поведение
404 към 1 от  при падане
271 към 1 от злополука на работното място
187 към 1 от глад
87 към 1 от  удавяне
13 към 1  от  железопътен инцидент
12 към 1  от  случайно задушаване в леглото
8 към 1  от  бъдете убит от полицейски служител
8 към 1  от токов удар
6 към 1  от  горещото време

Не се подавайте на паниката, не си разваляйте почивките, ако не се случи наистина нещо прекалено...
Бъдете усмихнати, празници идват.

# 582
Не мога да разбера какви са тези яростни нападки. Хората са си взели тяхното решение и са го споделили. Защо ги нападате по този грозен начин

# 583
Това не са суицидни мисли, а желание да продължим да живеем както ни харесва. A ...... и краката ще продължавам да си ги топя не само в Егейско, а и в Средиземно (не само в Турция) и даже в океан. А други ще си топят...... и краката само в     легена.   Нищо лично, но е комично!!!!!!! Laughing

# 584
желание да продължим да живеем както ни харесва.
225-те руски туристи, които бяха взривени над Синай дали не са искали да живеят, както им харесва? Или им харесва да паднат от 10 км височина? Тези утопични лозунги вървят пред инфантилна публика.
A ...... и краката ще продължавам да си ги топя не само в Егейско, а и в Средиземно (не само в Турция) и даже в океан. А други ще си топят...... и краката само в     легена.
Ауу, колко си начетена, интелигентна и финансово обезпечена! Тук всички сме селяци и не сме виждали нищо по-голямо от локвата пред курника.

Общи условия

Активация на акаунт